• Wilkinson ξυραφάκια extra 2 essentials 6τεμ Wilkinson - 1
  • Wilkinson ξυραφάκια extra 2 essentials 6τεμ Wilkinson - 2
  • Wilkinson ξυραφάκια extra 2 essentials 6τεμ Wilkinson - 3
  • Wilkinson ξυραφάκια extra 2 essentials 6τεμ Wilkinson - 4
  • Wilkinson ξυραφάκια extra 2 essentials 6τεμ Wilkinson - 5
  • Wilkinson ξυραφάκια extra 2 essentials 6τεμ Wilkinson - 6
  • Wilkinson ξυραφάκια extra 2 essentials 6τεμ Wilkinson - 7
  • Wilkinson ξυραφάκια extra 2 essentials 6τεμ Wilkinson - 1
  • Wilkinson ξυραφάκια extra 2 essentials 6τεμ Wilkinson - 2
  • Wilkinson ξυραφάκια extra 2 essentials 6τεμ Wilkinson - 3
  • Wilkinson ξυραφάκια extra 2 essentials 6τεμ Wilkinson - 4
  • Wilkinson ξυραφάκια extra 2 essentials 6τεμ Wilkinson - 5
  • Wilkinson ξυραφάκια extra 2 essentials 6τεμ Wilkinson - 6
  • Wilkinson ξυραφάκια extra 2 essentials 6τεμ Wilkinson - 7
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςWilkinson

Wilkinson ξυραφάκια extra 2 essentials 6τεμ

Ξυραφάκια μιας χρήσης της εταιρίας Wilkinson Sword. Διαθέτουν 3 λεπίδες και λιπαντική ταινία που λειαίνει την επιδερμίδα για βαθύ και καθαρό ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς.

10317
4027800005604
3,41 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gillette ξυραφάκια blue 2 slalom 5τεμ

Με τα ξυραφάκια μίας χρήσης Gillette Blue II Slalom, το τέλειο ξύρισμα είναι στο χέρι σας. Διαθέτουν λιπαντική ταινία Lubrastrip με αλόη, λαβή Soft Ultragrip για τέλειο έλεγχο και κινούμενη κεφαλή που προσαρμόζεται στις καμπύλες του προσώπου.

Τιμή 2,72 €

Gillette ξυραφάκια sensor 3 comfort 5τεμ

Θα θέλατε μια ξυριστική μηχανή μιας χρήσης που να μπορεί να σας προσφέρει έως και 10 ξυρίσματα απαλότητας, Θα θέλατε μια ξυριστική μηχανή μιας χρήσης που να μπορεί να σας προσφέρει έως και 10 απαλά ξυρίσματα, Η Sensor3 Sensitive της Gillette μπορεί να σας τα προσφέρει χάρη στις 3 επιχρωμιωμένες λεπίδες που «διαβάζουν» την επιδερμίδα και την κινούμενη κεφαλή που προσαρμόζεται στα περιγράμματα του προσώπου σας. Η ενισχυμένη λιπαντική ταινία Lubrastrip με τεχνολογία Comfortgel που ενεργοποιείται με νερό σας προσφέρει απόλυτα απαλό ξύρισμα. Το ξυραφάκι διαθέτει λαβή με αντιολισθητική λαβή από καουτσούκ για έλεγχο και ευελιξία, καθώς και λεπίδες που ξεπλένονται εύκολα για 2 φορές πιο γρήγορο ξέβγαλμα (σε σχέση με τη BlueII Plus).

Τιμή 6,16 €

Nivea κρέμα ξυρίσματος original 100ml

Η κρέμα ξυρίσματος Protect & Care μαλακώνει τα γένια & προσφέρει ευχάριστο και απαλό ξύρισμα. Η μοναδική σύνθεσή της με Aloe Vera και Pro-Vitamin B5 προστατεύει την επιδερμίδα από μικρο-κοψίματα και την αίσθηση τραβήγματος. Αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση αναζωογόνησης και περιποίησης.

Τιμή 2,95 €

STR8 after shave lotion 100ml και deo spray 150ml freak

Η αρωματική αίσθηση του STR8 after shave lotion 100ml και deo spray 150ml freak θα σας μαγέψει και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Αποκτήστε τώρα το αγαπημένο σας άρωμα και νιώστε αυτοπεποίθηση κάθε στιγμή της ημέρας. Μην αργείτε, αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό εαυτό σας!
Τιμή 10,35 €

Κορυφαία προϊόντα

Ajax expert spray υγρό καθαριστικό μπάνιου 500ml

Το Ajax Expert Καθαριστικό Spray διευκολύνει τον καθαρισμό του μπάνιου σας με 100% καθαριστική δύναμη κατά των αλάτων. Σκοτώνει το 99,99% των βακτηρίων.

Σε μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και αντλία.

Τιμή 2,45 €

Sour madness ζαχαρωτά skull shock 60gr

Το Sour madness ζαχαρωτά skull shock 60gr είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε έντονη γεύση και ανατριχίλα με κάθε δάγκωμα. Η μοναδική συνδυασμός της ξινής γεύσης και του σχήματος του κρανίου θα σας κερδίσει αμέσως. Αφήστε τον εαυτό σας να εξερευνήσει τις διαστάσεις της γεύσης με αυτό το μοναδικό προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,18 €

ΓΙΩΤΗΣ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙΜΑΚΙ 508GR(+ΣΙΡΟΠΙ ΒΥΣΣΙΝΟ)

Ανακαλύψτε τη μαγεία της κρέμας και του καϊμάκι σε κάθε δοση του Γιώτη Μείγματος για Παγωτό με γεύση βύσσινο! Απολαύστε την απαλή γεύση του καϊμάκι και την εκλεπτυσμένη γεύση του βύσσινου σιροπιού σε κάθε κουταλιά. Με το Γιώτη Μείγμα για Παγωτό, κάθε γευστική εμπειρία γίνεται μοναδική. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 3,57 €

Dr. beckmann υγρό καθαριστικό spray για ανοξείδωτες επιφάνειες 250ml

Ανανεώστε τη λάμψη των ανοξείδωτων επιφανειών σας με το Dr. Beckmann καθαριστικό spray 250ml. Κάντε τα ανοξείδωτα επιφάνειες να λάμψουν ξανά και να δείχνουν σαν καινούργιες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 4,51 €

Nescafe classic στιγμιαίος καφές 1,1kg

Ο καφές NESCAFÉ® CLASSIC παράγεται από εκλεκτούς κόκκους καφέ Robusta που καβουρδίζονται μέτρια προς δυνατά για να αποκτήσουν τη πλούσια και απολαυστική γεύση και το κλασικό άρωμα του NESCAFÉ.

Τιμή 47,99 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού