0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Powerade

Διαθεσιμότητα: 639 Σε απόθεμα

Τo POWERADE ION4, ενυδατώνει πιο αποτελεσματικά από το νερό* και βοηθάει να δώσεις τον εαυτό σου για περισσότερο. Σχεδιάστηκε από επιστήμονες του αθλητισμού για να βοηθάει στην αναπλήρωση των υγρών και των μεταλλικών στοιχείων που χάνονται όταν ιδρώνεις. Καταναλώστε στα πλαίσια ισορροπημένης διατροφής και υγειινού τρόπου ζωής. *Τα διαλύματα υδατανθράκων ηλεκτρολυτών ενισχύουν την απορρόφηση του νερού κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης και συμβάλλουν στην διατήρηση επιδόσεων αντοχής κατά τη διάρκεια παρατεταμένων επιδόσεων αντοχής

Διαθεσιμότητα: 604 Σε απόθεμα

Ισοτονικό ποτό που ενυδατώνει και βοηθάει στην αναπλήρωση των υγρών και μεταλλικών στοιχείων μετά από άσκηση. Προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση και ενέργεια που χρειάζονται οι αθλούμενοι για να επιτύχουν το στόχο τους. Είναι ιδανική επιλογή για την διατήρηση των επιδόσεων αντοχής κατά την διάρκεια παρατεταμένων ασκήσεων. Καταναλώστε στα πλαίσια ισορροπημένης διατροφής και υγειινού τρόπου ζωής.

Διαθεσιμότητα: 1048 Σε απόθεμα

Τo POWERADE ION4 σχεδιάστηκε από επιστήμονες του αθλητισμού για να βοηθάει στην αναπλήρωση των υγρών και των μεταλλικών στοιχείων που χάνονται όταν ιδρώνετε. Ενυδατώνει πιο αποτελεσματικά από το νερό. Καταναλώστε στα πλαίσια ισορροπημένης διατροφής και υγειινού τρόπου ζωής.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας