• POWERADE 500ml - (ΜΠΛΕ / MOUNTAIN BLAST)
  • POWERADE 500ml - (ΜΠΛΕ / MOUNTAIN BLAST)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPowerade

POWERADE 500ml - (ΜΠΛΕ / MOUNTAIN BLAST)

42367
54492653
1,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΣΙΤΑ INOX Φ9x9hcm 9974

Το ποτήρι με σίτα INOX Φ9x9hcm 9974 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και λειτουργικότητα στον χώρο της κουζίνας τους. Με το μοντέρνο και κομψό του design, αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και άνετη. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νέα νότα στον χώρο σας!
Τιμή 3,10 €

TNS ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΕΡΟΥ - (LH-B)

TNS ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΕΡΟΥ - (LH-B) είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε κήπο και αυλή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την εύκολη χρήση, το πιστόλι νερού TNS θα σας βοηθήσει να φροντίσετε τον κήπο σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα στην περιποίηση του κήπου σας!
Τιμή 2,87 €

Κορυφαία προϊόντα

Melissa κριθαράκι χονδρό 500gr

Το κριθαράκι χονδρό Melissa είναι από τα πιο διάσημα σχήματα ψιλού ζυμαρικού παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας αυθεντική γεύση.

Τιμή 1,21 €

Figaro αφρός ξυρίσματος για ευαίσθητες επιδερμίδες 400ml

Αφρός Ξυρίσματος Sensitive, ιδανικός για ευαίσθητες επιδερμίδες και σκληρά γένια. Εξασφαλίζει τέλειο ξύρισμα καθώς προστατεύει το δέρμα από κάθε ερεθισμό που προκαλείται από το ξυράφι ασφαλείας. Αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο μετά το ξύρισμα.

Τιμή 2,08 €

Haribo roulette ρολάκια ζαχαρωτών 50x25gr

Λαχταριστά ζελεδάκια Haribo Roulette! Τι γεύση θα σου τύχει; Με τις πέντε, λαχταριστές γεύσεις του HARIBO Roulette ό,τι και να τύχεις θα είναι απόλαυση! Φρουτένια λιχουδιά με γεύση λεμονιού, πορτοκαλιού, ανανά, φραμπουάζ και φράουλας, με την έξυπνη συσκευασία για να παίζεις ρουλέτα και να το έχεις μαζί σου παντού!

Τιμή 17,04 €
  • Πακέτο

Μιχάλη Γεωργιάδη ρετσίνα 1,5lt

Χρυσό χρώμα με αρώματα φρεσκάδας ρετσινιού και κίτρινων φρούτων , δροσερή οξύτητα με ελαφρύ σώμα και επίγευση μεγάλης διάρκειας. Σαββατιανό 80% – Ροδίτης 20%

Τιμή 3,80 €