• SANITAS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ ΜΠΛΕ  - 1
  • SANITAS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ ΜΠΛΕ  - 1

SANITAS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ ΜΠΛΕ

Το σφουγγαριστρα με μικροίνες μπλε της εταιρίας SANITAS είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τις μικροίνες που διαθέτει, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Η εργονομική σχεδίαση του σας επιτρέπει να καθαρίζετε με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το σφουγγαριστρα με μικροίνες μπλε της SANITAS και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο!
36489
5201314138044
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne σφουγγαρίστρα microfibra λευκή 180gr

Η Cisne σφουγγαρίστρα microfibra λευκή 180gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας καθημερινή καθαριότητα. Με τη μοναδική της υφή αφήνει τις επιφάνειες λαμπερές και απαλές, ενώ η ποιότητά της εγγυάται μακροχρόνια απόδοση. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον καθαρισμό!

Τιμή 2,98 €

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα μικροϊνών

Η Scotch-Brite σφουγγαρίστρα μικροϊνών είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό κάθε επιφάνειας στο σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα των μικροϊνών της, η Scotch-Brite σφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τους λεκέδες και τη βρωμιά με ευκολία και γρήγορα. Αποκτήστε τη σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 5,24 €

Vileda σφουγγαρίστρα supermocio soft με χοντρό κάλυκα κίτρινη 2τεμ

Η σφουγγαρίστρα Vileda Supermocio Soft είναι κατάλληλη για τον καθαρισμό όλων των δαπέδων (εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια), ενώ χάρη στο νέο πιο απορροφητικό υλικό με μικρο-πόρους είναι ιδανική και για ξύλινα δάπεδα. Ο οβάλ κάλυκας που διαθέτει φτάνει να καθαρίσει ακόμα και τις πιο δύσκολες γωνίες.

Αποτελείται από 30% μικροΐνες και δεν αφήνει ίχνη κατά το σφουγγάρισμα.

Τιμή 4,98 €

Vellis mega σφουγγαρίστρα νήμα πράσινη

Η Vellis mega σφουγγαρίστρα νήμα πράσινη είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Με την πράσινη αυτή σφουγγαρίστρα, η καθαριότητα στο σπίτι σας θα γίνει παιχνιδάκι. Αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και αψεγάδιαστες. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν να σας ξεφύγει. Αποκτήστε την Vellis mega σφουγγαρίστρα νήμα πράσινη τώρα και απογειώστε τον
Τιμή 2,02 €

Vellis σφουγγαρίστρα microfibre με λωρίδες

Η Vellis σφουγγαρίστρα microfibre με λωρίδες της εταιρίας Vellis είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με τις μοναδικές λωρίδες της, αυτή η σφουγγαρίστρα εξασφαλίζει την αποτελεσματική αφαίρεση των λεκέδων και την εξαιρετική απορρόφηση της βρωμιάς. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο στο οικογενειακό σας περιβάλλον.
Τιμή 2,84 €

Κορυφαία προϊόντα

Noxzema roll-on shower fresh 50ml

Το Noxzema Shower Fresh προσφέρει φυσική αίσθηση φρεσκάδας και 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία, ενώ ταυτόχρονα είναι φιλικό με την επιδερμίδα.

Σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 2,40 €

Ινδία παπαρουνόσπορος βάζο 48gr

Παπαρουνόσπορος ωμός της εταιρείας Ινδία, ο οποίος είναι ο σπόρος του άνθους της παπαρούνας. Έχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά ακόμα και σε μικρές ποσότητες και ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση. Συμβάλει στη καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες (περίπου 50% ημερήσιων αναγκών μας). Βοηθάει επίσης στη καλή λειτουργία της καρδιάς του κυκλοφορικού και του νευρικού συστήματος λόγω της περιεκτικότητας σε σίδηρο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φώσφορο,ψευδάργυρο. Λόγω της ιδιαίτερης γεύσης μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε σε σαλάτες, γλυκά, μαγειρευτά, ακόμα και στο γάλα για καλύτερη γεύση και ενέργεια. Δεν περιέχει πρόσθετο αλάτι ούτε ζάχαρη, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό και μπορεί να καταναλωθεί από όλους.

Τιμή 1,47 €

Terravita σοκολάτα dark 100gr

Η Terravita σοκολάτα dark 100gr είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας που αναζητούν μια αυθεντική γεύση και υψηλή ποιότητα. Με την πλούσια γεύση της dark σοκολάτας και την απαλή υφή της, η Terravita σοκολάτα θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα. Αφεθείτε στη γοητεία της Terravita σοκολάτας και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης.
Τιμή 0,88 €