• GLISS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 400ML AQUA REVIVE  - 1
  • GLISS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 400ML AQUA REVIVE  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGliss

Gliss σαμπουάν aqua revive 400ml

Το GLISS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 400ML AQUA REVIVE είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας. Η ειδική του σύνθεση θα χαρίσει λάμψη και απαλότητα, ενώ το ευχάριστο άρωμά του θα σας κερδίσει αμέσως. Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία φρεσκάδας και ομορφιάς με το GLISS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 400ML AQUA REVIVE!
15287
5201143753814
3,10 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Elvive σαμπουάν λάδι εντατικής θρέψης jojoba 400ml

To σαμπουάν εντατικής θρέψης, με σύνθεση ενισχυμένη με πολύτιμο έλαιο jojoba, πλούσιο σε λιπαρά οξέα που: αναζωογονεί τα μαλλιά με αξεπέραστη απαλότητα & λάμψη, γίνεται ένα με τα μαλλιά για να δημιουργήσει τέλεια πειθαρχία & αγκαλιάζει τα μαλλιά με ένα ακαταμάχητο άρωμα jojoba.

Τιμή 3,97 €

Head & shoulders σαμπουάν men κατά της τριχόπτωσης 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Head & Shoulders Men Ultra Total Care για άνδρες περιέχει ενισχυτικά υψηλής απόδοσης που ικανοποιούν τις ανάγκες των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής των εξαιρετικά απαιτητικών ανδρών.

Τιμή 3,53 €

Head & shoulders σαμπουάν 2σε1 κλασικό 650ml

Το Head & Shoulders σαμπουάν 2σε1 classic clean 650ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τέλεια φρεσκάδα και καθαριότητα για τα μαλλιά τους. Η μοναδική σύνθεσή του αφήνει τα μαλλιά σας απαλά και λαμπερά, ενώ παράλληλα προστατεύει το τριχωτό της κεφαλής σας από την πρόκληση της πιτυρίδας. Αποκτήστε το Head & Shoulders σαμπουάν 2σε1 classic clean 650ml για αξεπέραστη φρεσκάδα και εμφάνιση που ξεχωρίζει!
Τιμή 5,96 €

Elvive σαμπούαν full resist 700ml

Το Elvive σαμπουάν full resist 700ml της εταιρίας Elvive Loreal είναι η τέλεια λύση για τα αδύναμα μαλλιά που χρειάζονται ενίσχυση και προστασία. Με τη μοναδική του σύνθεση, αυτό το σαμπουάν ενισχύει την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες, χαρίζοντας σας υγιή, δυνατά μαλλιά που αισθάνονται πιο ανθεκτικά στην καθημερινή φθορά. Αποκτήστε το Elvive σαμπουάν full resist 700ml τώρα και απολαύστε την εμπειρία ενός δυνατού και υγιούς κεφαλιού μαλλιών!
Τιμή 5,36 €

Batiste dry shampoo original 200ml

Το Batiste dry shampoo original 200ml είναι η ιδανική λύση για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας χωρίς να χρειάζεται να τα πλύνετε. Με τη μοναδική του σύνθεση απορροφά γρήγορα το λίπος από τη ρίζα των μαλλιών σας, χαρίζοντάς τους ένα φρέσκο και ανανεωμένο look. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 3,66 €

Κορυφαία προϊόντα

Cisne σφουγγαρίστρα microfibra 200gr

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Cisne, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Το πανί είναι μικροϊνών και προσφέρει απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων. Επίσης είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του, αφού μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό.

Τιμή 3,95 €

Noxzema αποσμητικό spray memories 150ml

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό spray Noxzema Memories, με τεχνολογία Clean & Fresh απελευθερώνει άρωμα λουλουδιών και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί ενω προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, έχει σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια, απαλό θηλυκό άρωμα και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,62 €

WASH & GO SHAMPOO 400ml -ΧΑΜΟΜΗΛΙ

Ανακαλύψτε τη φυσική αίσθηση του χαμομηλιού με το WASH & GO SHAMPOO 400ml. Η απαλή φόρμουλα καθαρίζει απαλά τα μαλλιά σας, ενώ το άρωμα του χαμομηλιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας. Αφήστε τα μαλλιά σας λαμπερά και ανανεωμένα με το WASH & GO SHAMPOO 400ml - ΧΑΜΟΜΗΛΙ.
Τιμή 3,05 €

Roshen yummi's καραμέλες με φρούτα 1kg

Οι καραμέλες Roshen yummi's με φρούτα 1kg είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την γλυκιά σας ανάγκη! Με μια μοναδική γεύση φρούτων και μια τέλεια ισορροπία γλυκύτητας, αυτές οι καραμέλες θα σας κάνουν να νιώσετε ενθουσιασμένοι και ικανοποιημένοι με κάθε δοσούλα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το νόστιμο γλύκισμα - αγοράστε τώρα τις Roshen yummi's καραμέλες με φρούτα 1kg και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 5,95 €