• Softcare χαρτί υγείας 95gr 4φυλλο 10τεμ Softcare - 1
  • Softcare χαρτί υγείας 95gr 4φυλλο 10τεμ Softcare - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSoftcare

Softcare χαρτί υγείας 95gr 4φυλλο 10τεμ

Το Softcare χαρτί υγείας 95gr 4φυλλο 10τεμ αναφέρεται σε πακέτο χαρτικού υγείας το οποίο περιέχει 10 ρολλά χαρτικού υγείας. Το κάθε ρολλό έχει 4 φύλλα και το βάρος του χαρτικού υγείας είναι 95 γραμμάρια.

8526
5204518400719
3,29 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Το Softcare χαρτί υγείας 95gr 4φυλλο 10τεμ αναφέρεται σε πακέτο χαρτικού υγείας το οποίο περιέχει 10 ρολλά χαρτικού υγείας. Το κάθε ρολλό έχει 4 φύλλα και το βάρος του χαρτικού υγείας είναι 95 γραμμάρια.

Το χαρτί υγείας χρησιμοποιείται για την υγιεινή μετά τη χρήση της τουαλέτας. Το 4-φυλλο χαρτί υγείας προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή και απορροφητικότητα σε σύγκριση με λεπτότερα χαρτικά υγείας.

Το πακέτο με 10 ρολλά καθιστά το χαρτί υγείας ένα πρακτικό προϊόν για την καθημερινή χρήση στο μπάνιο. Είναι σημαντικό να διατηρείτε πάντα επαρκή αποθεματικά χαρτικού υγείας για τις ανάγκες της οικογένειάς σας.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Softcare χαρτί υγείας economy 10x60gr

Softcare χαρτί υγείας economy 10x60gr από την εταιρία Softcare είναι η ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας ανάγκες υγιεινής. Με υψηλή ποιότητα και απαλή υφή, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει τη μέγιστη αίσθηση άνεσης και καθαριότητας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το Softcare χαρτί υγείας economy 10x60gr τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 3,37 €

Zebra maliva χαρτί υγείας alpine 3φυλλο 8τεμ

Το χαρτί υγείας 3φυλλο 8 τεμάχια αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 8 ρολλά χαρτιού υγείας, κάθε ένα με τρία φύλλα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολλό περιέχει τρεις στρώσεις χαρτιού, και η συσκευασία περιέχει συνολικά 8 ρολλά.

Τιμή 2,26 €

Endless χαρτί υγείας rich & soft 4φυλλο 10x110gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Endless, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 4 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 3,74 €

Κορυφαία προϊόντα

Μέλκα υπερλευκαντικό-ενισχυτικό πλύσης 350gr

Το λευκαντικό ρούχων της εταιρείας Μέλκα ενισχύει τη δράση του απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξασφανίζει τους λεκέδες που αντιστέκονται στο απορρυπαντικό. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Μην το ρίχνετε κατευθείαν πάνω στα υφάσματα. Δε συνίσταται για μάλλινα και μεταξωτά.

Τιμή 1,53 €

Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου japanese blossom 250ml

Το Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου Japanese Blossom 250ml της εταιρίας Scents θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και αρωμάτων. Αφήστε το Japanese Blossom να γεμίσει τον χώρο σας με τη φρεσκάδα και την εξωτική ομορφιά των ανθισμένων ανθών. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων και αναζωογόνησης με το Scents Japanese Blossom!
Τιμή 1,76 €

Fa αποσμητικό σώματος roll-on caribbean lemon 50ml

Το Fa roll-on caribbean lemon 50ml είναι ένα από τα πιο δροσερά και αρωματικά αντιιδρωτικά roll-on στην αγορά. Με το αναζωογονητικό άρωμα του λεμονιού και την αποτελεσματική προστασία του Fa, αυτό το προϊόν θα σας κρατήσει φρέσκοι και αναζωογονημένοι όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της προστασίας που σας προσφέρει το Fa roll-on caribbean lemon 50ml.
Τιμή 1,43 €

Κοντάρι ξύλου οξυά με βίδα 1,20m

Ανανεωμένο κοντάρι ξύλου οξυάς με βίδα 1,20m για όλους τους λάτρεις της φύσης και του εξωτερικού. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, αυτό το κοντάρι θα σας συντροφεύει σε κάθε εξόρμηση σας στη φύση. Αποκτήστε το τώρα και ετοιμαστείτε για ατελείωτες περιπέτειες!
Τιμή 1,35 €

3άλφα φασόλια μαυρομάτικα 500gr

Τα Φασόλια Μαυρομάτικα 3αλφα είναι φασόλια με ευωδιαστό άρωμα, κρεμώδη υφή και ιδιαίτερη γεύση. Ιδανικά για σαλάτες ή έξυπνες υγιεινές συνταγές.

Τιμή 3,01 €