• Cisne σφουγγαρίστρα microfibre λιλά-λευκή 180gr Cisne - 1
  • Cisne σφουγγαρίστρα microfibre λιλά-λευκή 180gr Cisne - 2
  • Cisne σφουγγαρίστρα microfibre λιλά-λευκή 180gr Cisne - 3
  • Cisne σφουγγαρίστρα microfibre λιλά-λευκή 180gr Cisne - 4
  • Cisne σφουγγαρίστρα microfibre λιλά-λευκή 180gr Cisne - 5
  • Cisne σφουγγαρίστρα microfibre λιλά-λευκή 180gr Cisne - 6
  • Cisne σφουγγαρίστρα microfibre λιλά-λευκή 180gr Cisne - 1
  • Cisne σφουγγαρίστρα microfibre λιλά-λευκή 180gr Cisne - 2
  • Cisne σφουγγαρίστρα microfibre λιλά-λευκή 180gr Cisne - 3
  • Cisne σφουγγαρίστρα microfibre λιλά-λευκή 180gr Cisne - 4
  • Cisne σφουγγαρίστρα microfibre λιλά-λευκή 180gr Cisne - 5
  • Cisne σφουγγαρίστρα microfibre λιλά-λευκή 180gr Cisne - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne σφουγγαρίστρα microfibre λιλά-λευκή 180gr

Η σφουγγαρίστρα microfibre Cisne σε λιλά-λευκό χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με βάρος 180gr, είναι ελαφριά και εύκολη στη χρήση. Η υψηλή ποιότητα των υλικών της εξασφαλίζει αποτελεσματικό και γρήγορο καθάρισμα, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και αψεγάδιαστες. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο!
18219
8410347009901
3,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vileda σφουγγαρίστρα supermocio soft με χοντρό κάλυκα κίτρινη 2τεμ

Η σφουγγαρίστρα Vileda Supermocio Soft είναι κατάλληλη για τον καθαρισμό όλων των δαπέδων (εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια), ενώ χάρη στο νέο πιο απορροφητικό υλικό με μικρο-πόρους είναι ιδανική και για ξύλινα δάπεδα. Ο οβάλ κάλυκας που διαθέτει φτάνει να καθαρίσει ακόμα και τις πιο δύσκολες γωνίες.

Αποτελείται από 30% μικροΐνες και δεν αφήνει ίχνη κατά το σφουγγάρισμα.

Τιμή 4,98 €

Cisne γουνάκι κομπλέ πλυσίματος 25cm

Το cisne γουνάκι κομπλέ πλυσίματος με διάσταση 25cm είναι ένα μαλακό και απαλό γουνάκι που χρησιμοποιείται για το πλύσιμο αυτοκινήτου. Με αυτό το γουνάκι μπορείτε να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας χωρίς να αφήνει γρατζουνιές ή σημάδια. Είναι πολύ απορροφητικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε όλες τις επιφάνειες του αυτοκινήτου. Μετά τη χρήση, πλένεται εύκολα με νερό και σαπούνι και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί πολλές φορές.
Τιμή 7,40 €

Cisne σφουγγαρίστρα super γίγας κίτρινη

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Cisne, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,50 €

Multy ozofine σφουγγαρίστρα γίγας καρώ

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Multy, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,41 €

Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική με νήμα πράσινη 350gr

Η σφουγγαρίστρα επαγγελματικής χρήσης της εταιρείας Cisne διαθέτει νήμα υψηλής ποιότητας σε πράσινο χρώμα και βάρος 350gr. Είναι κατάλληλη για επαγγελματική χρήση σε καθαριστικές εργασίες και προσφέρει αποτελεσματική απορρόφηση του νερού και των υγρών καθαριστικών. Ιδανική για χρήση σε εστίες εστιατορίων, ξενοδοχεία, αλλά και σε οικιακό περιβάλλον.
Τιμή 4,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Axion υγρό πλυντηρίου ρούχων με θαλάσσια αύρα 45μεζ 3lt

Καθαρίζει σε βάθος τα ρούχα, τις πετσέτες και τα υφάσματα και τα αρωματίζει υπέροχα.

Σέβεται τα χρώματα των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα ούτε πάνω στα υφάσματα, ούτε στις σωληνώσεις του πλυντηρίου.

Ιδανικό για πλύσιμο στο πλυντήριο και στο χέρι.

Τιμή 2,82 €

Lacta σοκολάτα γάλακτος 85gr

Η σοκολάτα που κατάφερε να γίνει το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μας! Πλούσια υφή σοκολάτας γάλακτος που λιώνει απαλά στο στόμα και γλυκαίνει την κάθε σας στιγμή.

Τιμή 1,60 €

Friskies σκυλοτροφή shapes μπισκότα 400gr

Tα FRISKIES Shapes μπορούν να προσφερθούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ως λιχουδιά, ως ανταμοιβή ή ως ένα νόστιμο συμπλήρωμα του κυρίως γεύματος του σκύλου σας. • Με ινώδεις ουσίες που βοηθούν στη υποστήριξη της υγιούς πέψης. • Με Ωμέγα 3 & 6 λιπαρά οξέα που βοηθούν στη διατήρηση υγιούς δέρματος και λαμπερού τριχώματος. • Περιέχουν αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην υποστήριξη της φυσικής αμυνας. • Με σίδηρο που βοηθά στην υποστήριξη της φυσικής ζωντάνιας. • Με ασβέστιο και βιταμίνη D για γερά δόντια και οστά. Tα FRISKIES Shapes μπορούν να προσφερθούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ως λιχουδιά, ως ανταμοιβή ή ως ένα νόστιμο συμπλήρωμα του κυρίως γεύματος του σκύλου σας.

Τιμή 3,41 €

Septona ecolife ωτοκαθαριστές βιοδιασπώμενοι με 100% οργανικό βαμβάκι 100τεμ

Οι χάρτινες μπατονέτες Ecolife, χάρη στις άκρες τους από 100% οργανικό βαμβάκι, καθαρίζουν απαλά και προσφέρουν φυσική φροντίδα σε όλη την οικογένεια. Χρησιμοποιώντας τις μπατονέτες SEPTONA ecolife μειώνετε το προσωπικό σας περιβαλλοντικό αποτύπωμα καθώς οι μπατονέτες είναι βιοδιασπώμενες και η συσκευασία 100% ανακυκλώσιμη. Η απόρριψη να γίνεται πάντα στους ειδικούς κάδους ανακύλωσης.

Μικροβιολογικά ελεγμένο.

Τιμή 0,95 €

Air Wick pure αποσμητικό χώρου spring 250ml

Με το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου Spring 250ml, θα νιώσετε τη φρεσκάδα της άνοιξης στον χώρο σας. Αφήστε το άρωμα του να σας αναζωογονήσει και να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Air Wick, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να το επιλέξετε ξανά και ξανά. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία της άνοιξης με το Air Wick Pure!

Τιμή 2,98 €