0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με βύσσινο 453gr

3,13 €
Διαθεσιμότητα: 213 Σε απόθεμα

Το γλυκό του κουταλιού με βύσσινο 453γρ από την εταιρεία Εδέσσης φαίνεται να είναι μια γλυκιά λιχουδιά που περιλαμβάνει το φυσικό άρωμα και γεύση των βυσσινίων. Με το μέγεθος της συσκευασίας να είναι 453 γραμμάρια, προσφέρεται αρκετή ποσότητα για να απολαύσετε το γλυκό αυτό πολλές φορές.

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με περγαμόντο 453gr

3,79 €
Διαθεσιμότητα: 71 Σε απόθεμα

Το γλυκό του κουταλιού με περγαμόντο 453γρ από την εταιρεία Εδέσσης φαίνεται να είναι μια γλυκιά λιχουδιά που περιλαμβάνει το αρωματικό περγαμόντο, ένα εσπεριδοειδές φρούτο, σε μορφή γλυκού του κουταλιού.

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με σύκο 453gr

2,80 €
Διαθεσιμότητα: 158 Σε απόθεμα

Το γλυκό του κουταλιού με σύκο 453γρ από την εταιρεία Εδέσσης φαίνεται να είναι μια γλυκιά λιχουδιά που περιλαμβάνει το φυσικό άρωμα και γεύση των σύκων, σε μορφή γλυκού του κουταλιού.

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με τριαντάφυλλο 453gr

3,46 €
Διαθεσιμότητα: 126 Σε απόθεμα

Το γλυκό του κουταλιού με τριαντάφυλλο 453γρ από την εταιρεία Εδέσσης φαίνεται να είναι μια ενδιαφέρουσα γλυκιά λιχουδιά που περιλαμβάνει το αρωματικό τριαντάφυλλο, ένα λουλούδι με ξεχωριστό άρωμα και γεύση, σε μορφή γλυκού του κουταλιού.

Mellou υποβρύχιο βανίλιας 300gr

1,89 €
Διαθεσιμότητα: 172 Σε απόθεμα

Το Mellou υποβρύχιο βανίλιας 300γρ φαίνεται να είναι ένα προϊόν γλυκιάς λιχουδιάς από την εταιρεία Mellou, που περιλαμβάνει τη γεύση της βανίλιας, και μάλλον πρόκειται για ένα είδος γλυκού ή μπισκότου.

Mellou υποβρύχιο βανίλιας 600gr

2,88 €
Διαθεσιμότητα: 112 Σε απόθεμα

Το Mellou υποβρύχιο βανίλιας 600γρ φαίνεται να είναι μια μεγαλύτερη ποσότητα του προϊόντος γλυκιάς λιχουδιάς από την εταιρεία Mellou, που περιλαμβάνει τη γεύση της βανίλιας, και πιθανότατα πρόκειται για μπισκότα ή λιχουδιές που προορίζονται για βύθιση σε ροφήματα.

Mellou υποβρύχιο μαστίχας 600gr

2,88 €
Διαθεσιμότητα: 80 Σε απόθεμα

Το Mellou υποβρύχιο μαστίχας 600γρ φαίνεται να είναι μια μεγαλύτερη ποσότητα του προϊόντος γλυκιάς λιχουδιάς από την εταιρεία Mellou, που περιλαμβάνει την γεύση της μαστίχας, και πιθανότατα πρόκειται για μπισκότα ή λιχουδιές που προορίζονται για βύθιση σε ροφήματα.

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με κυδώνι 453gr

3,29 €
Διαθεσιμότητα: 102 Σε απόθεμα

Γλυκό κουταλιού με κυδώνι από την εταιρεία Εδέσσης. Μια ακαταμάχητη λιχουδιά για όλη την οικογένεια. Τα δώρα της φύσης σε γλυκό του κουταλιού για το ιδανικό επιδόρπιο αλλά και για κάθε στιγμή.

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού βύσσινο 450gr

5,46 €
Διαθεσιμότητα: 118 Σε απόθεμα

Το γλυκό του κουταλιού βύσσινο της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού κεράσι 450gr

4,77 €
Διαθεσιμότητα: 108 Σε απόθεμα

Το γλυκό του κουταλιού κεράσι της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού ντολμά 450gr

4,32 €
Διαθεσιμότητα: 6 Σε απόθεμα

Το γλυκό του κουταλιού ντολμά της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού πορτοκάλι 450gr

4,63 €
Διαθεσιμότητα: 70 Σε απόθεμα

Το γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού σύκο 450gr

4,63 €
Διαθεσιμότητα: 107 Σε απόθεμα

Το γλυκό του κουταλιού σύκο της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό μας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Παπαγεωργίου υποβρύχιο μαστίχα 420gr

3,06 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Το υποβρύχιο με γεύση μαστίχα της Παπαγεωργίου, σε συσκευασία των 420γρ, είναι μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει τη φρεσκάδα του υποβρύχιου με την ξεχωριστή γεύση της μαστίχας. Η εταιρεία Παπαγεωργίου, με την εμπειρία της στον χώρο των νοστιμιών, προσφέρει ένα προϊόν που αποτελεί ιδανική απόλαυση για τους λάτρεις της μαστίχας.

Σαράντης υποβρύχιο με γεύση μαστίχα Χίου χωρίς...

3,17 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Το Σαράντης υποβρύχιο μαστίχα Χίου βανίλιας είναι ένα προϊόν που περιέχει μαστίχα από τη Χίο και γεύση βανίλιας. Έχει βάρος 500gr και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γλυκά, γλυκά και αλμυρά φαγητά. Η μαστίχα είναι γνωστή για τις ευεργετικές της ιδιότητες και τη μοναδική της γεύση.

Γιώτης φρουί ζελέ με γεύση μούρο 2x100gr

1,97 €
Διαθεσιμότητα: 286 Σε απόθεμα

Η πιο γλυκιά στιγμή της ημέρας, είναι η στιγμή που απολαμβάνετε ένα επιδόρπιο ΓΙΩΤΗΣ! Το Φρουί Ζελέ με γεύση Μούρο είναι μία γρήγορη και γευστική λύση για επιδόρπιο ή ένα ελαφρύ, δροσερό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Προσθέτοντας κομμάτια από φρέσκα φρούτα, δίνετε επιπλέον φρουτένια γεύση, μετατρέποντας το φρουί ζελέ σε ένα απολαυστικό επιδόρπιο.

Σαράντης γλυκό του κουταλιού βύσσινο 453gr

4,88 €
Διαθεσιμότητα: 1 Σε απόθεμα
Το Σαράντης γλυκό του κουταλιού βύσσινο 453gr είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό! Με την πλούσια γεύση του βύσσινου και την απαλή υφή του, θα σας κάνει να αισθανθείτε αμέσως ευχαριστημένοι. Μην χάσετε την ευκαιρία να γευτείτε αυτό το νόστιμο γλυκό προϊόν από την εταιρία Σαράντης! Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού σταφύλι 450gr

4,63 €
Διαθεσιμότητα: 91 Σε απόθεμα
Η γλυκιά γεύση του Παπαγεωργίου γλυκού κουταλιού σταφυλιού 450gr θα σας ταξιδέψει στην πιο γλυκιά απόλαυση. Απολαύστε την πλούσια γεύση των εκλεκτών σταφυλιών και αφεθείτε στην απόλυτη ευχαρίστηση. Με την υψηλή ποιότητα της εταιρίας Παπαγεωργίου, αυτό το γλυκό κουτάλι θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!

Γιώτης φρουί ζελέ με γεύση βερίκοκο 200gr

2,13 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με το Γιώτης φρουί ζελέ βερίκοκο 200gr! Μια μοναδική γεύση που θα σας ταξιδέψει σε νέες διαστάσεις γεύσης. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποδράσετε από την καθημερινότητα να πάει χαμένη. Αποκτήστε το Γιώτης φρουί ζελέ τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!

Arion food μείγμα για ζελέ με άρωμα ανανά σε...

10,99 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το Arion food μείγμα για ζελέ με άρωμα ανανά σε σκόνη 2kg είναι η τέλεια επιλογή για να δημιουργήσετε νόστιμα και αναζωογονητικά ζελέ για όλη την οικογένεια. Με την απίθανη γεύση του ανανά και την εύκολη προετοιμασία του, το Arion food θα σας κερδίσει από την πρώτη γεύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!

Arion food μείγμα για ζελέ με άρωμα κεράσι σε...

10,99 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το Arion food μείγμα για ζελέ με άρωμα κεράσι σε σκόνη 2kg είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε νόστιμα και αρωματικά ζελέ για την οικογένειά σας. Απολαύστε την απαλή γεύση του κερασιού σε κάθε δόση και εντυπωσιάστε τους φίλους και τους συγγενείς σας με τις δημιουργίες σας. Αποκτήστε το Arion food μείγμα για ζελέ τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!

Arion food μείγμα για ζελέ με άρωμα μπανάνα σε...

10,99 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το Arion food μείγμα για ζελέ με άρωμα μπανάνα σε σκόνη 2kg είναι ο τέλειος τρόπος για να δημιουργήσετε νόστιμα και αφράτα ζελέ με γεύση μπανάνας. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Arion food, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε ένα προϊόν που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα ζελέ που έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα. Αποκτήστε το Arion food μείγμα για ζελέ μπανάνας σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση και την ποιότητα που προσφέρει!

Arion food μείγμα για ζελέ με άρωμα φράουλα σε...

10,99 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το Arion food μείγμα για ζελέ με άρωμα φράουλα σε σκόνη 2kg είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα στα προϊόντα τους. Με την απίστευτη γεύση της φράουλας και την εύκολη παρασκευή του ζελέ, θα κάνετε τους φίλους και την οικογένειά σας να ξετρελαθούν. Αποκτήστε το Arion food μείγμα για ζελέ τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!

Γιώτης panna cotta με σιρόπι βύσσινο 125gr

2,72 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Η Γιώτης panna cotta με σιρόπι βύσσινο 125gr είναι ένα εξαιρετικά νόστιμο γλυκό που θα σας ταξιδέψει στην Ιταλία με την πρώτη μπουκιά. Η πλούσια γεύση της panna cotta συνδυάζεται με το γλυκό και ξινό σιρόπι βύσσινο, δημιουργώντας έναν απόλυτα εθιστικό συνδυασμό γεύσεων. Απολαύστε το ως επιδόρπιο μετά από ένα γεύμα ή απλά για να ικανοποιήσετε την γλυκιά σας ανάγκη. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή την απολαυστική γεύση που θα σας κάνει ν?

Γιώτης panna cotta με σιρόπι φράουλα 125gr

2,72 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Η Γιώτης panna cotta με σιρόπι φράουλα 125gr είναι το τέλειο γλυκό για να ικανοποιήσετε την γλυκιά σας ανάγκη. Με την απίστευτα κρεμώδη υφή της panna cotta και την γεύση του φρεσκοκομμένου σιροπιού φράουλας, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει στον κόσμο των απολαύσεων. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα την Γιώτης panna cotta και αφήστε τις αισθήσεις σας να εκραγούν από γεύση και απόλαυση!

Γιώτης κρέμα καραμελέ με έτοιμη καραμέλα 112gr

1,40 €
Διαθεσιμότητα: 159 Σε απόθεμα
Η κρέμα καραμελέ Γιώτης με έτοιμη καραμέλα 112gr είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την γλυκιά σας απόλαυση. Με την απαλή υφή της και την εκλεπτυσμένη γεύση της καραμέλας, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αφεθείτε στη γοητεία της και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας.
Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας