0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Panasonic bronze μπαταρίες αλκαλικές AA 4τεμ

1,42 €
Διαθεσιμότητα: 835 Σε απόθεμα

Αλκαλικές μπαταρίες AA LR06 ιδανικές για χρήση σε ζυγαριές, ρολόγια και μικρές ηλεκτρονικές συσκευές. Διαθέτουν προστασία κατά των διαρροών, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την υψηλή απόδοσή τους καθ’ όλη την διάρκεια ζωής τους, εξασφαλίζοντας στις συσκευές την ενέργεια που χρειάζονται ανά πάσα στιγμή.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αξίζουν τα χρήματά τους και έχουν ικανοποιητική διάρκεια.

Panasonic bronze μπαταρίες αλκαλικές AAA 4τεμ

1,42 €
Διαθεσιμότητα: 1310 Σε απόθεμα

Αλκαλικές μπαταρίες AAA LR03 ιδανικές για χρήση σε ζυγαριές, ρολόγια και μικρές ηλεκτρονικές συσκευές. Διαθέτουν προστασία κατά των διαρροών, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την υψηλή απόδοσή τους καθ’ όλη την διάρκεια ζωής τους, εξασφαλίζοντας στις συσκευές σου την ενέργεια που χρειάζονται ανά πάσα στιγμή. 

Panasonic bronze μπαταρίες αλκαλικές C 2τεμ

2,18 €
Διαθεσιμότητα: 1504 Σε απόθεμα

Αλκαλικές μπαταρίες C οι οποίες προσφέρουν υψηλό βαθμό απόδοσης. Διαθέτουν προστασία κατά των διαρροών, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την υψηλή απόδοσή τους καθ’ όλη την διάρκεια ζωής τους, εξασφαλίζοντας στις συσκευές σου την ενέργεια που χρειάζονται ανά πάσα στιγμή.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχουν ικανοποιητική διάρκεια και αξίζουν τα χρήματά τους.

Panasonic bronze μπαταρίες αλκαλικές D 2τεμ

3,35 €
Διαθεσιμότητα: 579 Σε απόθεμα

Αλκαλικές μπαταρίες D ιδανικές για χρήση σε ραδιορολόγια, παιχνίδια και φακούς. Διαθέτουν προστασία κατά των διαρροών, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την υψηλή απόδοσή τους καθ’ όλη την διάρκεια ζωής τους, εξασφαλίζοντας στις συσκευές σου την ενέργεια που χρειάζονται ανά πάσα στιγμή.

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές 9V

2,37 €
Διαθεσιμότητα: 391 Σε απόθεμα

Αλκαλικές μπαταρίες της Toshiba μεγέθους 9V, ιδανικές για φακούς κι άλλες οικιακές μικροσυσκευές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αξίζουν τα χρήματά τους.

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές D 2τεμ

3,16 €
Διαθεσιμότητα: 378 Σε απόθεμα

Αλκαλικές μπαταρίες της Toshiba μεγέθους D, ιδανικές για φακούς κι άλλες οικιακές μικροσυσκευές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αξίζουν τα χρήματά τους.

Toshiba μπαταρίες LR44 5τεμ

2,71 €
Διαθεσιμότητα: 57 Σε απόθεμα

Η αλκαλική μπαταρία της Toshiba, είναι κατάλληλη για την τροφοδοσία μικρών φορητών ηλεκτρονικών συσκευών, όπως ρολόγια χειρός, κλειδιά αυτοκινήτων και άλλα πολλά. Οι αλκαλικές μπαταρίες κατασκευάζονται στα ίδια μεγέθη με τους άλλους τύπους, αλλά συνήθως παρέχουν μικρότερη χωρητικότητα και λιγότερο σταθερή τάση από τις ακριβότερες μπαταρίες silver oxide ή λιθίου.

