• MACAO ΜΙΞ ΠΙΠΕΡΙΩΝ 34gr ΜΥΛΟΣ
  • MACAO ΜΙΞ ΠΙΠΕΡΙΩΝ 34gr ΜΥΛΟΣ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMacao

MACAO ΜΙΞ ΠΙΠΕΡΙΩΝ 34gr ΜΥΛΟΣ

48915
5203209020328
2,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ινδία μείγμα για μπιφτέκια 50gr

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του μείγματος για μπιφτέκια 50gr από την εταιρία Ινδία. Με τα πλούσια αρώματα και την αυθεντική γεύση που προσφέρει, θα ταξιδέψετε στις γεύσεις της Ινδίας με κάθε μπουκιά. Δοκιμάστε το τώρα και αφεθείτε στη μαγεία των γεύσεων!
Τιμή 1,43 €

Ήλιος γαρύφαλλο τριμμένο βάζο 40gr

Γαρύφαλλο της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 40 γραμμαρίων. Ένα από τα βασικά μπαχαρικά που υπάρχει στο ράφι κάθε κουζίνας. Ιδιαίτερα αρωματικό, με γλυκιά και πιπεράτη γεύση ταιριάζει σε γλυκά όπως κέικ, φανουρόπιτες, κουραμπιέδες μπισκότα, γλυκά του κουταλιού, σιρόπια κ.α. Μπορεί όμως να προστεθεί και σε μαρινάδες κρεατικών, κοκκινιστά και σάλτσες. Εκτός από την χρήση του στην μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, είναι πολύτιμο και για την βιομηχανία καλλυντικών και φαρμάκων.

Τιμή 2,52 €

Ήλιος βασιλικός 30gr

Ο βασιλικός είναι ένα βότανο με έντονο αρωματικό άρωμα και γεύση. Συνήθως χρησιμοποιείται ως φυτική προσθήκη σε μαγειρικά πιάτα, σάλτσες, σαλάτες, πίτσες και πολλά άλλα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε φρέσκος είτε στεγνός.

Τιμή 1,70 €

Ινδία βανίλια κασετίνα 30τεμ

Η Ινδία βανίλια κασετίνα 30τεμ είναι ένα μοναδικό προϊόν που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε την πλούσια γεύση της βανίλιας από την Ινδία σε μια πρακτική και στιλάτη κασετίνα 30 τεμαχίων. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τις απολαύσεις σας με αυτό το μοναδικό προϊόν!
Τιμή 2,51 €

Ματίνα μπαχάρι τριμμένο 36gr

Το μπαχάρι συνδυάζει το άρωμα και τη γεύση, της κανέλας, του γαρύφαλλου και του μοσχοκάρυδου, γι'αυτό και η ονομασία του στα αγγλικά είναι allspice (όλα τα μπαχαρικά). 

Τιμή 2,57 €

Κορυφαία προϊόντα

Jacobs φακελάκια iced cappuccino φουντούκι 8τεμ

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Jacobs Sticks Cappuccino με φουντούκι, ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει σε μια εμπειρία γεύσης χωρίς σύνορα. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει κάθε γουλιά και ανακαλύψτε την τελειότητα του αυθεντικού καπουτσίνο με φουντούκι. Με τα 8 sticks σε κάθε συσκευασία, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να επιθυμείτε περισσότερα κάθε φορά που το δοκιμάζετε. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει
Τιμή 2,86 €

Κούλα αλεύρι 3kg

Το Αλεύρι Κούλα αποκαλείται «τύπου 55%» γιατί παράγεται από το καλύτερο 55% του σίτου, από την ψίχα του σιταριού δηλαδή. Τα άλευρα του συγκεκριμένου τύπου καλούνται και άλευρα για όλες τις χρήσεις, καθώς είναι ιδανικά για την παρασκευή πλήθους αρτοσκευασμάτων, όπως ψωμί, κέικ αλμυρά ή γλυκά, φρυγανιές, σφολιάτες & πίτες κάθε τύπου.

Είναι ένα φυσικό και υγιεινό προϊόν από μαλακά σιτηρά, χωρίς προσθήκη συντηρητικών.

Τιμή 3,54 €

Fa αποσμητικό σώματος deo spray winter splash hot pool beere 150ml

Το Fa deo spray winter splash hot pool beere 150ml θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ζεστασιά και φρεσκάδα. Με το μοναδικό του άρωμα θα αισθανθείτε ανανεωμένοι και ενεργητικοί όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αφεθείτε στη μαγεία του!
Τιμή 2,15 €

Άλφα ketchup 1kg

Κέτσαπ της εταιρίας Άλφα, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτική σάλτσα σε κρεατικά και λαχανικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε ντρέσινγκ.

Τιμή 2,14 €