• -0,78 €
  • Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 1
  • Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 2
  • Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 3
  • Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 4
  • Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 5
  • Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 6
  • Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 7
  • Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 8
  • Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 9
  • Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 1
  • Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 2
  • Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 3
  • Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 4
  • Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 5
  • Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 6
  • Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 7
  • Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 8
  • Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 9
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBic

Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ

Απολαύστε ένα πιο βαθύ ξύρισμα* με το ξυραφάκι μίας χρήσης BIC Flex 4. Διαθέτει τέσσερις κινητές λεπίδες που προσαρμόζονται ξεχωριστά στις καμπύλες του προσώπου και του λαιμού σας, για να έχετε ένα εξαιρετικά απαλό και βαθύ ξύρισμα. Η βαριά, ανθεκτική λαβή και η κινητή κεφαλή προσφέρουν επιπλέον έλεγχο, ενώ η λιπαντική ταινία, εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε και Aloe Vera, βοηθάει το ξυράφι να γλιστράει στην επιδερμίδα σας. (* σε σύγκριση με το ξυραφάκι BIC Flex3)

4704
3086123220614
4,30 €
5,08 €
Έκπτωση -0,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Peg-115M, Tocopherol, Polysorbate 20, Aloe Barbadensis, Bht.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Οδηγίες Χρήσης
Αντικαταστήστε με νέο ξυραφάκι, όταν φθαρούν οι λιπαντικές ταινίες ή οι λεπίδες.
Οδηγίες Προφύλαξης
Να διατηρείται μακριά από παιδιά.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ελλάδα, BIC ΒΙΟΛΕΞ Α.Ε., Αγίου Αθανασίου 58, 145 69 Άνοιξη Άττικης, Τηλ.: 210 6299000, E-mail: infoMarketing-BIC@bicworld.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nivea after shave balsam sensitive 100ml

Το NIVEA MEN Sensitive After Shave Balm καταπραΰνει άμεσα τους ερεθισμούς. Ανακουφίζει από τις κοκκινίλες και την ξηρότητα της επιδερμίδας χάρη στο συνδυασμό χαμομηλιού και αμαμελίδας. Η εξαιρετικά ήπια σύνθεση με 0% οινόπνευμα για εφαρμογή μετά από το ξύρισμα δεν αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση καψίματος Για ευαίσθητη επιδερμίδα που μένει ευχάριστη, λεία, με υγιή εμφάνιση: NIVEA MEN Sensitive After Shave Balm.

Τιμή 5,79 €

Old spice after shave wolfthorn 100ml

Το Old Spice after shave Wolfthorn 100ml είναι ένα από τα πιο δυνατά αρώματα που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Με μια μόνο εφαρμογή, θα νιώσετε αμέσως την ενέργεια και τη δύναμη ενός αληθινού λύκου. Η μοναδική φόρμουλα του δεν αφήνει λιπαρότητα και απορροφάται γρήγορα, χαρίζοντάς σας μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε το Old Spice after shave Wolfthorn 100ml σήμερα και αναδείξτε την ανδρική σας προσωπικότητα με ένα μόνο άγγιγμα.
Τιμή 14,91 €

Gillette ανταλλακτικές λεπίδες skinguard sensitive 4τεμ

Η GILLETTE 4 ΑΝΤ/ΚΑ SENSITIVE είναι η τέλεια επιλογή για τους άνδρες που αναζητούν ένα άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα. Με τέσσερις λεπίδες που προσφέρουν μια ομαλή και λεία ξύρισμα, ενώ η ειδική τεχνολογία SENSITIVE προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς και κοκκινίλες. Αποκτήστε την GILLETTE 4 ΑΝΤ/ΚΑ SENSITIVE σήμερα και απολαύστε ένα άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα κάθε φορά.
Τιμή 12,07 €

Bic ξυραφάκια με διπλή λεπίδα sensitive 5τεμ

Απολαύστε ένα άνετο ξύρισμα με το ξυραφάκι μιας χρήσης BIC 2 Sensitive. Διαθέτει δύο λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι με επικάλυψη χρωμίου και πολυμερούς για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Η λεπτή, σταθερή κεφαλή φτάνει στα δύσκολα σημεία, ενώ η πορτοκαλί λαβή είναι σχεδιασμένη για μεγάλη ακρίβεια στη χρήση. Γρήγορο, αποτελεσματικό και εύκολο στη μεταφορά.

Τιμή 1,71 €

Noxzema αφρός ξυρίσματος menthol 300ml

Ο αφρός ξυρίσματος Noxzema Extra Fresh Menthol περιποιείται απαλά την ευαίσθητη επιδερμίδα, χαρίζοντας άνετο ξύρισμα. Η μοναδική του σύνθεση συνδυάζει την μαλακτική και καταπραϋντική δράση της Βιταμίνης Ε με την αναζωογονητική και ζωηρή επίδραση της μέντας, χαρίζοντας ένα παρατεταμένο αίσθημα ευεξίας καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 3,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns θήκη φύλαξης ρούχων αεροστεγής 65x85cm

Θήκη αποθήκευσης ρούχων κενού αέρος, η οποία διαθέτει ειδικό στόμιο αφαίρεσης αέρα για εξοικονόμηση χώρου. Προστατεύει τα ρούχα από υγρασία, σκόνη και διάφορες μυρωδιές καθώς είναι αεροστεγής και αδιάβροχη. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε όσες φορές θέλετε. Διαστάσεις: 85x65cm

Τιμή 1,29 €

Alsa βανιλέτα σε φακελάκια 6x7,5gr

Η Alsa βανιλέτα σε φακελάκια 6x7,5gr είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε μια γλυκιά νότα στις αγαπημένες σας συνταγές. Με τη μοναδική της γεύση, θα κάνει τα γλυκά σας ακόμα πιο απολαυστικά. Απολαύστε την Alsa βανιλέτα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και αρώματα.
Τιμή 0,67 €

Iris μεζούρα ταινία 2cm x 3m

Η Iris μεζούρα ταινία 2cm x 3m είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε εργασία μέτρησης. Με ακρίβεια και αξιοπιστία, αυτή η μεζούρα θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με επιτυχία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τώρα την Iris μεζούρα ταινία 2cm x 3m και είστε έτοιμοι για κάθε πρόκληση!
Τιμή 1,16 €

Ladas ελιές καλαμών giant 400gr

Οι ελιές "Ladas" καλαμών giant αναφέρονται σε μεγάλες ελιές που έχουν συλλεχθεί και επεξεργαστεί από την εταιρεία "Ladas". Ο όρος "giant" υποδηλώνει ότι αυτές οι ελιές είναι εξαιρετικά μεγάλες σε μέγεθος, πιθανώς με μεγαλύτερο σάρκωμα σε σχέση με άλλες ποικιλίες ελιών. Συνήθως, αυτού του είδους οι ελιές χρησιμοποιούνται στην παρασκευή ελαιολάδου, σε σαλάτες, ως συνοδευτικό στο ποτό, ή ως συστατικό σε διάφορα φαγητά και εδέσματα.

Τιμή 4,04 €

Θερμος νερου φελιζολ 5lt

Ανακαλύψτε τον Θερμοσίφωνα νερού φελιζολ 5lt και απολαύστε ζεστό νερό όποτε το χρειάζεστε. Με μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτός ο θερμοσίφωνας θα αναβαθμίσει το μπάνιο σας και θα σας προσφέρει άνεση και ευκολία στην καθημερινότητά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα κορυφαία προϊόντα στον κλάδο του εμπορίου θερμοσίφωνα νερού.
Τιμή 4,63 €