• Παπαγεωργίου υποβρύχιο βανίλια 420gr Παπαγεωργίου - 1
  • Παπαγεωργίου υποβρύχιο βανίλια 420gr Παπαγεωργίου - 2
  • Παπαγεωργίου υποβρύχιο βανίλια 420gr Παπαγεωργίου - 3
  • Παπαγεωργίου υποβρύχιο βανίλια 420gr Παπαγεωργίου - 4
  • Παπαγεωργίου υποβρύχιο βανίλια 420gr Παπαγεωργίου - 5
  • Παπαγεωργίου υποβρύχιο βανίλια 420gr Παπαγεωργίου - 6
  • Παπαγεωργίου υποβρύχιο βανίλια 420gr Παπαγεωργίου - 1
  • Παπαγεωργίου υποβρύχιο βανίλια 420gr Παπαγεωργίου - 2
  • Παπαγεωργίου υποβρύχιο βανίλια 420gr Παπαγεωργίου - 3
  • Παπαγεωργίου υποβρύχιο βανίλια 420gr Παπαγεωργίου - 4
  • Παπαγεωργίου υποβρύχιο βανίλια 420gr Παπαγεωργίου - 5
  • Παπαγεωργίου υποβρύχιο βανίλια 420gr Παπαγεωργίου - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΠαπαγεωργίου

Παπαγεωργίου υποβρύχιο βανίλια 420gr

Γλυκό υποβρύχιο της εταιρείας Παπαγεωργίου με γεύση βανίλια, που το καταναλώνετε ιδανικά μέσα σε δροσερό νερό.

9510
5201616024151
3,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Ανακαλύψτε τη δροσερή απόλαυση του γλυκού υποβρύχιου Παπαγεωργίου με γεύση βανίλια, ένα απολαυστικό ταξίδι στη γαστρονομία. Η συνδυαστική γεύση της βανίλιας προσφέρει μια εξαιρετικά αρωματική εμπειρία που συναρπάζει τις αισθήσεις.

Το γλυκό υποβρύχιο Παπαγεωργίου είναι σχεδιασμένο για να απολαμβάνεται ιδανικά μέσα σε δροσερό νερό, προσφέροντας μια αναζωογονητική εμπειρία σε κάθε κουτσουλιά. Η φινετσάτη γεύση της βανίλιας συνδυάζεται με την δροσιστική υφή του γλυκού, δημιουργώντας ένα γαστρονομικό ταξίδι που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις των γλυκών.

Εμβαθύνετε στην απόλαυση και αφεθείτε σε μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία με το γλυκό υποβρύχιο Παπαγεωργίου βανίλια.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παπαγεωργίου υποβρύχιο μαστίχα 420gr

Το υποβρύχιο με γεύση μαστίχα της Παπαγεωργίου, σε συσκευασία των 420γρ, είναι μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει τη φρεσκάδα του υποβρύχιου με την ξεχωριστή γεύση της μαστίχας. Η εταιρεία Παπαγεωργίου, με την εμπειρία της στον χώρο των νοστιμιών, προσφέρει ένα προϊόν που αποτελεί ιδανική απόλαυση για τους λάτρεις της μαστίχας.

Τιμή 3,06 €

Γιώτης κρέμα καραμελέ με έτοιμη καραμέλα 112gr

Η κρέμα καραμελέ Γιώτης με έτοιμη καραμέλα 112gr είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την γλυκιά σας απόλαυση. Με την απαλή υφή της και την εκλεπτυσμένη γεύση της καραμέλας, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αφεθείτε στη γοητεία της και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 1,65 €

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού σταφύλι 450gr

Η γλυκιά γεύση του Παπαγεωργίου γλυκού κουταλιού σταφυλιού 450gr θα σας ταξιδέψει στην πιο γλυκιά απόλαυση. Απολαύστε την πλούσια γεύση των εκλεκτών σταφυλιών και αφεθείτε στην απόλυτη ευχαρίστηση. Με την υψηλή ποιότητα της εταιρίας Παπαγεωργίου, αυτό το γλυκό κουτάλι θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 4,63 €

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού κεράσι 450gr

Το γλυκό του κουταλιού κεράσι της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Τιμή 4,77 €

Σαράντης γλυκό του κουταλιού βύσσινο 453gr

Το Σαράντης γλυκό του κουταλιού βύσσινο 453gr είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό! Με την πλούσια γεύση του βύσσινου και την απαλή υφή του, θα σας κάνει να αισθανθείτε αμέσως ευχαριστημένοι. Μην χάσετε την ευκαιρία να γευτείτε αυτό το νόστιμο γλυκό προϊόν από την εταιρία Σαράντης! Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 4,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns κουτί αποθήκευσης με σχέδιο ρόμβους 25lt M11295C

Παιδικό κουτί αποθήκευσης παιχνιδιών της εταιρείας TnS κατασκευασμένο από πλαστικό. Αποτελεί μία πρακτική λύση για την αποθήκευση και τη μεταφορά των παιχνιδιών. Εξοικονομεί χώρο στο παιδικό ή βρεφικό δωμάτιο διατηρώντας το τακτοποιημένο.

Τιμή 4,66 €

Schweppes αναψυκτικό tonic water 6x330ml

Το Schweppes 6x330ml tonic water είναι η τέλεια επιλογή για να ανανεώσετε τα απογεύματά σας. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση του, θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι και έτοιμοι να απολαύσετε κάθε στιγμή. Αποκτήστε το Schweppes 6x330ml tonic water της εταιρίας Schweppes τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!

Τιμή 5,45 €

Vileda αντικολλητικό χαρτί 8m

Το αντικολλητικό χαρτί Vileda 8m είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με μήκος 8 μέτρων, διαθέτει υψηλή ποιότητα και απόδοση. Ξεχάστε τις ανησυχίες σας για το κολλημένο φαγητό στην κατσαρόλα σας και απολαύστε το μαγείρεμα χωρίς να ανησυχείτε. Αγοράστε το Vileda αντικολλητικό χαρτί 8m τώρα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και αποτελεσματική.
Τιμή 3,00 €

Εύρηκα new born μαλακτικό ρούχων 1lt

Μαλακτικό ειδικό για βρεφικά ρούχα.

Είναι ένα μαλακτικό σχεδιασμένο ειδικά για ρούχα νεογέννητων, κατάλληλο όμως και για τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Περιέχει >94% φυσικά & φυτικής προέλευσης συστατικά ενώ παράλληλα είναι δερματολογικά ελεγμένο & υποαλλεργικό. Εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων, προστατεύει τα ρούχα από τη φθορά, προσφέροντας εύκολο σιδέρωμα και διατηρώντας τα απαλά και αφράτα.

Συσκευασία: 1 λίτρο.

Τιμή 3,97 €