• Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών 4,8gr Vaseline - 1
  • Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών 4,8gr Vaseline - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVaseline

Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών 4,8gr

Η Vaseline lip butter είναι το ιδανικό προϊόν για ενυδάτωση και προστασία των χειλιών σας. Με την μοναδική του σύνθεση, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα, κρατώντας τα χείλη σας ενυδατωμένα και λαμπερά όλη μέρα. Αποκτήστε τα πιο απαλά και ενυδατωμένα χείλη με το Vaseline lip butter.
36563
6291105153263
2,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Liposan blister original 4,8gr

Η Liposan blister original 4,8gr είναι η ιδανική επιλογή για ενυδάτωση και προστασία των χειλιών σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις. Αποκτήστε τα Liposan blister original 4,8gr της Liposan και απολαύστε απαλά και ενυδατωμένα χείλη κάθε μέρα.
Τιμή 2,37 €

Liposan ενυδατικό χειλιών με άρωμα βανίλια 4,8gr

Mε το Liposan Vanilla Buttercream με Βούτυρο Καριτέ χαρίστε στα χείλη σας εντατική ενυδάτωση, που διαρκεί και απολαύστε το απαλό άρωμα Βανίλιας.

Τιμή 2,37 €

LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE

Η LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE είναι το απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην τσάντα της. Με την απαλή του υφή και το εκθαμβωτικό χρώμα του ροδάκινου, θα δώσει λάμψη και ενυδάτωση στα χείλη σας όλη μέρα. Αποκτήστε το LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 2,89 €

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR NUDE

Η LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR NUDE είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα χείλη σας ενυδατωμένα και προστατευμένα όλη μέρα. Η απαλή απόχρωση nude θα σας χαρίσει ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα, ενώ η φόρμουλα που περιέχει περιποιητικά συστατικά θα φροντίσει για την υγεία των χειλιών σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αποκτήστε το LIPOSAN CARE COLOUR NUDE τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας!
Τιμή 3,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Lemon life σάλτσα λεμονιού 4kg

Η Lemon life σάλτσα λεμονιού 4kg είναι μια πλούσια σάλτσα με έντονη γεύση λεμονιού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά διαφορετικά πιάτα. Με τη φρεσκάδα και το άρωμά της, αναβαθμίζει το φαγητό σας και προσθέτει μια νότα δροσιάς και φινέτσας. Ιδανική για σαλάτες, σάλτσες, μαρινάδες και πολλά άλλα πιάτα. Η συσκευασία των 4kg είναι ιδανική για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια και καφετέριες.
Τιμή 2,23 €

Barilla conchiglie rigate No93 500gr

​Μακαρόνια σε σχήμα κοχυλάκι από την εταιρεία Barilla, από σιμιγδάλι σκληρού σίτου. Το ιδιαίτερο του σχήμα δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας μοντέρνων πιάτων. Απαιτούμενος χρόνος βρασμού: 6'.

Τιμή 1,24 €

Viva χυμός με πορτοκάλι φρουτοποτό 250ml

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση πορτοκάλι χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 0,35 €

Condito ketchup 540gr & μουστάρδα 500gr

Κέτσαπ της εταιρίας Condito, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτική σάλτσα σε κρεατικά και λαχανικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε ντρέσινγκ. Συσκευασία των 2 τεμαχίων.

Τιμή 3,87 €