• Brava μαγιονέζα horeca 4,2lt Brava - 1
  • Brava μαγιονέζα horeca 4,2lt Brava - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBrava

Brava μαγιονέζα horeca 4,2lt

Η Brava μαγιονέζα horeca 4,2lt της εταιρίας Brava είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματική χρήση στον χώρο της εστίασης. Με την υψηλή ποιότητά της και την πλούσια γεύση της, δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στον πειρασμό να την προσθέσετε σε κάθε πιάτο σας. Απογειώστε τις γεύσεις σας με την Brava μαγιονέζα horeca 4,2lt!
23495
2117690300018
20,54 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food μαγιονέζα 500ml

Η Arion food μαγιονέζα 500ml είναι η ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσετε τις γεύσεις σας. Με την πλούσια κρεμώδη υφή της και την απίστευτη γεύση που προσφέρει, θα κάνει κάθε γεύμα σας μοναδικό. Απολαύστε την σε σαλάτες, σάντουιτς, burgers και άλλες λιχουδιές. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 3,54 €

Rodina μαγιονέζα 4,6kg

Η Rodina μαγιονέζα 4,6kg είναι το απόλυτο απαραίτητο συστατικό για κάθε μαγειρική δημιουργία. Με την πλούσια γεύση και την απαλή υφή της, δίνει μια μοναδική νότα γεύσης σε κάθε πιάτο. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες, σάλτσες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Ανακαλύψτε τη γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει η Rodina μαγιονέζα 4,6kg και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε νέες γευστικές διαστάσεις.
Τιμή 23,06 €

Heinz μαγιονέζα seriously good top down 400ml

Η Heinz μαγιονέζα seriously good top down 400ml είναι η τέλεια προσθήκη στα αγαπημένα σας φαγητά. Με τη μοναδική της γεύση και την εύκολη συσκευασία top down, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτή την απόλαυση. Αποκτήστε τώρα τη Heinz μαγιονέζα seriously good και αναβαθμίστε τα γεύματά σας με ένα μοναδικό τρόπο!
Τιμή 4,98 €

Condito μαγιονέζα top down 500ml

Ο συνδυασμός των κορυφαίων πρώτων υλών της Κλασικής Μαγιονέζας Condito, “απογειώνει’ γευστικά κάθε σας πιάτο! Χρησιμοποιείται και σε πολλούς συνδυασμούς σαν βάση: για πεντανόστιμες sauce και dressing ή και ως dip! Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και απολαύστε την, όπως εσείς αγαπάτε! Χωρίς γλουτένη/γλυκαντικά

Xωρίς γλυκαντικά

Xωρίς γλουτένη

Τιμή 2,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Maxi χαρτί κουζίνας 3φυλλο 2τεμ

Πολυ απορροφητικό ρολό κουζίνας 3 φλυλλων, με αεροκυψέλες και τυπωμένο σχέδιο φρούτων σε μπλέ χρωμα , σε συσκευασία των 2 ρολών ,λευκό γκοφρέ , δεν αφήνει χνούδι.

Τιμή 1,25 €

Pasta del capitano οδοντόκρεμα antitartaro 100ml

Η οδοντόκρεμα "Pasta del Capitano Antitartaro" σε συσκευασία 100ml είναι μια εξαιρετική επιλογή για την υγιεινή της στοματικής σας καθημερινότητας. Η σύνθεσή της σχεδιάστηκε ειδικά για την καταπολέμηση της προσκόλλησης του λευκού αλάτου στα δόντια και την πρόληψη του σχηματισμού της οδοντικής πλάκας.

Τιμή 1,18 €

Σακουλα ρολο 37cm x 11 micra 200τεμ

Η σακούλα ρολό 37cm x 11 micra 200τεμ είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και τη μεταφορά των προϊόντων σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα σας θα παραμείνουν ασφαλή και προστατευμένα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, αντοχή και λειτουργικότητα σε ένα μοναδικό πακέτο.
Τιμή 2,47 €

HF αρωματικό κερί πούδρας 140gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας HF περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 2,18 €