• Gourmet γατοτροφή gold μους με ψάρια ωκεανού 85gr Gourmet - 1
  • Gourmet γατοτροφή gold μους με ψάρια ωκεανού 85gr Gourmet - 2
  • Gourmet γατοτροφή gold μους με ψάρια ωκεανού 85gr Gourmet - 3
  • Gourmet γατοτροφή gold μους με ψάρια ωκεανού 85gr Gourmet - 4
  • Gourmet γατοτροφή gold μους με ψάρια ωκεανού 85gr Gourmet - 5
  • Gourmet γατοτροφή gold μους με ψάρια ωκεανού 85gr Gourmet - 6
  • Gourmet γατοτροφή gold μους με ψάρια ωκεανού 85gr Gourmet - 7
  • Gourmet γατοτροφή gold μους με ψάρια ωκεανού 85gr Gourmet - 1
  • Gourmet γατοτροφή gold μους με ψάρια ωκεανού 85gr Gourmet - 2
  • Gourmet γατοτροφή gold μους με ψάρια ωκεανού 85gr Gourmet - 3
  • Gourmet γατοτροφή gold μους με ψάρια ωκεανού 85gr Gourmet - 4
  • Gourmet γατοτροφή gold μους με ψάρια ωκεανού 85gr Gourmet - 5
  • Gourmet γατοτροφή gold μους με ψάρια ωκεανού 85gr Gourmet - 6
  • Gourmet γατοτροφή gold μους με ψάρια ωκεανού 85gr Gourmet - 7
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGourmet

Gourmet gold γατοτροφή μους με ψάρια ωκεανού 85gr

Η γάτα σας λατρεύει να ανακαλύπτει καθημερινά νέες και διαφορετικές γεύσεις και υφές. Για αυτό το λόγο η GOURMET GOLD δημιούργησε το Μους – μια εύγευστη συνταγή που θα την κακομάθει με μια διαφορετική γευστική εμπειρία σε κάθε γεύμα. Η GOURMET GOLD με Ψάρια του Ωκεανού είναι μία πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες που περιέχει όλες τις βιταμίνες και τα ανόργανα άλατα που χρειάζεται καθημερινά. Η GOURMET GOLD αποτελεί μια μαλακή μούς με ψάρια του ωκεανού, προσεκτικά προετοιμασμένη για να προσφέρει στη γάτα σας την απόλαυση μιας φίνας, απαλής αίσθησης καλύπτοντας παράλληλα όλες τις διατροφικές της ανάγκες.

13967
80393313
1,04 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Κρέας και ζωικά παράγωγα, Ψάρι και παράγωγα ψαριών (ψάρια ωκεανού 4%), Παράγωγα φυτικής προέλευσης, Ανόργανα άλατα, Σάκχαρα. Διατροφικά πρόσθετα : IU/kg: Βιτ. A:1440, Βιτ. D3:220, mg/kg: Fe(E1):10, I(E2): 0.2, Cu (E4):0.9, Mn(E5):1.9, Zn(E6):10. Τεχνολογικά πρόσθετα: Με συντηρητικά.Αναλυτικά Συστατικά: Υγρασία 77.0%, Πρωτεΐνες 11.0%, Περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες 7.0%, Ακατέργαστη τέφρα 3.0%, Ακατέργαστες διατροφικές ίνες 0.1%.
Το προϊόν
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό.
Στοιχεία Προμηθευτή
Nestlé Ελλάς Μονοπρόσωπη Α.Ε. Πατρόκλου 4, 15125 Μαρούσι -Τηλ. (χωρίς χρέωση, μόνον από σταθερό) 800 11 68068, (από κινητό ή άλλες χώρες με χρέωση) +30 210 6844 824. www.purina.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Felix le ghiottonerie γατοτροφή ποικιλία λαχανικών 4x85gr

Φακελάκι υγρής τροφής για Γάτες. Είναι ειδικά παρασκευασμένα με αληθινά, τρυφερά κομμάτια κρέατος σε ζουμερό ζελέ.

Είναι πηγή των απαραίτητων λιπαρών οξέων Ωμέγα 6 και έχουν τον σωστό συνδυασμό ισορροπημένων ανόργανων αλάτων και βιταμινών.

Τιμή 3,04 €

Gourmet gold γατοτροφή κομματάκια σε πατέ με κουνέλι 85gr

H γάτα σας είναι ένας αληθινός γευσιγνώστης και λατρεύει να δοκιμάζει κάθε μέρα διαφορετικές υφές και γεύσεις. Γι αυτό το λόγο η GOURMET Gold δημιούργησε την σειρά πατέ: νόστιμες συνταγές που θα την κακομάθουν με μια διαφορετική γευστική εμπειρία σε κάθε γεύμα. H Gourmet Gold με Κουνέλι είναι μία πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες. Τρυφερές μπουκιές με ψιλοκομμένο κρέας συνδυασμένες με μαλακά κομματάκια σε πατέ θα προσφέρουν στη γάτα σας την απόλαυση μιας ελαφράς, ορεκτικής υφής. Πατέ από τη GOURMET Gold, μια μεγάλη επιλογή από νόστιμες συνταγές για μια διαφορετική γευστική στιγμή κάθε μέρα.

