• -0,30 €
  • Endless μαλακτικο 2lt cotton clear | MrPanda.gr
  • Endless μαλακτικο 2lt cotton clear | MrPanda.gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEndless

Endless μαλακτικό aroma boost cotton clean 2lt

Το Endless μαλακτικό 2lt cotton clear θα κάνει τα ρούχα σας απαλά και μυρωδάτα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας κάθε φορά που τα φοράτε. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας στα ρούχα σας!
34943
5202995107329
3,47 €
3,77 €
Έκπτωση -0,30 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων με άρωμα φρεσκάδας 1,5lt

Το Flos ploffy μαλακτικό ρούχων με άρωμα φρεσκάδας 1,5lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα άρωμα φρεσκάδας στα ρούχα σας. Η μοναδική σύνθεσή του δίνει μια μεταξένια αίσθηση στα ρούχα σας, κάνοντάς τα να αισθάνονται μαλακά και φρέσκα όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα ρούχα σας να μιλήσουν από μόνα τους!
Τιμή 3,11 €

LENOR 1380ml 60μεζ. ΜΩΒ ΛΕΒΑΝΤΑ

Το LENOR 1380ml 60μεζ. ΜΩΒ ΛΕΒΑΝΤΑ είναι ένα από τα πιο αρωματικά προϊόντα στην αγορά. Η μοναδική μυρωδιά της λεβάντας θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ηρεμία. Αφήστε τα ρούχα σας να αναδείξουν τον πραγματικό εσάς με το LENOR 1380ml 60μεζ. ΜΩΒ ΛΕΒΑΝΤΑ.
Τιμή 4,82 €

Novel μαλακτικό white musk 3lt

Μαλακτικό ρούχων με μοναδικό έντονο άρωμα μακράς διάρκειας.

Υψηλή μαλακωτική ιδιότητα.

Συσκευασία 30 πλύσεων.

Τιμή 4,51 €

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό καρύδα 76μεζ 1,9lt

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Fabuloso εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Διαρκεί για 76 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής:

1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 5,79 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό paradise collection 56μεζ 1,25lt

Το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό paradise collection 56μεζ 1,25lt θα σας μεταφέρει σε έναν παράδεισο απαλότητας και φρεσκάδας. Αφήστε τα ρούχα σας να αγκαλιάσουν το απαλό άρωμα και τη μακράς διαρκείας φρεσκάδα που προσφέρει το Soupline. Με το συμπυκνωμένο του μοναδικής σύνθεσης, τα ρούχα σας θα είναι μαλακά και απαλά σαν καινούργια, ενώ το άρωμα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και απόλαυση. Αποκτήστε το Σήμερα και απολαύστε την εμπειρία!
Τιμή 3,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 44x27x15cm 12lt

Το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 44x27x15cm 12lt είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα και την ευκολία στη μεταφορά χάρη στη λαβή του, αυτό το κουτί θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα αντικείμενα σας τακτοποιημένα και προστατευμένα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας από την εταιρία Sterk!
Τιμή 5,66 €

UHU κόλλα super glue 2x3gr

  • Κατάλληλη για: κεραμικά, πορσελάνη, σίδηρο, πλαστικό και ξύλινες επιφάνειες
  • Συσκευασία: 2 τεμάχια των 3 γραμμαρίων

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί κολλάει αποτελεσματικά και είναι εύχρηστη.

Τιμή 2,91 €

Παπουτσάνης καραβάκι αφρόλουτρο γάλα αμυγδάλου & ηλιοτρόπιο με αντλία 750ml

Ξεχάστε τα συνηθισμένα αφρόλουτρα και δοκιμάστε το Παπουτσάνης καραβάκι αφρόλουτρο γάλα αμυγδάλου & ηλιοτρόπιο με αντλία 750ml. Η απαλή του σύνθεση θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αρωμάτων και φρεσκάδας, ενώ η αντλία θα σας διευκολύνει στη χρήση του. Αφήστε το άγχος πίσω και απολαύστε μια απόλυτα χαλαρωτική εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.

Τιμή 2,48 €