• Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 1τεμ Ρίβαχρωμ - 1
  • Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 1τεμ Ρίβαχρωμ - 2
  • Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 1τεμ Ρίβαχρωμ - 1
  • Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 1τεμ Ρίβαχρωμ - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΡίβαχρωμ

Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 1τεμ

Η Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 1 τεμ από την εταιρία Ρίβαχρωμ είναι ο τέλειος τρόπος για να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας με ένα απλό βήμα. Με την εξαιρετική της φόρμουλα, η ξεβαφή ρούχων της Ρίβαχρωμ αφαιρεί αποτελεσματικά το χρώμα χωρίς να καταστρέφει το ύφασμα. Απλά εφαρμόστε το προϊόν στο επιθυμητό σημείο και δείτε το χρώμα να εξαφανίζεται μπροστά στα μάτια σας. Μη διστάσετε να αποκτήσετε την Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 1 τεμ για άμεσα αποτε
15358
0520629600012
1,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Οδηγίες Προφύλαξης

Κίνδυνος! Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Σε επαφή με οξέα ελευθερώνονται τοξικά αέρια. Μακριά από παιδιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εάν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικό ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/επισκεφθείτε γιατρό. Τηλ: Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777.

Κίνδυνος ερεθισμού

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Εύρηκα senso υγρό καθαριστικό λεκέδων 2lt

Το Εύρηκα senso υγρό καθαριστικό λεκέδων 2lt είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική αφαίρεση των λεκέδων από τα ρούχα σας. Με μια μόνο εφαρμογή, τα λεκέδες εξαφανίζονται με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το Εύρηκα senso υγρό καθαριστικό λεκέδων 2lt τώρα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα χωρίς λεκέδες!
Τιμή 4,96 €

Εύρηκα bright pre wash spray καθαριστικό λεκέδων 450ml

Το καθαριστικό λεκέδων της εταιρείας Ευρηκα είναι ιδανικό για πολύ λερωμένα ρούχα ή για μία έξτρα δόση καθαριότητας σε κάθε πλύση μαζί με το απορρυπαντικό σας. Σε περίπτωση πολύ σκληρών λεκέδων μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο σημείο, πριν το πλύσιμο.

Οδηγίες Χρήσης: Ελέγχετε πάντα την θερμοκρασία πλυσίματος στην ετικέτα ρούχων.

Τιμή 5,24 €

Εύρηκα classic υπερλευκαντικό σε σκόνη 750gr

Υπερλευκαντικό σε σκόνη. Τα λευκά… ξαναζωντανεύουν πλύση με την πλύση! Το προϊόν που για πάνω από 50 χρόνια, έχει ταυτιστεί και έχει γίνει συνώνυμο του «Λευκού», ήρθε τώρα ανανεωμένο και ενισχυμένο, για να εγγυηθεί απόλυτα καθαρά κι αστραφτερά λευκά, ακόμα, και στα πιο δύσκολα. Το ΕΥΡΗΚΑ Classic νέας γενιάς, έρχεται τώρα με νέα ακόμα πιο ενισχυμένη σύνθεσή με ισχυρά καθαριστικά συστατικά που σε συνδυασμό με τους μοναδικούς λευκαντικούς παράγοντες με ενεργό οξυγόνο, που περιέχει, απομακρύνει τέλεια, ακόμα και τους δύσκολους λιπαρούς λεκέδες, και χαρίζει στα ρούχα αξεπέραστη λευκότητα και λάμψη, και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C).

Τιμή 4,98 €

Flos pre wash καθαριστικό λεκέδων αντλία 475ml

Το καθαριστικό λεκέδων της εταιρείας Flos είναι ιδανικό για πολύ λερωμένα ρούχα ή για μία έξτρα δόση καθαριότητας σε κάθε πλύση μαζί με το απορρυπαντικό σας. Σε περίπτωση πολύ σκληρών λεκέδων μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο σημείο, πριν το πλύσιμο.

Οδηγίες Χρήσης: Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία πλυσίματος στην ετικέτα ρούχων.

Προφυλάξεις: Μακριά από παιδιά.

Τιμή 3,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Dr. Magic χρωμοπαγίδες 20τεμ

Η χρωμοπαγίδα είναι ιδανική για να προλαμβάνει τα ατυχήματα και τις δύσκολες στιγμές κατά το πλύσιμο των ρούχων!

Σε κάθε πλύση τα χρώματα των ρούχων ξεβάφουν προκαλώντας δυσάρεστα ατυχήματα στα ρούχα ενώ ταυτόχρονα χάνουν και τη λάμψη τους.

Με τη σύνθεσή της από φυσικές ίνες η χρωμοπαγίδα προσφέρει διπλή προστασία αφού προλαμβάνει τα ατυχήματα αποχρωματισμού που προκαλούνται από τα χρωματιστά ρούχα ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα χρώματα σε κάθε πλύση για να παραμένουν ζωντανά.

Έτσι επιτρέπει τις μεικτές πλύσεις αφού χάρη στην υφή του διατηρεί το σχήμα του κατά τη διάρκεια της πλύσης ώστε να επιτυγχάνει τη μέγιστη απορρόφηση βαφής από το νερό. Το φύλλο είναι η απόδειξη!

Τιμή 2,02 €

Φαράσι με λάστιχο πλαστικό με κοντάρι ορθοστατικό

Αυτό το προϊόν Φαράσι με λάστιχο πλαστικό είναι ο ιδανικός σύντροφος για την καθημερινή σας ζωή. Με το κοντάρι ορθοστατικό, θα νιώθετε άνετα και σταθερά όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ευκολία που σας προσφέρει σε κάθε κίνησή σας.
Τιμή 2,21 €

Minos τσουρέκι πολίτικο 75gr

Το Minos τσουρέκι πολίτικο 75gr της εταιρίας Minos είναι μια απολαυστική γεύση που θα σας ταξιδέψει στους δρόμους της Πόλης. Με την πλούσια γεύση του και τη μοναδική υφή του, το Minos τσουρέκι πολίτικο είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καφέ σας ή το τσάι σας. Απολαύστε το και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 0,94 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων φρεσκάδα ωκεανού 41μεζ 861ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων φρεσκάδας ωκεανού 41μεζ 861ml της εταιρίας Lenor θα σας χαρίσει μια αναζωογονητική αίσθηση φρεσκάδας που θα κρατήσει για πολλές μέρες. Αφήστε τα ρούχα σας να αγκαλιάσουν τον αέρα του ωκεανού και να αποπνέουν ένα μοναδικό άρωμα που θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι κάθε φορά που τα φοράτε. Με το Lenor συμπ, η φρεσκάδα γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας.
Τιμή 3,85 €

Καγιά πιπέρι τριμμένο 500gr

Το πιπέρι τριμμένο είναι ένα δημοφιλές μπαχαρικό που χρησιμοποιείται σε πολλά είδη μαγειρικής για να προσθέσει γεύση και πικάντικη πνευματική νότα στα φαγητά. Οι κόκκοι πιπεριού, από τους οποίους παράγεται το πιπέρι τριμμένο, συλλέγονται και στεγνώνουν, και στη συνέχεια τρίβονται σε σκόνη.

Το πιπέρι τριμμένο χρησιμοποιείται ευρέως σε ποικίλες συνταγές, όπως στις σάλτσες, τα μαρινάρισματα, τα κάρυ, τα σούπες, τα κρέατα, τα ψάρια, και ακόμη και σε ορισμένα γλυκά, για να προσθέσει γεύση και πικάντικη αίσθηση. Το πιπέρι τριμμένο είναι γνωστό για την έντονη γεύση του, οπότε πρέπει να το χρησιμοποιείτε με προσοχή και σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας στην πικάντικη γεύση.

Τιμή 7,42 €