• ΠΩΜΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ ΔΙΑΦΑΝΟ 1053 (11x3,1cm)  - 1
  • ΠΩΜΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ ΔΙΑΦΑΝΟ 1053 (11x3,1cm)  - 1

ΠΩΜΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ ΔΙΑΦΑΝΟ 1053 (11x3,1cm)

Το διαφανές πώμα μπουκαλιών διαστάσεων 11x3,1cm είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του κρασιού. Με το μοντέρνο και κομψό design του, αναβαθμίζει κάθε μπουκάλι κρασιού και το κάνει να ξεχωρίζει. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, προσφέροντας μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο πώμα μπουκαλιών που θα κλέψει τις εντυπώσεις κάθε φορά που θα το χρησιμοποιείτε!
37915
5209800098148
0,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ - (05-950-3061)

Ανανεωτικό γλαστράκι με πλαστικό λουλούδι που θα φωτίσει τον χώρο σας με το μοναδικό του design. Ιδανικό για τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή του γραφείου σας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια φρέσκια νότα στον χώρο σας!
Τιμή 2,68 €

SWIFFER DUSTER KIT + 5 ΠΑΝΑΚΙΑ

Με το Swiffer Duster Kit 5 Πανάκια θα αποκτήσετε ένα εύκολο και γρήγορο τρόπο για να καθαρίσετε το σπίτι σας. Τα πανάκια Swiffer συλλαμβάνουν τη σκόνη και τα μικροσωματίδια με μία κίνηση, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Μην χάνετε χρόνο σε ανώδυνα καθαριστικά, επενδύστε στο Swiffer Duster Kit για ένα αποτελεσματικό καθάρισμα που διαρκεί.
Τιμή 4,82 €

TNS ΠΙΑΤΟ ΦΡΟΥΤΟΥ OPAL 8cm - (LBP80)

TNS ΠΙΑΤΟ ΦΡΟΥΤΟΥ OPAL 8cm - (LBP80) είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικό πιάτο φρούτου που θα σας εντυπωσιάσει με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτικότητά του. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το πιάτο φρούτου OPAL θα προσθέσει στυλ και κομψότητα στο τραπέζι σας. Με διάμετρο 8 εκατοστά, είναι ιδανικό για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας φρούτα με στυλ. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που θα ξεχωρίσει!
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Proderm υγρό απορρυπαντικό ρούχων 17μεζ 1,25lt

Το υγρό απορρυπαντικό Proderm είναι ειδικά μελετημένο για τα βρεφικά ρούχα. Είναι ιδανικό για χρήση τόσο στο πλυντήριο όσο και στο χέρι. Χαρίζει καθαριότητα στα ρουχαλάκια του μωρού και το απαλό άρωμα της Proderm.

Τιμή 8,04 €

Ρέα passata 500ml

Ο τοματοχυμός πασσάτα απο την εταιρία Ρέα ελαφριάς συμπύκνωσης . Δεν περιέχει γλουτένη και άλλα αλλεργιογόνα ,έχει πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι και είναι ιδανική για όλες τις γαστρονομικές δημιουργίες σας.

Τιμή 0,73 €

Γιώτης φαρίνα ολικής άλεσης 500gr

Η Γιώτης φαρίνα ολικής άλεσης 500gr είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμο και υγιεινό ψήσιμο. Με την υψηλή ποιότητα και τη φρεσκάδα της Γιώτης φαρίνας, θα δημιουργήσετε τα πιο λαχταριστά αρτοσκευάσματα που θα ενθουσιάσουν την οικογένειά σας. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία σήμερα και απολαύστε τη μοναδική γεύση και ποιότητα της Γιώτης φαρίνας!
Τιμή 2,04 €

Hansaplast αυτοκόλλητα επιθέματα 40τεμ

Τα επιθέματα Hansaplast Universal είναι κατάλληλα για την κάλυψη και προστασία κάθε είδους μικρής πληγής. Απωθούν το νερό και τη βρωμιά, το υλικό είναι αεροδιαπερατό και αδιάβροχο, η γάζα του επιθέματος δεν κολλάει στην πληγή και την προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες, η δυνατή επικόλληση εξασφαλίζει πως το επίθεμα θα παραμείνει στη θέση του.

Τα επιθέματα διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη, που σφραγίζουν γύρω από την πληγή

Χωρίς Λάτεξ.

Τιμή 2,63 €

Long chips από πουρέ πατάτας με αλάτι 75gr

Οι Long Chips είναι ο συνδυασμός τέλειου πουρέ πατάτας και τέλειου αλατιού που θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα τα άλλα σνακς. Με την τέλεια τους τραγανή υφή και τη γεύση που δεν μπορείτε να αντισταθείτε, οι Long Chips είναι η ιδανική επιλογή για ένα γευστικό σνακ όλες τις ώρες της ημέρας. Απολαύστε τις Long Chips και αφήστε τη γεύση τους να σας κατακτήσει!
Τιμή 1,42 €