• Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr Ινδία - 1
  • Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr Ινδία - 2
  • Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr Ινδία - 3
  • Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr Ινδία - 4
  • Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr Ινδία - 5
  • Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr Ινδία - 6
  • Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr Ινδία - 1
  • Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr Ινδία - 2
  • Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr Ινδία - 3
  • Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr Ινδία - 4
  • Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr Ινδία - 5
  • Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr Ινδία - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙνδία

Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr

Το Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και την εξαιρετική του γεύση. Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Ινδία κρεμμυδιού σε κάθε μπουκιά και δώστε μια εξωτική νότα στα πιάτα σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει!
12688
5201861040159
1,34 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματίνα ξυνό 70gr

Ξυνό σε σκόνη, της εταιρίας Matina, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση σε κάθε συνταγή. Άοσμο, έχει έντονα όξινη γεύση, που την προσθέτει στα γλυκά ή τα φαγητά που χρειάζεται, αντικαθιστώντας το λεμόνι. Αν αναμειχθεί με μαγειρική σόδα, λειτουργεί ως διογκωτικός παράγοντας.

Τιμή 2,44 €

Ήλιος γαρύφαλλο χοντρό 15gr

Θεωρείται μπαχαρικό με πολύ ισχυρή γεύση και χρησιμοποιείται σε μικρές ποσότητες. Ταιριάζει καλά με τη κανέλα, το μπαχάρι, τη βανίλια, το κόκκινο κρασί, και τον βασιλικό, καθώς και με ασυνήθιστους συνδυασμούς όπως το κρεμμύδι, φλούδα εσπεριδοειδών, γλυκάνισο ή πιπέρι.

Τιμή 0,95 €

Giovanni ινδοκάρυδο ινδονησίας 150gr

Αποξηραμένη καρύδα της εταιρείας Giovanni Cova, η οποία έχει τραγανή υφή, χαρακτηριστική γεύση και πολλά θρεπτικά συστατικά. Θεωρείται ότι έχει αντιοξειδωτική δράση, περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, βοηθά τον οργανισμό να αποβάλλει τις τοξίνες, ενώ έχει αντιμικροβιακή και αντιβακτηριακή δράση. Χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές μαγειρικής, ειδικά σε κουζίνες εξωτικές, αλλά και στη ζαχαροπλαστική, σε γλυκά, κέικ, κρέμες, cupcakes και παγωτά.

Βάρος: 150gr

Τιμή 0,95 €

Arion food πιπέρι μάυρο τριμμένο αποξηραμένο 100gr

Το Arion food πιπέρι μάυρο τριμμένο αποξηραμένο 100gr είναι το τέλειο συμπλήρωμα για κάθε γεύμα σας. Με τη μοναδική του γεύση και την υψηλή ποιότητα, θα κάνει κάθε πιάτο σας να ξεχωρίζει. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 2,17 €

Ήλιος τσίλι σκόνη βάζο 30gr

Τσίλι της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Καυτερό κοκκινοπίπερο της ποικιλίας chili, το συναντάμε πολύ συχνά στην μεξικάνικη, στην ινδική και στην μαροκινή κουζίνα. Ταιριάζει σε όλα τα κρεατικά και πουλερικά, μπαίνει σε ομελέτες, μαρινάδες, σάλτσες, κιμάδες κ.α. Αντικαθιστά επάξια το μαύρο πιπέρι μόνο που έχει πιο φρουτώδη γεύση και είναι αρκετά πιο καυτερό.

Τιμή 1,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Barilla rigatoni No89 500gr

Τα μακαρόνια Rigatoni με το κοίλο εσωτερικό τους καταφέρνουν να φυλακίσουν ακόμα και τις ελαφριές σάλτσες με βάση τα λαχανικά.

Τιμή 1,24 €

Nektar αναψυκτικό σόδα 6x280ml

Το Nektar αναψυκτικό σόδα σε συσκευασία 6x280ml είναι μια δροσιστική και αφιλτράριστη επιλογή για όσους απολαμβάνουν τη γεύση της σόδας. Η σόδα είναι γνωστή για τη φρεσκάδα και το αφρώδες της χαρακτηριστικό, καθιστώντας την απόλαυση αυτού του αναψυκτικού μια διασκεδαστική εμπειρία.

Τιμή 2,03 €

Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας 4τεμ

Τα Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας 4τεμ είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Με τη μοναδική τους κυματιστή υφή, αυτά τα σφουγγαράκια εξασφαλίζουν αποτελεσματικό καθαρισμό και απορρόφηση των υγρών, κάνοντας την κουζίνα σας λαμπερή και αψεγάδιαστη. Μην αφήνετε τις λεκέδες να σας ενοχλούν πια - επενδύστε στα Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας και απολαύστε έναν καθαρό και οργανωμένο χώρο μαγειρέματος.
Τιμή 2,56 €

Ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι καραβάκι 25τεμ

Η ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι καραβάκι 25τεμ της εταιρίας είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε τα ποτήρια σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοναδικό της σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η ποτηροθήκη θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας και θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε φιλοξενία. Αποκτήστε τώρα την ποτηροθήκη και απολαύστε την άνεση και την πολυτέλεια που προσφέρει!
Τιμή 2,72 €