• SISINNI ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛ.GIANDUIA ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ 380GR (ΓΥΑΛΙΝΟ)  - 1
  • SISINNI ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛ.GIANDUIA ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ 380GR (ΓΥΑΛΙΝΟ)  - 2
  • SISINNI ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛ.GIANDUIA ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ 380GR (ΓΥΑΛΙΝΟ)  - 1
  • SISINNI ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛ.GIANDUIA ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ 380GR (ΓΥΑΛΙΝΟ)  - 2

SISINNI ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛ.GIANDUIA ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ 380GR (ΓΥΑΛΙΝΟ)

Κρέμα σοκολάτας φουντουκιού Gianduja, χωρίς ζάχαρη αλλά με γλυκαντικά από το φυτό στέβια. Ένα άλειμμα ​που θα συνοδεύσει το πρωινό σας σε φρεσκοψημμένο ψωμί και διάφορες γλυκές παρασκευές.

35835
5202474070014
3,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά

Σοκολάτα Gianduia (30%: μαλτιτόλη, φουντουκόπαστα, βούτυρο κακάο, αποβουτυρωμένο κακάο σκόνη, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, κακάο 21%), γλυκαντικές ουσίες: μαλτιτόλη και γλυκοζίτες στεβιόλης (εκχύλισμα του φυτού στέβια), φουντουκόπαστα 19%, σκόνη άπαχου γάλακτος, βούτυρο γάλακτος, λακτόζη, πρωτεϊνες γάλακτος, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, αρωματική ύλη. (Φουντούκια: 29% του συνολικού προϊόντος).

Ενδέχεται να περιέχει ίχνη λοιπών ξηρών καρπών.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SISINNI 1KG ΚΡΕΜΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΒΑΖΑΚΙ

Η SISINNI 1KG ΚΡΕΜΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΒΑΖΑΚΙ είναι το απόλυτο gourmet απόλαυσης για το γλυκό σας καθημερινό διάλειμμα. Με την πλούσια γεύση του φουντουκιού σε κάθε κουταλιά, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές γεύσης και ευχαρίστησης. Αποκτήστε το SISINNI 1KG ΚΡΕΜΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΒΑΖΑΚΙ τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 4,77 €

Oscar πραλίνα φουντουκιού χωρίς ζάχαρη με στέβια 320gr

Η πραλίνα φουντουκιού Oscar χωρίς ζάχαρη με στέβια 320gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια υγιεινή και γευστική λύση. Με την απαλή γεύση του φουντουκιού και την γλυκύτητα της στέβιας, αυτή η πραλίνα θα σας καταπλήξει με την πλούσια γεύση της. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τη δική σας σήμερα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 3,58 €
Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 350gr Χαΐτογλου - 2 Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 350gr Χαΐτογλου - 2
Περιορισμένη προσφορά!

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 350gr

Το Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 350gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη απόλαυση στο γεύμα τους. Με την πλούσια γεύση του φυστικοβουτύρου και την απαλή υφή του, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Απολαύστε το σε φρυγανισμένο ψωμί, σε smoothies ή ακόμα και απευθείας από το βαζάκι. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ξεσηκωθούν!
Κανονική τιμή 4,05 € Τιμή 2,86 €
  • -1,19 €
  • -1,19 €

Παυλίδης merenda πραλίνα φουντουκιού 10kg

Η merenda πραλίνα φουντουκιού της εταιρείας Παυλίδης διατίθεται σε συσκευασία των 10kg. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση σε αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες και άλλα καταστήματα τροφίμων. Η συνδυασμός της πραλίνας με το φουντούκι προσφέρει μια νόστιμη γεύση που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς ουρανούς.

Τιμή 73,44 €

Κορυφαία προϊόντα

Fuze tea τσάι με λεμόνι & λουίζα 500ml

Ανακαλύψτε τη φρεσκάδα του καλοκαιριού με το Fuze tea τσάι με λεμόνι & λουίζα 500ml. Ένα απολαυστικό ρόφημα που θα σας ταξιδέψει σε νέες γεύσεις και αισθήσεις. Απολαύστε το κρύο ή ζεστό και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με κάθε γουλιά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 0,96 €

Μπαρμπα Γιάννης κάπαρη 105gr

Κάπαρη της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! χρησιμοποιείται σε σαλάτες, σε ορεκτικά, σε σάλτσες και ως επικάλυψη σε πίτσες ενώ δίνει ιδιαίτερη γεύση στα λαχανικά, στο κρέας και στο ψάρι, ειδικά σε συνταγές που συνδυάζεται με σάλτσα αντζούγιας. Μπορείτε επίσης να την προσθέσετε σε διάφορα dressings, για λίγο πιο πικάντικη και ιδιαίτερη γεύση π.χ. σε μαγιονέζα, αγιολί κ.α.

Τιμή 1,88 €

Misko λαζάνια 500gr

Τα μακαρόνια MISKO Λαζάνια μοιάζουν με σπαγγέτι αλλά είναι πιο πλατιά και φαρδιά και γι'αυτό έχουν διαφορετικό χρόνο βρασμού, αλλά και διαφορετική γεύση. Λόγω του ιδιαίτερου σχήματος τους είναι από τα πιο νόστιμα και χορταστικά είδη ζυμαρικών. Τρώγονται με οποιαδήποτε σαλτσα, αλλά συνηθίζονται περισσότερο με θαλασσινα ή ακόμη και σε σαλατα με λαχανικα.

Τιμή 1,27 €
Dermomed κρεμοσάπουνο ίρις 1lt Dermomed - 1 Dermomed κρεμοσάπουνο ίρις 1lt Dermomed - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Dermomed κρεμοσάπουνο ίρις 1lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Dermomed, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Κανονική τιμή 1,92 € Τιμή 1,86 €
  • -0,06 €
  • -0,06 €

Τic Tac καραμελάκια με πορτοκάλι 24x18gr

Απολαύστε τη φρεσκάδα του πορτοκαλιού με τα Tic Tac καραμελάκια σε μια συσκευασία 24x18gr. Μια γεύση που θα σας ταξιδέψει και θα σας κάνει να θέλετε περισσότερα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αναζωογονητική αίσθηση που προσφέρουν σε κάθε διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 15,16 €