• Maxi χαρτί υγείας αυτόματης μηχανής 6x600gr Maxi - 1
  • Maxi χαρτί υγείας αυτόματης μηχανής 6x600gr Maxi - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMaxi

Maxi χαρτί υγείας αυτόματης μηχανής 6x600gr

Το Maxi χαρτί υγείας αυτόματης μηχανής 6x600gr είναι η ιδανική επιλογή για τις καθημερινές ανάγκες σας. Με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει μια άνετη και υγιεινή εμπειρία. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Maxi χαρτί υγείας τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ποιότητας κάθε μέρα.
13441
5202505041037
11,52 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Maxi χαρτί υγείας 2φυλλο 10x78gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Maxi, ρολό ανθεκτικό και απαλό, 2 φύλλων εξαιρετικά μαλακό και φιλικό προς το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 2,87 €

Softcare χαρτί υγείας 95gr 4φυλλο 10τεμ

Το Softcare χαρτί υγείας 95gr 4φυλλο 10τεμ αναφέρεται σε πακέτο χαρτικού υγείας το οποίο περιέχει 10 ρολλά χαρτικού υγείας. Το κάθε ρολλό έχει 4 φύλλα και το βάρος του χαρτικού υγείας είναι 95 γραμμάρια.

Τιμή 3,29 €

Fun χαρτί υγείας 3φυλλο 2x95gr

Το Fun χαρτί υγείας 3φυλλο 2x95gr είναι ιδανικό για την καθημερινή χρήση στο μπάνιο. Έχει τρία φύλλα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα και απαλότητα. Με βάρος 95gr ανά ρολό, είναι ανθεκτικό και αποτελεσματικό. Επιπλέον, το Fun χαρτί υγείας έχει διασκεδαστικά σχέδια που θα φέρουν χαρά και χαμόγελα στον χώρο σας. Απολαύστε την αίσθηση της ποιότητας και της άνεσης με το Fun χαρτί υγείας 3φυλλο 2x95gr!

Τιμή 0,68 €

Zebra maliva χαρτί υγείας alpine 3φυλλο 8τεμ

Το χαρτί υγείας 3φυλλο 8 τεμάχια αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 8 ρολλά χαρτιού υγείας, κάθε ένα με τρία φύλλα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολλό περιέχει τρεις στρώσεις χαρτιού, και η συσκευασία περιέχει συνολικά 8 ρολλά.

Τιμή 2,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Γιώτης κορν φλάουρ 200gr

Το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ δένει υπέροχα τις σάλτσες, προσφέρει βελούδινη υφή στις σούπες και τη μαγιονέζα, μεταμορφώνει τις κρέμες ζαχαροπλαστικής, τις τούρτες και τις πουτίγκες σας. Με αγνά υλικά και την εγγύηση ποιότητας ΓΙΩΤΗΣ, το Κορν Φλάουρ δίνει λύσεις εύκολα, γρήγορα και γευστικά! Για κάθε επιτυχημένη συνταγή, εμπιστευτείτε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ.\

Τιμή 1,08 €

HF αρωματικό κερί άγρια ορχιδέα 140gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας HF περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο. Συσκευασία σε χάρτινο κουτί λευκό με χρυσό σχέδιο.

Τιμή 2,18 €

Fabuloso μαλακτικό υποαλλεργικό 20μεζ 1,5lt

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Fabuloso εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 3,37 €

Όλυμπος επιδόρπιο με βανίλια και στέβια 250gr

Το "Όλυμπος έδεσμα σησαμιού με βανίλια και στέβια 250γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν που περιλαμβάνει σησάμι, βανίλια και στέβια. Το σησάμι είναι ένα φυτικό σπόρο που χρησιμοποιείται για την παραγωγή σησαμέλαιου και διάφορων προϊόντων. Η βανίλια είναι μια φυτική πηγή γεύσης με έντονο αρωματικό προφίλ, ενώ η στέβια είναι ένα φυσικό γλυκαντικό που προσφέρει γλυκύτητα χωρίς τονίκορες.

Τιμή 3,23 €

Riva cafe ζάχαρη καστανή σε sticks 400x4gr

Η ζαχαρη καστανη της Riva Cafe ειναι ο τελειος συνοδος για τον καφε σας. Με 400x4gr sticks, ειναι βολικη για να την παρετε μαζι σας οπου κι αν πηγαινετε. Απολαυστε την πλουσια γευση της και καντε τον καφε σας ακομα πιο νοστιμο.
Τιμή 7,54 €