• Γιώτης φρουί ζελέ με γεύση βερίκοκο 200gr Γιώτης - 1
  • Γιώτης φρουί ζελέ με γεύση βερίκοκο 200gr Γιώτης - 2
  • Γιώτης φρουί ζελέ με γεύση βερίκοκο 200gr Γιώτης - 3
  • Γιώτης φρουί ζελέ με γεύση βερίκοκο 200gr Γιώτης - 4
  • Γιώτης φρουί ζελέ με γεύση βερίκοκο 200gr Γιώτης - 1
  • Γιώτης φρουί ζελέ με γεύση βερίκοκο 200gr Γιώτης - 2
  • Γιώτης φρουί ζελέ με γεύση βερίκοκο 200gr Γιώτης - 3
  • Γιώτης φρουί ζελέ με γεύση βερίκοκο 200gr Γιώτης - 4
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΓιώτης

Γιώτης φρουί ζελέ με γεύση βερίκοκο 200gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με το Γιώτης φρουί ζελέ βερίκοκο 200gr! Μια μοναδική γεύση που θα σας ταξιδέψει σε νέες διαστάσεις γεύσης. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποδράσετε από την καθημερινότητα να πάει χαμένη. Αποκτήστε το Γιώτης φρουί ζελέ τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
16048
5201002005382
2,13 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food μείγμα για ζελέ με άρωμα ανανά σε σκόνη 2kg

Το Arion food μείγμα για ζελέ με άρωμα ανανά σε σκόνη 2kg είναι η τέλεια επιλογή για να δημιουργήσετε νόστιμα και αναζωογονητικά ζελέ για όλη την οικογένεια. Με την απίθανη γεύση του ανανά και την εύκολη προετοιμασία του, το Arion food θα σας κερδίσει από την πρώτη γεύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 10,99 €

Γιώτης φρουί ζελέ με γεύση μούρο 2x100gr

Η πιο γλυκιά στιγμή της ημέρας, είναι η στιγμή που απολαμβάνετε ένα επιδόρπιο ΓΙΩΤΗΣ! Το Φρουί Ζελέ με γεύση Μούρο είναι μία γρήγορη και γευστική λύση για επιδόρπιο ή ένα ελαφρύ, δροσερό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Προσθέτοντας κομμάτια από φρέσκα φρούτα, δίνετε επιπλέον φρουτένια γεύση, μετατρέποντας το φρουί ζελέ σε ένα απολαυστικό επιδόρπιο.

Τιμή 1,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Knorr σάλτσα έτοιμη με τομάτα & πιπεριά 400gr

Η Knorr έτοιμη σάλτσα με τομάτα & πιπεριά 400gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε γεύση και άρωμα στα πιάτα σας. Με φρέσκια γεύση τομάτας και εκλεπτυσμένη πικάντικη νότα από την πιπεριά, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ελκυστικά. Απλά προσθέστε τη σε μια ποικιλία φαγητών, όπως ζυμαρικά, ψάρια ή κοτόπουλο, και απολαύστε ένα γευστικό γεύμα που θα σας κερδίσει αμέσως. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τις γευσ?
Τιμή 2,79 €
Αλλατίνη αλμυρά σνακ 2001 40gr Αλλατίνη - 1 Αλλατίνη αλμυρά σνακ 2001 40gr Αλλατίνη - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Αλλατίνη αλμυρά σνακ 2001 40gr

Διαχρονικά αγαπημένες γεύσεις, σε μοναδικά σχέδια (ζώδια) για παιδιά και όχι μόνο, απολαμβάνονται σε στιγμές χαλάρωσης, παρέα με φίλους ή ακόμη και σκέτα.

Κανονική τιμή 0,61 € Τιμή 0,44 €
  • -0,17 €
  • -0,17 €

Monster ενεργειακό ποτό lewis hamilton 500ml

Το Monster ενεργειακό ποτό Lewis Hamilton 500ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα ποτό που θα τους δώσει την απαραίτητη ενέργεια και δύναμη για την καθημερινή τους δραστηριότητα. Με μοναδική γεύση και αναζωογονητικές ιδιότητες, το Monster ενεργειακό ποτό δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ενέργειας!
Τιμή 1,29 €

D & D φίλτρο απορροφητήρα No60

Το φίλτρο απορροφητήρα D & D No60 είναι ένα απαραίτητο εξάρτημα για τον απορροφητήρα σας. Είναι σχεδιασμένο για να απορροφά και να κρατά τα ανεπιθύμητα σωματίδια και οσμές από την κουζίνα σας, διασφαλίζοντας έναν καθαρό αέρα και ένα υγιεινό περιβάλλον στο χώρο σας.

Τιμή 0,39 €