0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 54 Σε απόθεμα

Το γλυκό του κουταλιού με βύσσινο 453γρ από την εταιρεία Εδέσσης φαίνεται να είναι μια γλυκιά λιχουδιά που περιλαμβάνει το φυσικό άρωμα και γεύση των βυσσινίων. Με το μέγεθος της συσκευασίας να είναι 453 γραμμάρια, προσφέρεται αρκετή ποσότητα για να απολαύσετε το γλυκό αυτό πολλές φορές.

Διαθεσιμότητα: 128 Σε απόθεμα

Το γλυκό του κουταλιού με σύκο 453γρ από την εταιρεία Εδέσσης φαίνεται να είναι μια γλυκιά λιχουδιά που περιλαμβάνει το φυσικό άρωμα και γεύση των σύκων, σε μορφή γλυκού του κουταλιού.

Διαθεσιμότητα: 37 Σε απόθεμα

Το γλυκό του κουταλιού με τριαντάφυλλο 453γρ από την εταιρεία Εδέσσης φαίνεται να είναι μια ενδιαφέρουσα γλυκιά λιχουδιά που περιλαμβάνει το αρωματικό τριαντάφυλλο, ένα λουλούδι με ξεχωριστό άρωμα και γεύση, σε μορφή γλυκού του κουταλιού.

Διαθεσιμότητα: 82 Σε απόθεμα

Γλυκό κουταλιού με κυδώνι από την εταιρεία Εδέσσης. Μια ακαταμάχητη λιχουδιά για όλη την οικογένεια. Τα δώρα της φύσης σε γλυκό του κουταλιού για το ιδανικό επιδόρπιο αλλά και για κάθε στιγμή.

Διαθεσιμότητα: 83 Σε απόθεμα

Το γλυκό του κουταλιού βύσσινο της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Διαθεσιμότητα: 40 Σε απόθεμα

Το γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Διαθεσιμότητα: 29 Σε απόθεμα

Το υποβρύχιο με γεύση μαστίχα της Παπαγεωργίου, σε συσκευασία των 420γρ, είναι μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει τη φρεσκάδα του υποβρύχιου με την ξεχωριστή γεύση της μαστίχας. Η εταιρεία Παπαγεωργίου, με την εμπειρία της στον χώρο των νοστιμιών, προσφέρει ένα προϊόν που αποτελεί ιδανική απόλαυση για τους λάτρεις της μαστίχας.

Διαθεσιμότητα: 55 Σε απόθεμα

Το γλυκό του κουταλιού κεράσι της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Διαθεσιμότητα: 15 Σε απόθεμα

Το γλυκό του κουταλιού ντολμά της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Διαθεσιμότητα: 86 Σε απόθεμα

Το γλυκό του κουταλιού σύκο της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό μας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Διαθεσιμότητα: 118 Σε απόθεμα

Το Mellou υποβρύχιο βανίλιας 300γρ φαίνεται να είναι ένα προϊόν γλυκιάς λιχουδιάς από την εταιρεία Mellou, που περιλαμβάνει τη γεύση της βανίλιας, και μάλλον πρόκειται για ένα είδος γλυκού ή μπισκότου.

Διαθεσιμότητα: 57 Σε απόθεμα

Το Mellou υποβρύχιο βανίλιας 600γρ φαίνεται να είναι μια μεγαλύτερη ποσότητα του προϊόντος γλυκιάς λιχουδιάς από την εταιρεία Mellou, που περιλαμβάνει τη γεύση της βανίλιας, και πιθανότατα πρόκειται για μπισκότα ή λιχουδιές που προορίζονται για βύθιση σε ροφήματα.

Διαθεσιμότητα: 47 Σε απόθεμα

Το Mellou υποβρύχιο μαστίχας 600γρ φαίνεται να είναι μια μεγαλύτερη ποσότητα του προϊόντος γλυκιάς λιχουδιάς από την εταιρεία Mellou, που περιλαμβάνει την γεύση της μαστίχας, και πιθανότατα πρόκειται για μπισκότα ή λιχουδιές που προορίζονται για βύθιση σε ροφήματα.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας