0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 24 Σε απόθεμα

Το πατάκι εισόδου της εταιρείας Kipper, είναι ιδανικό για να διακοσμήσετε την πόρτα σας και να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας, περιορίζοντας την εισχώρηση βρωμιάς από το εξωτερικό περιβάλλον στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Είναι κατασκευασμένο από μοκέτα σε γκρι χρώμα, με αντιολισθητικό υπόστρωμα στην πίσω όψη για μεγάλη σταθερότητα.

Διαθεσιμότητα: 25 Σε απόθεμα

Το πατάκι εισόδου της εταιρείας Sidirela, είναι ιδανικό για να διακοσμήσετε την πόρτα σας και να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας, περιορίζοντας την εισχώρηση βρωμιάς από το εξωτερικό περιβάλλον στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Είναι κατασκευασμένο από μοκέτα.

Για τη σωστή φροντίδα του, συνιστάται καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα, το τακτικό τίναγμα και το πλύσιμο στο χέρι με μέγιστη θερμοκρασία 40°C. Απαγορεύεται η χρήση λευκαντικού, η τοποθέτηση σε στεγνωτήριο, το στεγνό καθάρισμα ή το σιδέρωμα.

Διαθεσιμότητα: 8 Σε απόθεμα

Το πατάκι εισόδου είναι ιδανικό για να διακοσμήσετε την πόρτα σας και να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας, περιορίζοντας την εισχώρηση βρωμίας από το εξωτερικό περιβάλλον στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Είναι κατασκευασμένο με αντιολισθητικό υλικό για μεγάλη σταθερότητα.

Διαστάσεις:

- Πλάτος: 40εκ.

- Μήκος: 60εκ.

Διαθεσιμότητα: 29 Σε απόθεμα

Το πατάκι εισόδου της εταιρείας Sidirela, είναι ιδανικό για να διακοσμήσετε την πόρτα σας και να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας, περιορίζοντας την εισχώρηση βρωμίας από το εξωτερικό περιβάλλον στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Είναι κατασκευασμένο από ίνες κοκοφοίνικα, υψηλής αντοχής σε νερό και υγρασία, με αντιολισθητικό υπόστρωμα στην πίσω όψη για μεγάλη σταθερότητα.

Για τη σωστή φροντίδα του, συνιστάται καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα ή τίναγμα, ενώ αποφεύγετε το καθάρισμα με νερό και το στεγνό καθάρισμα. Απαγορεύεται η χρήση λευκαντικoύ και η τοποθέτηση σε στεγνωτήριο.

Διαθεσιμότητα: 6 Σε απόθεμα

Χαλάκι διάδρομος της εταιρείας Flamingo το οποίο προσθέτει χρώμα, ύφος και στυλ στον χώρο της κουζίνας σας, ενώ παράλληλα προστατεύει το πάτωμα από λεκέδες και φθορές που μπορεί να προκληθούν σε μία κουζίνα.

Διαθεσιμότητα: 15 Σε απόθεμα

Το χαλάκι κουζίνας της εταιρείας Flamingo είναι κατασκευασμένο από μοκέτα πολυεστερικών νημάτων (100% Πολυαμίδη) που το καθιστούν ανθεκτικό στον χρόνο και στη χρήση. Διαθέτει αντιολισθητικό επίστρωμα για μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα.

Φίλτρα
Βάρος
-
Τιμή
-

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας