• TNS ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΕΡΟΥ - (LH-B) | MrPanda.gr
  • TNS ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΕΡΟΥ - (LH-B) | MrPanda.gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΕΡΟΥ - (LH-B)

TNS ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΕΡΟΥ - (LH-B) είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε κήπο και αυλή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την εύκολη χρήση, το πιστόλι νερού TNS θα σας βοηθήσει να φροντίσετε τον κήπο σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα στην περιποίηση του κήπου σας!
40480
5204558465303
2,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

RUFFLES CHIPS 155gr. - (BBQ)

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των RUFFLES CHIPS BBQ 155gr και ανακαλύψτε την τελειότητα σε κάθε δαγκωμό. Η τέλεια συνδυαστική γεύση των μπισκότων με τη μοναδική γεύση BBQ θα σας κάνει να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις RUFFLES CHIPS BBQ 155gr σε κάθε στιγμή της ημέρας και απογειώστε τη γευστική σας εμπειρία.
Τιμή 1,99 €

Patmos μαχαιρι φαγητου inox 3τεμ 10-632

Patmos μαχαιρι φαγητου inox 3τεμ 10-632 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, αυτό το σετ μαχαιριών θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τα γεύματα σας με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας!
Τιμή 2,92 €

Wella classic λακ 250ml no 4 ultra strong

Η Wella Classic λάκ 250ml no 4 ultra strong είναι η τέλεια επιλογή για εκείνους που αναζητούν απόλυτο κράτημα και αξιοπιστία. Με την υψηλή ποιότητα της Wella, αυτή η λάκ θα σας ενθουσιάσει με την ικανότητά της να διατηρεί το χτένισμα σας αναλλοίωτο για ώρες. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 3,21 €

Taft gel 250ml no 04 extreme

Το Taft gel 250ml no 04 extreme είναι το απόλυτο εργαλείο για το styling των μαλλιών σας. Με τη δυνατή κράτηση που προσφέρει, θα μπορείτε να δημιουργήσετε τα πιο τέλεια χτενίσματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Η μοναδική φόρμουλα του Taft gel δεν αφήνει κατάλοιπα και διαρκεί όλη μέρα, χωρίς να κολλάει ή να βαραίνει τα μαλλιά σας. Ανακαλύψτε τη δύναμη του Taft gel και απογειώστε το στυλ σας!
Τιμή 4,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Multy σπόγγος massage λουλούδι

Το σφουγγάρι Multy Massage για το μπάνιο είναι ένα σφουγγάρι σχεδιασμένο για την προσθήκη επιπλέον απολέπισης και μασάζ κατά το μπάνιο. Συνήθως είναι κατασκευασμένο από υλικά όπως σφουγγάρι και μπορεί να διαθέτει δίχτυ για αυξημένη απολέπιση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος κατά τη διάρκεια του μπάνιου.

Τιμή 0,93 €

Arion food συμπυκνωμένος χυμός πορτοκάλι 5lt

Αφράτος και φρέσκος συμπυκνωμένος χυμός πορτοκάλι 5lt από την Arion food. Απολαύστε τη γεύση του φρέσκου πορτοκαλιού σε κάθε γουλιά. Ιδανικός για πρωινό ξύπνημα ή ως αναζωογονητικό ποτό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τον Arion food συμπυκνωμένο χυμό πορτοκάλι 5lt τώρα και απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του φυσικού χυμού πορτοκαλιού σε κάθε σταγόνα.
Τιμή 18,79 €

ΒΙΑΠ παστίλιες αρωματικές 20x30gr

Οι ΒΙΑΠ παστίλιες αρωματικές 20x30gr της εταιρίας Βιάπ είναι ο απόλυτος τρόπος για να απολαύσετε μια ευχάριστη και αρωματική εμπειρία. Με τη μοναδική τους σύνθεση, αυτές οι παστίλιες θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε τώρα τις ΒΙΑΠ παστίλιες και ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο τους!
Τιμή 16,85 €

Vileda ultramax σύστημα καθαρισμού για ακρίβεια microfibre 2σε1

Το επίπεδο σύστημα καθαρισμού Vileda Ultramax είναι η τέλεια επιλογή αν αναζητάτε καθαριότητα με ακρίβεια! Το ανταλλακτικό πανί από μικροΐνες καθαρίζει εύκολα την δύσκολη βρωμιά & απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό* (έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας). *Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Τιμή 20,27 €