• TOTTIS FINE BAKERY ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙΑ 300gr. - (ΚΡΕΜΑ ΜΙΛΦΕΙΓ) (-0,30€)  - 1
  • TOTTIS FINE BAKERY ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙΑ 300gr. - (ΚΡΕΜΑ ΜΙΛΦΕΙΓ) (-0,30€)  - 1

TOTTIS FINE BAKERY ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙΑ 300gr. - (ΚΡΕΜΑ ΜΙΛΦΕΙΓ) (-0,30€)

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα TOTTIS FINE BAKERY κρουασανάκια! Με λεπτή και τραγανή υφή, γεμάτα με κρέμα μιλφέιγ που λιώνει στο στόμα σας, αυτά τα κρουασανάκια είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό διάλειμμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτή τη μοναδική γεύση - αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
36746
5201008420226
2,70 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΩΜΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ ΔΙΑΦΑΝΟ 1053 (11x3,1cm)

Το διαφανές πώμα μπουκαλιών διαστάσεων 11x3,1cm είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του κρασιού. Με το μοντέρνο και κομψό design του, αναβαθμίζει κάθε μπουκάλι κρασιού και το κάνει να ξεχωρίζει. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, προσφέροντας μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο πώμα μπουκαλιών που θα κλέψει τις εντυπώσεις κάθε φορά που θα το χρησιμοποιείτε!
Τιμή 0,87 €

Κυψελη μελι 920gr, ελληνικο

Η κυψέλη μελιού 920gr που προσφέρει η εταιρία μας είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με τη φρεσκάδα και την αυθεντική γεύση του. Απολαύστε το πλούσιο άρωμα και την γλυκιά γεύση του μελιού μας, που προέρχεται από τις καθαρές ελληνικές φύσεις. Κάντε μια ξεχωριστή επιλογή και απολαύστε τη μυστική συνταγή μας που θα σας κερδίσει με την ποιότητα και τη γεύση της. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του μελι
Τιμή 7,78 €

Καπακι pet για μπωλ σαλατας διαφανες 50τεμ prepac dl-190

Ανανεώστε την τραπεζαρία σας με το καπάκι pet για μπωλ σαλάτας διαφανές 50 τεμάχια prepac dl-190! Ιδανικό για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα των σαλατών σας και να δώσετε μια μοντέρνα νότα στο τραπέζι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την κομψότητα και την πρακτικότητα που σας προσφέρει!
Τιμή 7,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Lux αφρόλουτρο alluring cashmere 560ml

Αφρόλουτρο Lux Alluring Cashmere 560ml - Αφεθείτε σε μια απαλή αγκαλιά από κασμίρ και απολαύστε μια αίσθηση πολυτέλειας και αίσθησης. Με το Lux Alluring Cashmere αφρόλουτρο, η καθημερινή σας περιποίηση γίνεται μία στιγμή απόλυτης χαλάρωσης και απόλαυσης. Αφήστε το άρωμα του κασμίρ να σας αγκαλιάσει και να σας κάνει να αισθανθείτε ακαταμάχητα ελκυστικοί. Αποκτήστε το Lux Alluring Cashmere αφρόλουτρο τώρα και ζήστε μια εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 3,16 €

London πιρούνι φαγητού ανοξείδωτο ασημί 20cm 1τεμ

Το ανοξείδωτο πιρούνι φαγητού London 20cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το πιρούνι θα κάνει κάθε γεύμα σας μια απόλαυση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 0,73 €

Sanitas σακούλες απορριμμάτων αρωματικές με χερούλια μπλε 58x72cm 60lt 20τεμ

Ανανεωτικές αρωματικές σακούλες απορριμμάτων Sanitas σε μπλε χρώμα, με χερούλια για εύκολη μεταφορά. Με διαστάσεις 58x72cm και χωρητικότητα 60lt, ιδανικές για το σπίτι ή το γραφείο. Αποκτήστε τώρα το πακέτο των 20 τεμαχίων και απολαύστε την άριστη ποιότητα της εταιρίας Sanitas. Μην χάσετε την ευκαιρία να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και μυρωδάτο με τις απορρίμματα αρωματικές σακούλες Sanitas!
Τιμή 2,14 €

Fini τσίχλα καρπούζι 200x5gr

Η Fini τσίχλα καρπούζι 200x5gr είναι το τέλειο γλυκό για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για κάτι γλυκό και φρουτώδες. Με την αναζωογονητική γεύση του καρπουζιού και την απίστευτη υφή της τσίχλας, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό γλυκό. Αποκτήστε τώρα τη Fini τσίχλα καρπούζι 200x5gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να την λατρέψετε!
Τιμή 11,88 €

Uncle ben's ρύζι parboiled 10' 500gr

Σπυρωτό & μακρύκοκκο ρύζι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτικό σε διάφορες συνταγές. Ταιριάζει ιδανικά με κρέας, ψάρι, κοτόπουλο και γαρίδες.

Χωρίς γλουτένη.

Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Τιμή 3,69 €