• JOHNSON's BABY POWDER (TALC) 200gr  - 1
  • JOHNSON's BABY POWDER (TALC) 200gr  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςJohnsons

Johnson's πούδρα ταλκ 200gr

42053
3574661458748
2,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Johnson's λάδι βρεφικό με αλόη 300ml

Ενυδατικό λάδι με αλόη ιδανικό για εσάς και το μωρό σας. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση και θρέψη, για υγιή και απαλή επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε το Baby Oil για το βρεφικό μασάζ και απολαύστε μια χαλαρωτική εμπειρία που ενδυναμώνει τη σχέση σας με το μωρό σας. Προϊόν κατάλληλο και για μεγαλύτερα παιδιά ή ενήλικες.

Τιμή 2,56 €

Floreal τάλκ-πούδρα 200gr

Κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Ιδανικό για τη προστασία των βρεφών σε ιδιαίτερα ευαίσθητα σημεία.

Τιμή 1,21 €

Fissan παιδική πούδρα ταλκ 100gr

Πούδρα ειδικά μελετημένη για να φροντίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα του µωρού, καθώς και να απορροφά την περιττή υγρασία από τις πτυχώσεις του δέρματος.

Προστατεύει από την τριβή που προκαλείται μεταξύ πάνας και δέρματος έτσι ώστε το βρέφος να νιώθει άνετα μετά από κάθε αλλαγή.

Δερματολογικά ελεγμένη.

Τιμή 2,19 €

Septona βρεφικό λάδι με βάλσαμο & ελαιόλαδο 200ml

Βρεφικό λάδι με βάλσαμο και ελαιόλαδο. Η σύνθεσή του με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες προστατεύει, θρέφει και διατηρεί την επιδερμίδα του μωρού σας απαλή, αφήνοντάς υπέροχο άρωμα bebe poudre! Προσφέρει 12ωρη ενυδάτωση, θρέψη & προστασία. Διατηρεί την επιδερμίδα απαλή. Απορροφάται εύκολα.

Τιμή 2,08 €

Felce azzurra τάλκ - πούδρα 100gr

Το βελούδινο ταλκ Felce Azzura Classico με φυσικό άρωμα και χωρίς χρωστικές ουσίες, προστατεύει την επιδερμίδα σας από ερεθισμούς.

Τιμή 0,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Το εκλεκτό σιμιγδάλι ψιλό 500gr

Το εκλεκτό σιμιγδάλι ψιλό σε συσκευασία 500γρ είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε υπέροχη υφή και γεύση στις αγαπημένες σας συνταγές. Το ψιλό σιμιγδάλι προσφέρει λεπτότερη υφή σε σχέση με το χονδρό, καθιστώντας το ιδανικό για διάφορα αρτοποιητικά και γλυκά.

Τιμή 0,82 €

Lux-Plast ποτήρι ελληνικού καφέ No501 λευκό 130ml 50τεμ

Το ποτήρι ελληνικού καφέ Lux-Plast No501 είναι λευκό χρώμα, με χωρητικότητα 130ml και πακέτο 50 τεμαχίων. Ιδανικό για να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας ελληνικό καφέ με άνεση και στυλ.

Τιμή 0,44 €

Elvive σαμπουάν ολικής αναδόμησης total repair 5 400ml

Το πέρασμα του χρόνου και οι εξωτερικές επιθέσεις φθείρουν το φυσικό προστατευτικό στρώμα των μαλλιών, δημιουργώντας μικρό-σπασίματα στην επιφάνεια τους. Η τρίχα γίνεται λεπτή και αδύναμη, χωρίς σώμα, άγρια, θαμπή.

Τιμή 3,97 €