• Elvive σαμπούαν full resist 700ml Elvive Loreal - 1
  • Elvive σαμπούαν full resist 700ml Elvive Loreal - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςElvive Loreal

Elvive σαμπούαν full resist 700ml

Το Elvive σαμπουάν full resist 700ml της εταιρίας Elvive Loreal είναι η τέλεια λύση για τα αδύναμα μαλλιά που χρειάζονται ενίσχυση και προστασία. Με τη μοναδική του σύνθεση, αυτό το σαμπουάν ενισχύει την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες, χαρίζοντας σας υγιή, δυνατά μαλλιά που αισθάνονται πιο ανθεκτικά στην καθημερινή φθορά. Αποκτήστε το Elvive σαμπουάν full resist 700ml τώρα και απολαύστε την εμπειρία ενός δυνατού και υγιούς κεφαλιού μαλλιών!
36134
3600523477777
5,36 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Got2b ξηρό σαμπουάν extra fresh 200ml

Το Got2b ξηρό σαμπουάν extra fresh 200ml της εταιρίας Got2B είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να έχουν φρέσκα και λαμπερά μαλλιά όλη μέρα. Με τη μοναδική του φόρμουλα που απορροφά το λίπος και δίνει όγκο στα μαλλιά, το Got2b ξηρό σαμπουάν extra fresh 200ml είναι η απόλυτη λύση για γρήγορη ανανέωση και αίσθηση φρεσκάδας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας με ένα μόνο πάτημα!
Τιμή 3,43 €

Head & shoulders σαμπουάν κατά της φαγούρας 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Itchy Scalp Care με ευκάλυπτο ανακουφίζει το τριχωτό της κεφαλής σας και καταπραΰνει τον κνησμό που προκαλεί η πιτυρίδα. Η προηγμένη σύνθεση Derma&Pure καταπολεμά αποτελεσματικά τον κνησμό, τη λιπαρότητα και την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής, για να σταματά την πιτυρίδα προτού καν εμφανιστεί. Το Itchy Scalp Care έχει σχεδιαστεί για να σας χαρίζει όμορφα, ενυδατωμένα μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής μέχρι και 100% χωρίς πιτυρίδα (ορατές νιφάδες, με συχνή χρήση).

Τιμή 3,53 €

Gliss σαμπουάν aqua revive 400ml

Το GLISS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 400ML AQUA REVIVE είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας. Η ειδική του σύνθεση θα χαρίσει λάμψη και απαλότητα, ενώ το ευχάριστο άρωμά του θα σας κερδίσει αμέσως. Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία φρεσκάδας και ομορφιάς με το GLISS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 400ML AQUA REVIVE!
Τιμή 3,10 €
Syoss σαμπουάν repair therapy για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά 750ml Syoss - 1 Syoss σαμπουάν repair therapy για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά 750ml Syoss - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Syoss σαμπουάν repair therapy για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά 750ml

Το σαμπουάν SYOSS REPAIR έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

90% φυσικά συστατικά.

Κανονική τιμή 4,18 € Τιμή 3,85 €
  • -0,33 €
  • -0,33 €

Κορυφαία προϊόντα

Luxury κουτί για σιροπιαστά sweet stories 23x12,5x4,5cm 10kg

Το Luxury κουτί για σιροπιαστά sweet stories 23x12,5x4,5cm 10kg είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν πολυτέλεια και ποιότητα. Με το μοναδικό του design και τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες, αυτό το κουτί θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα κάνει κάθε δώρο αξέχαστο. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την εμπειρία σας στον κόσμο του γλυκού!
Τιμή 16,09 €

Klinex μπλοκ αρωματικό τουαλέτας πράσινο λεμόνι 2x55gr

Τα KLINEX WC Block Power 5 συνδυάζουν 5 δράσεις σε 1 χρήση. Έτσι, κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι, απελευθερώνεται η ειδική σύνθεσή τους, που αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων και διατηρεί την τουαλέτα σας υγιεινά καθαρή. Επιπλέον δημιουργούν πλούσιο αφρό και διατηρούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τη λεκάνη της τουαλέτας σας λαμπερή και καθαρή.

Χαρίζουν υγιεινή καθαριότητα, άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, αποτρέπουν τη συσσώρευση των αλάτων και δημιουργούν πλούσιο αφρό. Δίνουν λάμψη στις επιφάνειες και διατηρούν τη λεκάνη της τουαλέτας καθαρή.

Διαρκούν έως και 300 χρήσεις.

Τιμή 2,08 €

Arion food χυμός ανανά 1lt

Ανανάς Arion food χυμός 1lt - Απολαύστε τη φρεσκάδα του ανανά με τον χυμό Arion food 1lt. Μια απόλυτα φυσική επιλογή για να αναζωογονηθείτε κάθε στιγμή της ημέρας. Απολαύστε τον δροσιστικό γευστικό κόσμο του ανανά με τον Arion food χυμό 1lt.
Τιμή 1,35 €

Βιολάντα μπισκότα βρώμης με γιαούρτι 180gr

Tα γεμιστά μπισκότα Βρόμης, συνδυάζουν την πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της Βρόμης, με γευστικές κρέμες υψηλής διατροφικής αξίας, με βάση το φιστικοβούτυρο, το ταχίνι, το γιαούρτι, το κακάο, δημιουργώντας έτσι ένα απολαυστικό και θρεπτικό σνακ που μπαίνει στην καθημερινότητά μας χωρίς ενοχές.

Τιμή 1,94 €