Τιμή 1,04 €

Whiskas γατοτροφή sticks κοτόπουλου 18gr

Η Whiskas γατοτροφή sticks κοτόπουλου 18gr είναι η τέλεια λύση για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο κοτόπουλο και υψηλής ποιότητας συστατικά, θα κερδίσει την αγάπη της γάτας σας από την πρώτη μπουκιά. Η πλούσια γεύση και η θρεπτική αξία των sticks Whiskas θα κάνουν τη γάτα σας να αισθάνεται περιποιημένη και ευχαριστημένη. Αγοράστε τώρα τα Whiskas γατοτροφή sticks κοτόπουλου 18gr και προσφέρετε στη γάτα σας μια αξέχαστη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,55 €

Friskies γατοτροφή κροκέτα με κοτόπουλο 400gr

Η Friskies γατοτροφή κροκέτα με κοτόπουλο 400gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο κοτόπουλο ως κύρια πηγή πρωτεΐνης, η γατοτροφή Friskies προσφέρει όλες τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες για την υγιή ανάπτυξη και ευεξία της γάτας σας. Δοκιμάστε τώρα τη γατοτροφή Friskies και προσφέρετε στην αγαπημένη σας φίλη τη χαρά της υγιεινής διατροφής.

Τιμή 2,27 €

Friskies γατοτροφή φακελάκι σολωμός σε σάλτσα 85gr

Η Friskies γατοτροφή φακελάκι σολωμός σε σάλτσα 85gr είναι η τέλεια επιλογή για τη διατροφή της αγαπημένης σας γάτας. Με γεύση σολωμού σε νόστιμη σάλτσα, θα κερδίσει την αγάπη και την ευχαρίστησή της με το πρώτο δείπνο. Η υψηλή ποιότητα των συστατικών της Friskies εξασφαλίζει την υγεία και την ευεξία της γάτας σας, ενώ η πρακτική συσκευασία των φακελακίων την κάνει ιδανική για όλες τις στιγμές της ημέρας. Αφήστε τη γάτα σας να απολαύσει κάθε μπου
Τιμή 0,65 €

Κορυφαία προϊόντα

Schogetten σοκολάτα black & white 100gr

Η Schogetten σοκολάτα black & white 100gr είναι το τέλειο γλυκό για όσους αγαπούν τη σοκολάτα. Με το μοναδικό της συνδυασμό γεύσεων μαύρης και λευκής σοκολάτας, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αφεθείτε στην απόλαυση και αποκτήστε τη δική σας συσκευασία Schogetten σοκολάτα black & white 100gr σήμερα!
Τιμή 1,70 €

Κύπελο μνημόσυνου διάφανο νο110 200gr 50τεμ

Το κύπελο μνημόσυνου διάφανο νο110 200gr 50 τεμ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει την εκδήλωσή σας να ξεχωρίζει. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό, αυτό το κύπελο είναι ιδανικό για να σερβίρετε τον καφέ ή το τσάι σας με στυλ. Με τη διάφανη σχεδίαση του και την χωρητικότητά του 200gr, θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας και θα δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο γεγονός σας. Αγοράστε τώρα το κύπελο μνημόσυνου διάφανο νο110
Τιμή 2,08 €

Uniglass canti σετ ποτήρια γυάλινα ουίσκι 26cl 12τεμ 94001

Το σετ ποτηριών Uniglass canti είναι η τέλεια προσθήκη στην συλλογή σας. Με γυάλινη κατασκευή υψηλής ποιότητας και χωρητικότητα 26cl, αυτά τα ουίσκι ποτήρια θα αναβαθμίσουν την εμπειρία σας σε κάθε ποτό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτά τα 12τεμ ποτήρια που θα φέρουν ένα αίσθημα πολυτέλειας και κομψότητας στο τραπέζι σας.
Τιμή 6,22 €

Orzene beer σαμπουάν για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml

Σαμπουάν ενυδάτωσης & λάμψης για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με Bio Κριθάρι Μπίρας που συμβάλλει στην υγεία και δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη και Έλαιο Ελιάς για την ενυδάτωση και στη θρέψη των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς σιλικόνη. Vegan friendly.

80% άμεσα βιοδιασπώμενα συστατικά*

* Άμεσα βιοδιασπώμενη φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301F:1992

Τιμή 4,29 €