• ΛΑΜΠΑ ΓΛΟΜΠΑΚΙ LED KOSMOS MG45 6W E27 4000
  • ΛΑΜΠΑ ΓΛΟΜΠΑΚΙ LED KOSMOS MG45 6W E27 4000

ΛΑΜΠΑ ΓΛΟΜΠΑΚΙ LED KOSMOS MG45 6W E27 4000

48533
5213001219189
1,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κυκλωψ πιατο νo 306 ανθρακι

Το Κυκλωψ πιάτο νο 306 ανθρακί είναι η ιδανική επιλογή για να διακοσμήσετε το τραπέζι σας με στυλ και κομψότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το Κυκλωψ πιάτο νο 306 είναι ανθεκτικό και λειτουργικό, κάνοντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση. Με το μοντέρνο και διαχρονικό σχεδιασμό του, αυτό το πιάτο θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα δώσει μια ξεχωριστή νότα σε κάθε γεύμα. Αποκτήστε το Κυκλωψ πιάτο νο 306 σήμερα και αναβαθμίστε τη?
Τιμή 1,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Κεριά παραφίνης κίτρινα 1kg

Η παραφίνη κερί OEM σε μορφή κίτρινης παράγεται σε συσκευασία 1kg. Αυτό το κερί παραφίνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες εφαρμογές, όπως κεριά, κεριά μασάζ, κεριά αρωματοθεραπείας, κοσμητικά προϊόντα και άλλα. Είναι υψηλής ποιότητας και ιδανικό για επαγγελματική χρήση.

Τιμή 4,50 €

Tns εργαλειοθήκη πλαστική 30cm

Η πλαστική εργαλειοθήκη Tns 30cm είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση και την αποθήκευση των εργαλείων σας. Με την ανθεκτική κατασκευή της και τον ευέλικτο σχεδιασμό της, σας παρέχει την απόλυτη λειτουργικότητα και ευκολία στη χρήση. Μην αφήνετε τα εργαλεία σας αχρησιμοποίητα και ανακατωμένα. Αποκτήστε τώρα την πλαστική εργαλειοθήκη Tns 30cm και κάντε τη ζωή σας πιο οργανωμένη και εύκολη!
Τιμή 2,00 €

Farcom biosar σαμπουάν για όλους τους τύπους με πικραμύγδαλο 3,5lt

Το FARCOM BIOSAR SHAMPOO ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΟ είναι μια καλή επιλογή για όσους αναζητούν φυσική ενυδάτωση και φροντίδα για τα μαλλιά τους, εκμεταλλευόμενοι τα οφέλη του πικραμυγδάλου.

Τιμή 6,05 €

Προτιμώ φασόλια μέτρια 500gr

Φασόλια τα οποία αποτελούν πηγή διαλυτών φυτικών ινών και συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερόλης. Είναι πλούσια σε ασβέστιο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Περιέχουν αρκετό σίδηρο και έτσι ενισχύουν την αιμοποίηση και συμβάλλουν στην πρόληψη ασθενειών. Μια κούπα φασολιών προσφέρει στον οργανισμό μας 14 γραμμάρια πρωτεϊνών, δηλαδή ίδια ποσότητα που λαμβάνουμε από 60 γραμμάρια κοτόπουλο, ψάρι ή κρέας. Τα φασόλια δημιουργούν αίσθημα πληρότητας και έτσι αποφεύγεται η κατανάλωση επιπλέον τροφών και ταυτόχρονα περιορίζονται σημαντικά οι θερμίδες που συσσωρεύονται στον οργανισμό μας.

Τιμή 1,47 €