• Nivea after shave balsam sensitive 100ml Nivea - 1
  • Nivea after shave balsam sensitive 100ml Nivea - 2
  • Nivea after shave balsam sensitive 100ml Nivea - 3
  • Nivea after shave balsam sensitive 100ml Nivea - 4
  • Nivea after shave balsam sensitive 100ml Nivea - 5
  • Nivea after shave balsam sensitive 100ml Nivea - 6
  • Nivea after shave balsam sensitive 100ml Nivea - 7
  • Nivea after shave balsam sensitive 100ml Nivea - 8
  • Nivea after shave balsam sensitive 100ml Nivea - 1
  • Nivea after shave balsam sensitive 100ml Nivea - 2
  • Nivea after shave balsam sensitive 100ml Nivea - 3
  • Nivea after shave balsam sensitive 100ml Nivea - 4
  • Nivea after shave balsam sensitive 100ml Nivea - 5
  • Nivea after shave balsam sensitive 100ml Nivea - 6
  • Nivea after shave balsam sensitive 100ml Nivea - 7
  • Nivea after shave balsam sensitive 100ml Nivea - 8
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNivea

Nivea after shave balsam sensitive 100ml

Το NIVEA MEN Sensitive After Shave Balm καταπραΰνει άμεσα τους ερεθισμούς. Ανακουφίζει από τις κοκκινίλες και την ξηρότητα της επιδερμίδας χάρη στο συνδυασμό χαμομηλιού και αμαμελίδας. Η εξαιρετικά ήπια σύνθεση με 0% οινόπνευμα για εφαρμογή μετά από το ξύρισμα δεν αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση καψίματος Για ευαίσθητη επιδερμίδα που μένει ευχάριστη, λεία, με υγιή εμφάνιση: NIVEA MEN Sensitive After Shave Balm.

3112
4005808221820
5,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Maltodextrin, Tapioca Starch, Triceteareth-4 Phosphate, Sodium Carbomer, Caprylic/Capric Triglyceride, Phenoxyethanol, Piroctone Olamine, Parfum.
Συνθήκες Διατήρησης
Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 12 μήνες.
Οδηγίες Χρήσης
Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό αμέσως μετά το ξύρισμα.
Στεγνώστε το πρόσωπό σας απαλά. Ρίξτε μια πλούσια ποσότητα στις παλάμες σας.
Τρίψτε τις παλάμες μεταξύ τους 1-2 δευτερόλεπτα.
Απλώστε το After Shave στην ξυρισμένη περιοχή.
Οδηγίες Προφύλαξης
Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

Να διατηρείται μακριά από παιδιά.
Στοιχεία Προμηθευτή
BEIERSDORF HELLAS Α.Ε., Θεοτοκοπούλου 4, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα – Τηλ: 210 6600000

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Noxzema αφρός ξυρίσματος menthol 300ml

Ο αφρός ξυρίσματος Noxzema Extra Fresh Menthol περιποιείται απαλά την ευαίσθητη επιδερμίδα, χαρίζοντας άνετο ξύρισμα. Η μοναδική του σύνθεση συνδυάζει την μαλακτική και καταπραϋντική δράση της Βιταμίνης Ε με την αναζωογονητική και ζωηρή επίδραση της μέντας, χαρίζοντας ένα παρατεταμένο αίσθημα ευεξίας καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 3,03 €

Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ

Τα Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για ένα λείο και απαλό ξύρισμα. Με τρεις λεπίδες και ειδική επίστρωση για άνετο ξύρισμα, τα Gillette blue 3 smooth ξυραφάκια εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα και ευχάριστη εμπειρία ξυρίσματος. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απαλότητα και την φρεσκάδα που προσφέρουν.
Τιμή 3,93 €

Bic bilama due ξυραφάκια 5τεμ

Ξυραφάκια μιας χρήσεως με στενή σταθερή κεφαλή. Άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι 2 λεπίδων με επίστρωση πολυμερούς χρωμίου. Μακρύτερη λαβή για καλύτερο κράτημα και έλεγχο.

Τιμή 1,27 €

Gillette ανταλλακτικές λεπίδες mach3 charcoal 5τεμ

Τα Gillette mach3 charcoal ξυραφάκια ανταλλακτικά 5τεμ είναι η τέλεια επιλογή για ένα λείο και απαλό ξύρισμα. Με την προηγμένη τεχνολογία τους, εξασφαλίζουν μια άνετη και αποτελεσματική ξυριστική εμπειρία. Αφήνουν το δέρμα σας απαλό και λείο, χωρίς ερεθισμούς και κοψίματα. Αποκτήστε τα σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της τέλεια ξυρίσματος κάθε μέρα.
Τιμή 11,11 €

Κορυφαία προϊόντα

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 35x22x14cm 6lt

Το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 35x22x14cm 6lt είναι ο ιδανικός σύντροφος για την τάξη και την οργάνωση στον χώρο σας. Με την ανθεκτική κατασκευή του και τις λειτουργικές διαστάσεις του, το κουτί αυτό προσφέρει μια εύκολη και αποτελεσματική λύση για την αποθήκευση των αντικειμένων σας. Μην αφήνετε το χάος να κυριαρχεί στο χώρο σας, επενδύστε στο Sterk κουτί αποθήκευσης και απολαύστε μια οργανωμένη και καθαρή περιβάλλον.
Τιμή 3,51 €

Vellis σφουγγαρίστρα φούστα με μικροϊνες

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Vellis, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Το πανί είναι μικροϊνών και προσφέρει απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων. Επίσης είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του, αφού μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό.

Τιμή 3,51 €

Μπαρμπα Γιάννης καυτερές πιπεριές 320gr

Πιπεριές της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο, το τσίπουρο ή την μπύρα.

Τιμή 2,56 €

Ματίνα σουσάμι 150gr

Σουσάμι της εταιρείας Matina, το οποίο αποτελεί φυτικής προέλευσης τρόφιμο, που περιέχει υψηλής βιολογικής αξίας φυτικές πρωτεΐνες. Είναι επίσης πλούσιο σε αμινοξέα όπως η μεθειονίνη, η αργινίνη, η λυσίνη κ.α. Έτσι, όταν συνδυαστεί με τρόφιμα που περιέχουν λυσίνη, όπως τα όσπρια και οι ξηροί καρποί, οι πρωτεΐνες που προκύπτουν είναι υψηλής βιολογικής αξίας και διαθεσιμότητας, καθώς πλησιάζουν τη βιολογική αξία ζωικών πρωτεϊνών. Περιέχει φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σελήνιο και λιγνάνες που έχουν σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Τιμή 1,40 €

Κερακια γενεθλιων happy birthday

Φωτίστε τη γιορτή σας με τα υπέροχα κεράκια γενεθλίων Happy Birthday! Με μια μοναδική σχεδίαση και λαμπερά χρώματα, αυτά τα κεράκια θα δώσουν μια λαμπερή νότα στην εορταστική τούρτα σας. Κάντε την ημέρα των γενεθλίων σας ακόμα πιο ξεχωριστή με αυτά τα υπέροχα κεράκια!
Τιμή 1,11 €