• LUXURY ΚΟΥΤΙ PATISSERIE No 8 (SWEET PLEASURE) - (10kg)
  • LUXURY ΚΟΥΤΙ PATISSERIE No 8 (SWEET PLEASURE) - (10kg)

LUXURY ΚΟΥΤΙ PATISSERIE No 8 (SWEET PLEASURE) - (10kg)

49693
5213006896576
16,09 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Φαίδων γυαλάκια σφολιάτας νηστίσιμα 200gr

Τα Φαίδων γυαλάκια σφολιάτας νηστίσιμα 200gr είναι ιδανικά για όσους αναζητούν ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ. Με την πλούσια γεύση τους και την τραγανή υφή, σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη δοκιμή. Απολαύστε τα σε κάθε σας διάλειμμα, συνοδεύοντας τον καφέ σας ή ως γευστικό κομμάτι σε ένα γεύμα. Αποκτήστε τα Φαίδων γυαλάκια σφολιάτας νηστίσιμα 200gr τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,18 €

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ BLUEBERRY ICE 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Ζωηρή γεύση μπλε αγριοκόκκινου με πάγο, που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και δροσερότητα. Με 600 τζούρες και 20mg νικοτίνης, το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ BLUEBERRY ICE θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος που δεν θα ξεχάσετε εύκολα. Ανακαλύψτε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του!
Τιμή 6,75 €

ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ AIRFRYER (100τεμ.) - (24x4.5cm)

Αναζητήστε το τέλειο αντικολλητικό χαρτί για το airfryer σας! Αυτό το προϊόν διασφαλίζει ότι τα τρόφιμά σας δεν θα κολλήσουν στο καλάθι του airfryer, εξοικονομώντας χρόνο και κόπο στον καθαρισμό. Με μέγεθος 24x4.5cm και ποσότητα 100 τεμάχια, αυτό το αντικολλητικό χαρτί είναι ο απαραίτητος σύντροφος κάθε λάτρη του μαγειρέματος με το airfryer. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα σε κάθε μαγειρική εμπειρία!
Τιμή 3,93 €

TNS ΣΕΝΤΟΝΙ ΠΕΤΣΕΤΕ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ (160x200cm) - (TNS-160)

Ανανεωτικό, αδιάβροχο σεντόνι πετσέτα από την Tns! Απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει αυτό το προϊόν, διαστάσεων 160x200 εκατοστών. Ιδανικό για κάθε κρεβάτι και κάθε χώρο, το TNS σεντόνι πετσέτα αδιάβροχο θα σας προσφέρει άνεση και προστασία κάθε νύχτα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τον ύπνο σας χωρίς ανησυχίες!
Τιμή 10,10 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαρτί κουζίνας επαγγελματικό 12x450gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη ποιότητα και απόδοση με το Χαρτί Κουζίνας Επαγγελματικό 12x450gr! Με εξαιρετική απορροφητικότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε κουζινική εργασία με άνεση και αξιοπιστία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επενδύστε στην καλύτερη ποιότητα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά!
Τιμή 16,77 €

Barilla farfalle No65 500gr

Τα μακαρόνια Barilla Φιογκάκια φτιάχνονται από ένα φύλλο ζύμης που κόβεται σε τετραγωνάκια και "τσιμπιέται" στο κέντρο η οποία ξαφνιάζει τον ουρανίσκο, μέσω της διαφορετικής υφής του πιο χοντρού κεντρικού τμήματος και των δύο άκρων.

Τιμή 1,24 €

Wilkinson ξυραφάκια extra 2 beauty lady 5τεμ

2 λεπίδες  για στενό και ακριβές ξύρισμα

Λιπαντική λωρίδα με βιταμίνη Ε και αλόη, για ομαλή ολίσθηση

Μοναδική μπάρα 'Push Clean' για να καθαρίσετε τη συσσώρευση μεταξύ των λεπίδων

Ροζ, αντιολισθητική, κυρτή λαβή για εύκολο χειρισμό

Πρακτικό καπάκι ταξιδιού για να διατηρείτε το ξυράφι σας ασφαλές και καθαρό όταν βρίσκεστε εν κινήσει

Τιμή 1,69 €

Κύκνος τομάτα τριμμένη φιάλη 680ml

Τομάτες ελληνικές, περασμένες από τον τρίφτη που διατηρούν όλη τη νοστιμιά της φρεσκοτριμμένης τομάτας.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υλικό για σάλτσες αλλά και για την παρασκευή πολλών φαγητών όπως κοκκινιστά, ζυμαρικά και λαδερά

Τιμή 1,84 €