Πατάκια εξώπορτας - Μαξιλάρια κουζίνας

Ενεργά φίλτρα

Sidirela πατάκι εισόδου flocky welcome home 40x60cm

Το Sidirela πατάκι εισόδου flocky welcome home 40x60cm είναι το τέλειο προϊόν για να καλωσορίσετε τους επισκέπτες σας στο σπίτι σας με στυλ και άνεση. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το Sidirela πατάκι εισόδου θα δώσει μια άλλη νότα στην είσοδο του σπιτιού σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 3,48 €

Sidirela πατάκι εισόδου καφέ με αντιολισθιτικό υπόστρωμα 40x60cm

Το Sidirela πατάκι εισόδου καφέ με αντιολισθιτικό υπόστρωμα 40x60cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που προσδίδει στυλ και προστασία στον χώρο σας. Με το μοντέρνο του σχεδιασμό και την αντοχή του στη φθορά, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Αφήστε το Sidirela πατάκι να φροντίσει για την ασφάλεια και την κομψότητα του χώρου σας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις κάθε επισκέπτη.
Τιμή 2,09 €

Sidirela πατάκι εισόδου μοκέτα με αντιολισθητικό υπόστρωμα κύκνος 40x60cm

Ανανεώστε την είσοδό σας με το μοναδικό πατάκι εισόδου Sidirela με αντιολισθητικό υπόστρωμα και όμορφο σχέδιο κύκνος. Αποκτήστε το τώρα σε διάσταση 40x60cm και κάντε την είσοδό σας ακόμη πιο εντυπωσιακή!
Τιμή 2,44 €

Tns πατάκι γούνα animal shape 60x90cm

Το TNS πατάκι γούνα animal shape με διαστάσεις 60x90cm πιθανότατα είναι ένα χαλάκι με γούνα σε σχήμα ζώου, δηλαδή μια μικρή χαλίτσα σχεδιασμένη να μοιάζει με ένα ζώο, όπως μια γάτα, ένα σκυλάκι ή άλλο ζώο.

Τιμή 14,45 €

Tns πατάκι εξώπορτας rubbergrass μαύρο 40x60cm

Το TNS πατάκι εξώπορτας Rubbergrass σε μαύρο χρώμα και διαστάσεις 40x60cm είναι ένα πατάκι σχεδιασμένο για να τοποθετείται έξω από την είσοδο του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου.

Τιμή 3,09 €

Tns πατάκι εξώπορτας αντιολισθητικό 40x60cm σχέδιο 4

Tο Tns πατάκι εξώπορτας αντιολισθητικό 40x60cm σχέδιο 4 της εταιρίας Tns είναι ο τέλειος σύντροφος για την είσοδο του σπιτιού σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την αντιολισθητική επιφάνεια, θα σας προσφέρει ασφάλεια και στυλ. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα αξεσουάρ που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη.
Τιμή 2,77 €

Tns πατάκι εξώπορτας κοκοφοίνικα pvc 40x60cm

Το TNS πατάκι εξώπορτας κοκοφοίνικα από PVC με διαστάσεις 40x60cm είναι ένα πατάκι που συνήθως τοποθετείται έξω από την είσοδο της πόρτας σε σπίτια ή επαγγελματικούς χώρους.

Τιμή 6,41 €

Tns πατάκι λάστιχο non woven decor μαύρο 40x60cm

Το Tns πατάκι λάστιχο non woven decor μαύρο 40x60cm είναι η ιδανική επιλογή για το σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design του, θα δώσει μια άριστη εμφάνιση στον χώρο σας. Επιπλέον, η αντοχή του στη χρήση και η εύκολη συντήρησή του το καθιστούν ένα αξιόπιστο προϊόν που θα σας χαρίσει άνεση και πρακτικότητα σε καθημερινή βάση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Tns πατάκι λάστιχο non woven decor μαύρο 40x60cm και να αναβαθμίσετε το
Τιμή 2,82 €

Tns χαλάκι γούνα animal cutting μαύρο 60x90cm

Το Tns χαλάκι γούνα animal cutting μαύρο 60x90cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα δώσει έναν μοναδικό χαρακτήρα στον χώρο σας. Η απαλή υφή της γούνας θα σας χαλαρώσει μετά από μια μακρά μέρα και θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο σπίτι σας. Με τις διαστάσεις 60x90cm, αυτό το χαλάκι είναι ιδανικό για κάθε δωμάτιο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομψό και πρακτικό διακοσμητικό στοιχείο για το σπίτι σας με το Tns χαλάκι γούνα animal cutting μ?
Τιμή 14,45 €

Πατάκι εισόδου ημικυκλικό μοκέτα με αντιολισθητικό υπόστρωμα κύκνος 40x60cm

Ανανεωτικό πατάκι εισόδου που προσθέτει στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας. Η ημικυκλική μοκέτα προσφέρει άνεση και αντοχή, ενώ το αντιολισθητικό υπόστρωμα εξασφαλίζει την ασφάλεια σας. Με διαστάσεις 40x60cm και όμορφο σχέδιο κύκνου, αυτό το πατάκι θα κλέψει την προσοχή και θα δώσει μια φρέσκια νότα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμφάνισή σας!
Τιμή 2,44 €

Χαλάκι πυραμίδα 50x80cm

Το χαλάκι πυραμίδα 50x80cm είναι ένα μοναδικό και στιλάτο προϊόν που θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στον χώρο σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο design του, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε χώρο. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα απλό και εντυπωσιακό τρόπο!
Τιμή 4,12 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού