• Drop μωρομάντηλα με καπάκι grapefruit & lime 100τεμ  - 1
  • Drop μωρομάντηλα με καπάκι grapefruit & lime 100τεμ  - 1

Drop μωρομάντηλα με καπάκι grapefruit & lime 100τεμ

Αναζητάτε το τέλειο μωρομάντηλο που θα φρεσκάρει το μωρό σας με το απαλό άρωμα του grapefruit & lime; Τότε τα Drop μωρομάντηλα με καπάκι είναι η ιδανική επιλογή για εσάς! Με 100 τεμάχια από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη και εύκολη διαδικασία. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τα τώρα!
36617
8697434121559
1,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium baby 120τεμ Renkli - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium baby 120τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium baby 120τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και ειδικό καπάκι για εύκολη χρήση, αυτά τα μωρομάντηλα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το μωρό σας καθαρό και φρέσκο κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ευκολία και την ασφάλεια που προσφέρουν στην καθημερινότητά σας.
Κανονική τιμή 0,96 € Τιμή 0,93 €
  • -0,03 €
  • -0,03 €

My heart μωρομάντηλα με καπάκι 100τεμ

Μωρομάντηλα ασφαλή για τον καθαρισμό και την αποφυγή των ερεθισμών της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας. Προσφέρουν φυσική φροντίδα και μια αίσθηση φρεσκάδας, ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση από την 1η μέρα.

Μπορείτε να τα έχετε μαζί σας στη βόλτα ή την εκδρομή προσφέροντας άμεση φρεσκάδα στο μωρό σας αλλά και σε εσάς, χάρη στην πρακτική τους συσκευασία.

Τιμή 0,90 €

Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 12x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 12x60τεμ είναι ιδανικά για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Με την αναζωογονητική αρωματική νότα της αλόης, αφήνουν το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Εξασφαλίζουν μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Αποκτήστε τα τώρα για να προσφέρετε την καλύτερη φροντίδα στο μωρό σας!
Τιμή 10,42 €
  • Πακέτο

Septona dermasoft μωρομάντηλα family 24x100τεμ

Τα Septona dermasoft μωρομάντηλα είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε οικογένεια. Με μέγεθος 24x100 τεμάχια, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Εξαιρετική ποιότητα και απορροφητικότητα, για να αισθάνεστε σίγουροι κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν τα Septona dermasoft μωρομάντηλα.
Τιμή 24,80 €
  • Πακέτο

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου cream crackers σίτου 140gr

Κάθε Cream Cracker φτιάχνεται με όλη την τέχνη και την αγάπη για δημιουργία της εταιρείας Παπαδαδοπούλου. Ζυμώνεται με φυσικό προζύμι, διπλώνοντας 1.296 φύλλα λεπτής ζύμης και ψήνονται προσεκτικά στο φούρνο. Ένα προϊόν που συνδυάζει την ανάλαφρη, τραγανή υφή με την υψηλή διατροφική αξία καθημερινά για εσάς.

Τιμή 1,60 €