Toshiba μπαταρίες PR41 312 1,4V 165mAh 6τεμ

4,35 €
Διαθεσιμότητα: 5 Σε απόθεμα

Οι μπαταρίες για ακουστικά βαρηκοΐας της εταιρείας Toshiba, με μέγεθος 312, είναι κατάλληλες για mini συσκευές πίσω απο το αυτί (mBTE), για δέκτες μέσα στο αυτί (RITE) και για μέσα στο κανάλι (ITC). Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας καθορίζεται από την ενίσχυση του ακουστικού βαρηκοΐας σας, καθώς και τις ώρες που το φοράτε αλλά υπολογίζεται περίπου στις 3 έως 10 μέρες. Η συσκευασία των μπαταριών αυτών συνήθως είναι καφέ, για να είναι εύκολη η αναγνώριση του μεγέθους τους. Για να έχετε καλύτερη απόδοση από μια μπαταρία, περιμένετε περίπου 5 λεπτά μετά την αφαίρεση του αυτοκόλλητου για να ενεργοποιηθεί πλήρως πριν την τοποθετήσετε στο ακουστικό.

Toshiba μπαταρίες PR48 13NE 1,4V 6τεμ

4,35 €
Διαθεσιμότητα: 20 Σε απόθεμα

Οι μπαταρίες για ακουστικά βαρηκοΐας της εταιρείας Toshiba, με μέγεθος 13, είναι κατάλληλες για συσκευές πίσω από το αυτί (ΒΤΕ) και μέσα στο αυτί (ΙΤΕ). Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας καθορίζεται από την ενίσχυση του ακουστικού βαρηκοΐας σας, καθώς και τις ώρες που το φοράτε αλλά υπολογίζεται περίπου στις 6 έως 14 μέρες. Η συσκευασία των μπαταριών αυτών συνήθως είναι πορτοκαλί, για να είναι εύκολη η αναγνώριση του μεγέθους τους. Για να έχετε καλύτερη απόδοση από μια μπαταρία, περιμένετε περίπου 5 λεπτά μετά την αφαίρεση του αυτοκόλλητου για να ενεργοποιηθεί πλήρως πριν την τοποθετήσετε στο ακουστικό.

Toshiba μπαταρίες PR70 10NE 1,4V 145mAh 6τεμ

4,35 €
Διαθεσιμότητα: 34 Σε απόθεμα

Οι μπαταρίες για ακουστικά βαρηκοΐας της εταιρείας Toshiba, με μέγεθος 10, είναι κατάλληλες για mini δέκτες μέσα στο αυτί (mRITE) και για δέκτες τελείως μέσα στο αυτί (CIC).

Toshiba μπαταρίες επαναφορτ ΑΑΑ 950mAh 2τεμ

5,56 €
Διαθεσιμότητα: 92 Σε απόθεμα

Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες της Toshiba είναι τύπου Ni-MH (Νικελίου-Υδριδίου Μετάλλου), ο οποίος είναι ο πιο δημοφιλής και προσφέρει μεγαλύτερη χωρητικότητα με πιο φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Αντικατέστησε τις μπαταρίες Ni-Cd (Νικελίου-Καδμίου) και, όπως κι εκείνες, πρέπει να επαναφορτίζονται μόνο όταν έχουν αποφορτιστεί εντελώς. Αποφορτίζονται αυτόματα γρήγορα όταν είναι αποθηκευμένες. Πωλούνται σε συσκευασία 4 τεμαχίων.

Panasonic bronze μπαταρία αλκαλική 9v

2,22 €
Διαθεσιμότητα: 562 Σε απόθεμα

Αλκαλικές μπαταρίες της Panasonic μεγέθους 9V, ιδανικές για φακούς κι άλλες οικιακές μικροσυσκευές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχουν ικανοποιητική διάρκεια και αξίζουν τα χρήματά τους.

Toshiba μπαταρίες CR2025 5τεμ

2,98 €
Διαθεσιμότητα: 112 Σε απόθεμα
Οι μπαταρίες CR2025 της Toshiba είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες σας. Με υψηλή απόδοση και αξιοπιστία, αυτές οι μπαταρίες θα εξασφαλίσουν τη σωστή λειτουργία των ηλεκτρονικών σας συσκευών. Μη διστάσετε, αποκτήστε τις τώρα και είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε κατάσταση ανάγκης. Αγοράστε τώρα τις μπαταρίες CR2025 της Toshiba και μην ανησυχείτε ξανά για την εξάντληση της μπαταρίας σας!

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 6τεμ

2,18 €
Διαθεσιμότητα: 280 Σε απόθεμα
Ανακαλύψτε την αξιοπιστία και την απόδοση των αλκαλικών μπαταριών Toshiba AA 6τεμ. Με μακρά διάρκεια ζωής και αξιόπιστη απόδοση, αυτές οι μπαταρίες είναι ιδανικές για κάθε χρήση, από το τηλεχειριστήριο έως τα παιχνίδια και τα φακούς. Μην αφήσετε τις μπαταρίες να σας απογοητεύσουν όταν τις χρειάζεστε περισσότερο - επιλέξτε Toshiba και έχετε την ασφάλεια ότι θα έχετε πάντα την ενέργεια που χρειάζεστε.

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 10τεμ

3,37 €
Διαθεσιμότητα: 420 Σε απόθεμα
Αυτές οι μπαταρίες Toshiba AAA είναι η τέλεια λύση για όλες τις καθημερινές σας ανάγκες. Με μακρά διάρκεια ζωής και αξιόπιστη απόδοση, αυτές οι αλκαλικές μπαταρίες είναι ιδανικές για όλες τις συσκευές σας. Μην αφήνετε ποτέ τις μπαταρίες να σας απογοητεύσουν - επιλέξτε Toshiba για αξιοπιστία και απόδοση!

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 6τεμ

2,17 €
Διαθεσιμότητα: 208 Σε απόθεμα
Οι αλκαλικές μπαταρίες AAA της Toshiba είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τις συσκευές σας λειτουργικές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με μεγάλη αξιοπιστία και αντοχή, αυτές οι μπαταρίες θα σας εξασφαλίσουν αδιάλειπτη λειτουργία σε κάθε σας χρήση. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αγοράσετε το προϊόν αυτό που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη.

Eurolamp μπαταρία αλκαλική 23α 12v 5τεμ

3,58 €
Διαθεσιμότητα: 58 Σε απόθεμα
Η αλκαλική μπαταρία 23Α 12V 5τεμ της Eurolamp είναι η ιδανική λύση για όλες τις καθημερινές σας ανάγκες ενέργειας. Με υψηλή απόδοση και αξιοπιστία, αυτές οι μπαταρίες θα σας δώσουν την ασφάλεια και την αξιοπιστία που χρειάζεστε σε κάθε σας δραστηριότητα. Μην αφήνετε την έλλειψη ενέργειας να σας εμποδίσει - επιλέξτε την Eurolamp για ασφάλεια και απόδοση!

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 10τεμ

3,37 €
Διαθεσιμότητα: 218 Σε απόθεμα
Οι αλκαλικές μπαταρίες Toshiba AA 10τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας ανάγκες ενέργειας. Με μακρά διάρκεια ζωής και αξιόπιστη απόδοση, αυτές οι μπαταρίες θα σας βοηθήσουν να μην μείνετε ποτέ χωρίς ενέργεια. Αποκτήστε τώρα τις μπαταρίες Toshiba και απολαύστε ασύγκριτη ποιότητα και απόδοση!

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 4τεμ

1,27 €
Διαθεσιμότητα: 1959 Σε απόθεμα

Αλκαλικές μπαταρίες AAA LR03 1.5V κατάλληλες για  όλες τις ψηφιακές συσκευές που δέχονται μπαταρίες τύπου ΑAA.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αξίζουν τα χρήματά τους.

Φίλτρα
Βάρος
-
Τιμή
-

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας