• Got2b πηλος 100ml gentleman clay  - 1
  • Got2b πηλος 100ml gentleman clay  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGot2B

Got2b πάστα gentleman clay 100ml

Αναδεικνύει το στυλ και την αυτοπεποίθηση σας με το Got2b πηλό 100ml Gentleman Clay. Με την ιδανική υφή και τη δυνατή κράτηση, αυτός ο πηλός θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε τον τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό σας εαυτό!
33706
5410091758837
3,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Byphasse hair serum θρέψης μαλλιών για ξηρά μαλλιά 50ml

Το Byphasse hair serum θρέψης μαλλιών για ξηρά μαλλιά 50ml είναι η ιδανική λύση για τη φροντίδα των μαλλιών σας. Η μοναδική σύνθεσή του ενυδατώνει βαθιά τα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους λάμψη και απαλότητα. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά και ευκολοχτένιστα, ενώ παράλληλα προστατεύει από τη θερμότητα των styling εργαλείων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε υγιή και λαμπερά μαλλιά κάθε μέρα!
Τιμή 9,25 €

WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.4 2TAGES-VOLUME 200ML

Δώστε στα μαλλιά σας τον όγκο που πάντα ονειρευόσασταν με τον αφρό WELLAFLEX Νο4! Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος προσφέρει διπλό όγκο στα μαλλιά σας για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ξεχάστε τα λεπτά μαλλιά και δώστε τους την όγκωση που τους αξίζει με τον αφρό WELLAFLEX Νο4!
Τιμή 3,37 €

Parisienne λακ μαλλιών γαλάζια 300ml

Δώστε στα μαλλιά σας τη λάμψη που αξίζουν με τη λακ Parisienne γαλάζια 300ml. Η μοναδική φόρμουλα της Parisienne θα σας χαρίσει υπέροχο όγκο και διάρκεια, ενώ το αισθησιακό άρωμά της θα σας κερδίσει αμέσως. Αποκτήστε τώρα την Parisienne λακ μαλλιών γαλάζια 300ml και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο πέρασμα!
Τιμή 2,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 40τεμ

Οι κάψουλες πλυντηρίου ρούχων Ariel Pods Allin1 Alpine διαθέτουν ένα σχεδιασμό με πολλά τμήματα, που διατηρούν τα συστατικά τους σταθερά και μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία της πλύσης, προσφέροντάς μια υπερ-συμπυκνωμένη καθαριστική δύναμη. Το πρωτοποριακό περίβλημα που διαθέτουν οι κάψουλες Ariel διαλύεται εξ' ολοκλήρου στην επαφή με το νερό.

Τιμή 13,36 €

Palmolive υγρό πιάτων lemon & lime 500ml

Απολαύστε την απαλή υφή του Palmolive Lemon Lime. Η συμπυκνωμένη σύνθεσή του είναι εξαιρετικά αποτελεσματική ενάντια στα λίπη και αφήνει τα πιάτα αστραφτερά καθαρά.

Τιμή 1,48 €

Κύκνος τοματοχυμός 370gr

Χυμός τομάτας σε χάρτινη συσκευασία, πλούσιος σε θρεπτικές ουσίες και αντιοξειδωτικά, πίνεται σκέτος ή σαν συμπλήρωμα στα κοκτέιλ, αλλά είναι και ιδανικός για πιο ελαφρύ μαγείρεμα.

Τιμή 0,72 €