• ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ inox (Φ14cm) (205514)  - 1
  • ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ inox (Φ14cm) (205514)  - 1

ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ inox (Φ14cm) (205514)

Το ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ inox (Φ14cm) (205514) είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με διάμετρο 14cm, ταιριάζει τέλεια σε κάθε κουζίνα και είναι ιδανικό για την αποθήκευση των τροφίμων σας. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και γευστική!
36721
8904002707740
5,23 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Endless μαλακτικο 2lt cotton clear

Το Endless μαλακτικό 2lt cotton clear θα κάνει τα ρούχα σας απαλά και μυρωδάτα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας κάθε φορά που τα φοράτε. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας στα ρούχα σας!
Τιμή 3,77 €

Μελισσα 1000gr, κριθαρακι μετριο

Το Μελισσα 1000gr, κριθαρακι μετριο είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με την πλούσια γεύση του και την υψηλή ποιότητά του. Απολαύστε τον μοναδικό συνδυασμό γεύσεων και απολαύστε την εμπειρία της γευστικής απόλαυσης. Αγοράστε το Μελισσα 1000gr, κριθαρακι μετριο τώρα και απογειώστε την καθημερινότητά σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 1,50 €

Got2b πηλος 100ml gentleman clay

Αναδεικνύει το στυλ και την αυτοπεποίθηση σας με το Got2b πηλό 100ml Gentleman Clay. Με την ιδανική υφή και τη δυνατή κράτηση, αυτός ο πηλός θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε τον τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό σας εαυτό!
Τιμή 4,34 €

TNS ΦΑΡΑΣΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ - (4 ΧΡΩΜΑΤΑ) (32-800-1809)

Ανανεωμένος στυλ και άνεση συναντούν την πρακτικότητα με το TNS ΦΑΡΑΣΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ. Με τέσσερα διαφορετικά χρώματα για κάθε στιγμή και κάθε ντύσιμο, αυτό το προϊόν θα γίνει η νέα αγαπημένη σας επιλογή. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με μοναδικότητα και φινέτσα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει, αποκτήστε το TNS ΦΑΡΑΣΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ τώρα!
Τιμή 0,71 €

Κορυφαία προϊόντα

Πυροφάνι σαρδέλες σε φυτικό λάδι 125gr

Το πυροφάνι σαρδέλες σε φυτικό λάδι, σε συσκευασία 125γρ, είναι μια εξαιρετική γαστρονομική επιλογή που προσφέρει την απόλυτη απόλαυση της γεύσης των θαλασσινών. Οι σαρδέλες, που επιλέγονται με προσοχή, κολυμπούν σε πλούσιο φυτικό λάδι, προσδίδοντας έναν εκλεπτυσμένο και αρωματικό χαρακτήρα στο προϊόν.

Τιμή 0,93 €

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 3φυλλο 10x110gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Anil, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 3,51 €

Golden αλουμινόχαρτο 100m

Το Golden αλουμινόχαρτο 100m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα τρόφιμα της φρέσκα και νόστιμα. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, το Golden αλουμινόχαρτο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας απαλλαγμένα από αέρα και υγρασία. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε φρέσκα τρόφιμα κάθε φορά που τα χρειάζεστε. Αποκτήστε το Golden αλουμινόχαρτο 100m τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 6,48 €

Tns μανταλάκια σιλικόνης 12τεμ

Τα Tns μανταλάκια σιλικόνης 12τεμ d 08411 είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την ευκολία στη χρήση, αυτά τα μανταλάκια θα γίνουν ο αναντικατάστατος βοηθός σας σε κάθε μαγειρική σας περιπέτεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δικά σας Tns μανταλάκια σιλικόνης σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στιλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 1,00 €

Uniglass vakhos σετ ποτήρια γυάλινα νερού 27cl 12τεμ 53154

Το σετ ποτήρια νερού Uniglass vakhos θα σας εντυπωσιάσει με την κομψότητά του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Κάθε ποτήρι έχει χωρητικότητα 27cl και θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Με το σετ των 12 ποτηριών, θα μπορείτε να φιλοξενήσετε τους φίλους και την οικογένειά σας με στυλ και κομψότητα. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία πίνοντας νερό!
Τιμή 7,72 €