• Agros χυμός 4 φρούτα 250ml Agros - 1
  • Agros χυμός 4 φρούτα 250ml Agros - 2
  • Agros χυμός 4 φρούτα 250ml Agros - 3
  • Agros χυμός 4 φρούτα 250ml Agros - 4
  • Agros χυμός 4 φρούτα 250ml Agros - 5
  • Agros χυμός 4 φρούτα 250ml Agros - 6
  • Agros χυμός 4 φρούτα 250ml Agros - 1
  • Agros χυμός 4 φρούτα 250ml Agros - 2
  • Agros χυμός 4 φρούτα 250ml Agros - 3
  • Agros χυμός 4 φρούτα 250ml Agros - 4
  • Agros χυμός 4 φρούτα 250ml Agros - 5
  • Agros χυμός 4 φρούτα 250ml Agros - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgros

Agros χυμός 4 φρούτα 250ml

100% Χυμός 4 Φρούτων

Συστατικά: Νερό, συμπυκνωμένος χυμός μήλο και πορτοκάλι, πουρές βερίκοκο και ροδάκινο .Βιταμίνες C,B1,B2,B6,E, νιασίνη, φολικό οξύ.

2815
5202908000174
0,41 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Χυμός μήλο, πορτοκάλι, ροδάκινο και βερίκοκο της εταιρείας AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Amita motion φυσικός χυμός 1lt

100% φυσικός χυμός με 7 βιταμίνες και χυμούς από 9 φρούτα που σε γεμίζει με θετική ενέργεια. Mε υπέροχη γεύση με συνδυασμό χυμών μήλου, ροδάκινου, πορτοκαλιού, σταφυλιού, ανανά, γκρέιπφρουτ, ακτινίδιου, πάσιον και μάνγκο. Πλούσιος σε βιταμίνες C, B6, B12, βιοτίνη, E, νιασύνη, και φολικό οξύ. Σε ανακυκώσιμη συσκευασία.

Τιμή 2,63 €

Ρέα χυμός μήλο, πορτοκάλι & βερίκοκο 250ml

Χυμός νέκταρ της εταιρείας Ρέα από πορτοκάλι / μήλο / βερίκοκο. Προέρχεται από την πολτοποίηση του φρούτου, ενώ στον πολτό προστίθενται και γλυκαντικές ουσίες. Μπορείτε να τον καταναλώσετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας ώστε να προσλάβετε τις βιταμίνες του φρούτου, αλλά δεν ενδείκνυται η πρόσληψη μεγάλης ποσότητας καθώς πρόκειται για προϊόν με αρκετές θερμίδες σε σχέση με άλλα ροφήματα.

Τιμή 0,37 €

Viva χυμός με μήλο, πορτοκάλι & καρότο 250ml

Χυμός της εταιρείας Viva από πορτοκάλι / μήλο / καρότο. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται.

Τιμή 0,46 €

Agros χυμός ροδάκινο 250ml

Χυμός ροδάκινο AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Τιμή 0,37 €

Ρέα χυμός 4 φρούτα μπλε 250ml

Αναζωογονητικός χυμός με μοναδικό συνδυασμό 4 φρούτων που θα σας ταξιδέψει στη γεύση! Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεμάτη γεύση του Ρέα χυμού 4 φρούτων μπλε σε κάθε γουλιά. Ανακαλύψτε την απόλαυση της φυσικής γεύσης με τον Ρέα!
Τιμή 0,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Χρυσή ρετσίνα Γιώργου Γεωργιάδη 500ml

Το λευκό κρασί της ετικέτας Αφοί Γεωργιάδη είναι ξηρό, έχει μέτρια οξύτητα και σώμα. Συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες, ελαφριά πιάτα με πουλερικά και σάλτσες εσπεριδοειδών ή λαχανικών, ψάρια και θαλασσινά ψητά ή στο τηγάνι.

Τιμή 1,89 €

Cisne σφουγγαρίστρα microfibre λιλά-λευκή 180gr

Η σφουγγαρίστρα microfibre Cisne σε λιλά-λευκό χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με βάρος 180gr, είναι ελαφριά και εύκολη στη χρήση. Η υψηλή ποιότητα των υλικών της εξασφαλίζει αποτελεσματικό και γρήγορο καθάρισμα, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και αψεγάδιαστες. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο!
Τιμή 3,35 €

Bodycare σερβιέτα ελαφριάς ακράτειας super 40τεμ

Οι σερβιέτες ελαφριάς ακράτειας είναι υγιεινοί υγροαπορροφητικοί υγιεινοί ενδιάμεσοι δίσκοι που σχεδιάστηκαν για να αντιμετωπίσουν την ακράτεια ούρων και τις μικρές απώλειες ούρων που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτοί οι δίσκοι διαθέτουν ειδικές υποαλλεργικές και ανθεκτικές επιφάνειες που παραμένουν ξηρές και αναζωογονημένες ακόμα και μετά από αναπνοή.

Τιμή 4,82 €

Vellis σφουγγάρια κουζίνας 7τεμ

Σφουγγαράκι κουζίνας που καθαρίζει αποτελεσματικά με πράσινο συρματάκι. Δημιουργεί αφρό χάρη στο μεσαίο στρώμα που απορροφά πόσοτητα νερου λόγω του αφρώδους υλικού.

Τιμή 0,76 €