• Elpa plast σακούλα ρολό φανελάκι νο42 200τεμ Elpa Plast - 1
  • Elpa plast σακούλα ρολό φανελάκι νο42 200τεμ Elpa Plast - 2
  • Elpa plast σακούλα ρολό φανελάκι νο42 200τεμ Elpa Plast - 3
  • Elpa plast σακούλα ρολό φανελάκι νο42 200τεμ Elpa Plast - 4
  • Elpa plast σακούλα ρολό φανελάκι νο42 200τεμ Elpa Plast - 5
  • Elpa plast σακούλα ρολό φανελάκι νο42 200τεμ Elpa Plast - 6
  • Elpa plast σακούλα ρολό φανελάκι νο42 200τεμ Elpa Plast - 1
  • Elpa plast σακούλα ρολό φανελάκι νο42 200τεμ Elpa Plast - 2
  • Elpa plast σακούλα ρολό φανελάκι νο42 200τεμ Elpa Plast - 3
  • Elpa plast σακούλα ρολό φανελάκι νο42 200τεμ Elpa Plast - 4
  • Elpa plast σακούλα ρολό φανελάκι νο42 200τεμ Elpa Plast - 5
  • Elpa plast σακούλα ρολό φανελάκι νο42 200τεμ Elpa Plast - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςElpa Plast

Elpa plast σακούλα ρολό φανελάκι νο42 200τεμ

Η σακούλα ρολό φανελάκι νο42 200τεμ της Elpa Plast είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και τη μεταφορά των αγαθών σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτική και αξιόπιστη. Με την Elpa Plast σακούλα φανελάκι, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα σας θα παραμείνουν ασφαλή και προστατευμένα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
20499
5214000017189
2,04 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Wisetrade σακούλες απορριμμάτων με άρωμα φράουλα 65x70cm 60lt 10τεμ

Οι Wisetrade σακούλες απορριμμάτων με άρωμα φράουλα 65x70cm 60lt 10τεμ θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο ευχάριστα κατά τη χρήση τους. Με υψηλή ποιότητα και μοναδικό άρωμα φράουλας, αυτές οι σακούλες θα αναβαθμίσουν την εμπειρία σας στον καθαρισμό και θα σας ενθαρρύνουν να διατηρείτε το χώρο σας τακτοποιημένο. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν!
Τιμή 0,89 €

Elpa plast σακούλα ρολό φανελάκι νο60 200τεμ

Η σακούλα ρολό φανελάκι νο60 200τεμ της Elpa Plast είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτική και πρακτική για καθημερινή χρήση. Με δυνατότητα φύλαξης μεγάλου αριθμού αντικειμένων, αυτή η σακούλα θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Αποκτήστε τη σήμερα και ανανεώστε την αποθήκη σας με στυλ και λειτουργικότητα.
Τιμή 3,71 €

Sanitas σακούλες απορριμμάτων αρωματικές 46x56cm 25lt 20τεμ

Οι αρωματικές σακούλες απορριμμάτων SANITAS είναι ανθεκτικές χάρη στην αστεροειδή ραφή στη βάση τους.

Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και έχουν υπέροχο άρωμα φρεσκάδας.

Ιδανικές για μικρά καλαθάκια WC.

Τιμή 0,52 €

Sanitas σακούλες απορριμμάτων αρωματική μικρή με χερούλια 46x50cm 100τεμ

Αρωματικές σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Sanitas, σε μικρό μέγεθος, κατάλληλες για καλαθάκια απορριμμάτων wc ή και γραφείου. Διαθέτουν πρακτικά χερούλια για εύκολο κλείσιμο και μεταφορά. Έχουν ευχάριστο άρωμα, το οποίο καλύπτει τις δυσάρεστες οσμές των απορριμμάτων.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 100 σακούλες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε μακριά από τα παιδιά. Κίνδυνος ασφυξίας.

Μήκος: 46cm

Πλάτος: 50cm

Τιμή 3,22 €

Olympus σακούλες απορριμμάτων super γίγας 95x115cm 5τεμ

Οι σακούλες απορριμμάτων super γίγας 95x115cm 5τεμ της Olympus είναι η ιδανική λύση για τη συλλογή και την απόρριψη μεγάλων ποσοτήτων απορριμμάτων. Με την ανθεκτική κατασκευή τους και το μεγάλο μέγεθος τους, εξασφαλίζουν την εύκολη και αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων σας. Αποκτήστε τις σακούλες Olympus τώρα και κάντε την καθημερινή σας ζωή πιο εύκολη!
Τιμή 1,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Ιώ ζάχαρη καστανή 1kg

Η καστανή ζάχαρη της εταιρείας ΙΩ σε κρυσταλλική μορφή, αποτελείται από κρυστάλλους ζάχαρης και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε μελάσα. Eίναι πιο αρωματική και έχει ελαφρώς μεγαλύτερο κόκκο από τη λευκή, για αυτό χρειαζεται περισσοτερο χρονο για να διαλυθει σε ροφήματα και γλυκά. Έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κάποια θρεπτικά συστατικά όπως ασβέστιο και φυλλικό οξύ, ενώ Θερμιδικά αποδίδει τις ίδιες θερμίδες με τη λευκή.

Τιμή 1,86 €

Fini ζελεδάκια galaxy mix 100gr

Τα ζελεδάκια Galaxy Mix της εταιρίας Fini, πρόκειται για μια μίξη από ζελεδάκια σε διάφορα σχήματα με όξινη γεύση διαφόρων φρούτων.

Τιμή 0,84 €

Nuvoletta μαλακτικό fiori di loto 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Nuvoletta εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 2,85 €

Bravo ελληνικός καφές κλασικός 193gr

Ο Bravo Κλασικός φτιάχνεται από τις εκλεκτότερες ποικιλίες καφέ και καβουρδίζεται με μεράκι, αργά και σταθερά. Ένας αυθεντικός καφές με γεμάτη γεύση και πλούσιο άρωμα.

Τιμή 4,58 €

Alufix economy διαφανής μεμβράνη 30m

Η Alufix είναι μια αυστριακή οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1964 και ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή πλαστικής μεμβράνης και σακούλες σκουπιδιών για το σπίτι, τα εστιατόρια και τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και των συγγενικών προϊόντων όπως το αλουμινόχαρτο ή τα αξεσουάρ για γκριλ. Για περισσότερα από 49 χρόνια κάτω από την εταιρεία Alufix παράγονται τα κλασικά προϊόντα οικιακής χρήσης στην Αυστρία. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να ανακυκλωθεί στο 99,9% και ως εκ τούτου συμβάλλει ένα μέρος για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς, όπως π.χ. στο ψήσιμο, στη συντήρηση τροφίμων, στο πάγωμα τροφίμων, στο ζέσταμα, στη φύλαξη, στο τηγάνισμα, στο ψήσιμο στη σχάρα, στον ατμό, όπως επίσης και στην χειροτεχνία. Ένα μεγάλο μέρος από τα Alufix προϊόντα παράγονται στο κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Wiener Neudorf, στα νότια προάστια της Βιέννης. Ο υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης στην παραγωγή των προϊόντων μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζει μια σταθερά καλή ποιότητα.

Τιμή 0,95 €