0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Old Spice

Old spice stick whitewater 50ml

3,70 €
Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Το άρωμα του Old Spice Whitewater Anti-Respirant & Deodorant Stick, προσφέρει 48 ώρες προστασίας ενάντια σε ιδρώτα και οσμές.

Δεν αφήνει λευκά σημάδια & κίτρινους λεκέδες. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Διαθεσιμότητα: 176 Σε απόθεμα

Το άρωμα του Old Spice Whitewater Anti-Respirant & Deodorant Roll On, προσφέρει 48 ώρες προστασίας ενάντια σε ιδρώτα και οσμές.

Δεν αφήνει λευκά σημάδια & κίτρινους λεκέδες. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Διαθεσιμότητα: 877 Σε απόθεμα

Οι καλύτερες μυρωδιές στη γη είναι αυτές που δεν έχεις μυρίσει ακόμη.Είτε αυτό ισχύει είτε όχι, είναι αδύνατον να το αποδείξεις, οπότε καλύτερα αποδέξου το.Γι’ αυτό αναζητήσαμε τη φρεσκάδα του βυθού της θάλασσας, ενός από τα πιο απομακρυσμένα σημεία της γης. Σε κάνει να αναρωτιέσαι αν όντως έχει βιώσει κανείς ποτέ αυτό το άρωμα του βυθού της θάλασσας, της επικίνδυνης αλλά και όμορφης γητεύτρας, με τις μυρωδιές εσπεριδοειδών και λουλουδιών. Το αφρόλουτρο gel για άνδρες Old Spice καθαρίζει το δέρμα σου χαρίζοντάς σου ανανέωση και νέα αίσθηση ανδρισμού.Απόλαυσε το άρωμα της περιπέτειας στο σπίτι σου ή απόκτησε τη μυρωδιά της περιπέτειας που δεν έχεις ζήσει ακόμη.Δεν θα σε κρίνουμε.Να είσαι ο εαυτός σου.

Διαθεσιμότητα: 247 Σε απόθεμα

Ανδρικό αποσμητικό σώματος σε μορφή spray με χαρακτηριστικό αρρενωπό άρωμα και τεχνολογία ενάντια στα λευκά σημάδια και τους κίτρινους λεκέδες στα ρούχα.

Διαθεσιμότητα: 276 Σε απόθεμα

Το ανδρικό αποσμητικό Old Spice καταπολεμά ακόμη και την πιο βαριά κακοσμία με μια υπέροχη ευωδία. Τεχνολογία για άρωμα που διαρκεί και που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το άρωμα σας όσο και οι άλλοι γύρω σας ξανά και ξανά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας