• AGRIFREDA ΣΙΡΟΠΙ ΠΑΓΩΤΟΥ 1kg - (ΒΥΣΣΙΝΟ)  - 1
  • AGRIFREDA ΣΙΡΟΠΙ ΠΑΓΩΤΟΥ 1kg - (ΒΥΣΣΙΝΟ)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgrifreda

Agrifreda σιρόπι παγωτού βύσσινο 1kg

AGRIFREDA. Το σιρόπι παγωτού βύσσινο 1kg της AGRIFREDA θα σας μεταφέρει σε μια γευστική εμπειρία γεμάτη φρεσκάδα και αυθεντική γεύση. Απολαύστε το σε κάθε κουταλιά, αφήνοντας τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει με την πρώτη γεύση.
40824
5206783000045
3,83 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Agrifreda σιρόπι παγωτού φράουλα 1kg

AGRIFREDA. Το σιρόπι παγωτού φράουλας της AGRIFREDA είναι η τέλεια επιλογή για να γλυκάνετε το αγαπημένο σας παγωτό. Με γεύση που ξεχωρίζει και πλούσια υφή, το σιρόπι αυτό θα κάνει το παγωτό σας ακόμα πιο απολαυστικό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει αμέσως!
Τιμή 3,83 €

Γιώτης σιρόπι φράουλα 350gr

Τα Σιρόπια Γιώτης νέας γενιάς με γεύση Φράουλα έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τη φυσική γεύση και το υπέροχο άρωμα και χρησιμοποιούνται σε όλα τα γλυκά και παγωτά, κάθε στιγμή.

Τιμή 3,01 €

Agrifreda σιρόπι παγωτού καραμέλα 1kg

AGRIFREDA ΣΙΡΟΠΙ ΠΑΓΩΤΟΥ 1kg - (ΚΑΡΑΜΕΛΑ) είναι η απόλυτη απόλαυση για τους λάτρεις του παγωτού. Με την γλυκιά γεύση της καραμέλας, αυτό το σιρόπι θα σας ταξιδέψει σε μια γεύση που θα σας κάνει να θέλετε να την απολαύσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,83 €

Κορυφαία προϊόντα

Jumbo sticks χωρίς γλουτένη 100gr

Γαριδάκια σε στικ από την εταιρεία Ohonos Snacks, ψημένα στο φούρνο, χωρίς συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, φοινικέλαιο και υδρογονωμένα λίπη.

Τιμή 1,12 €

Παπαδοπούλου πολυδημητριακά μπισκότα χωρίς ζάχαρη 160gr

Όλο το πρωινό σας σε ένα μπισκότο! Ξεκινήστε κάθε ημέρα σας με Πολυδημητριακά Μπισκότα Πρωινού Παπαδοπούλου με ένα γευστικό πρωινό που σας γεμίζει ενέργεια. Τέσσερα θρεπτικά δημητριακά, σιτάρι ολικής άλεσης, σίκαλη, Βρόμη και κριθάρι συνδυάζονται απολαυστικά με πλούσια φρούτα, λαχταριστή σοκολάτα, μυρωδάτο κακάο και θρεπτικό γάλα.

Τιμή 2,16 €

Royal φυτική κρέμα για σαντιγύ 26% 500ml

Κρέμα σαντιγί της εταιρείας Royal, η πρωταγωνίστρια σε κάθε τούρτα, τάρτα και άλλες γλυκές δημιουργίες. Είναι ιδανική για να γαρνίρετε και να διακοσμήσετε κάθε γλυκό. Αρωματίστε με το αγαπημένο σας λικέρ ή προσθέστε το χρώμα ζαχαροπλαστικής που σας αρέσει και "απογειώστε" το αποτέλεσμα!

Τιμή 1,97 €