• Brava μαγιονέζα 4,2lt Brava - 1
  • Brava μαγιονέζα 4,2lt Brava - 2
  • Brava μαγιονέζα 4,2lt Brava - 1
  • Brava μαγιονέζα 4,2lt Brava - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBrava

Brava μαγιονέζα 4,2lt

Η Brava μαγιονέζα 4,2lt της εταιρίας Brava είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική της συνταγή και την απαλή της γεύση, η Brava μαγιονέζα θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το αγαπημένο σας συστατικό!
23474
2110719700011
20,54 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Hellmann's μαγιονέζα light 225ml

Η Hellmann's Light περιέχει λιγότερες από τις μισές θερμίδες και τα λιπαρά της real Μαγιονέζας και μόνο 41 θερμίδες ανά κουταλιά. Για όσους προσέχουν τη γραμμή τους, αλλά δεν θέλουν να στερηθούν τις αγαπημένες τους συνήθειες.

Τιμή 2,12 €

Brava μαγιονέζα 1lt

Η Brava μαγιονέζα 1lt είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε γεύμα σας. Με την πλούσια κρεμώδη υφή της και την απίστευτη γεύση της, θα μετατρέψει κάθε πιάτο σας σε μια απόλαυση γεύσης. Απολαύστε την Brava μαγιονέζα 1lt σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στα γεύματά σας!
Τιμή 7,12 €

Condito μαγιονέζα top down 500ml

Ο συνδυασμός των κορυφαίων πρώτων υλών της Κλασικής Μαγιονέζας Condito, “απογειώνει’ γευστικά κάθε σας πιάτο! Χρησιμοποιείται και σε πολλούς συνδυασμούς σαν βάση: για πεντανόστιμες sauce και dressing ή και ως dip! Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και απολαύστε την, όπως εσείς αγαπάτε! Χωρίς γλουτένη/γλυκαντικά

Xωρίς γλυκαντικά

Xωρίς γλουτένη

Τιμή 2,92 €

Hellmann's μαγιονέζα 450ml

H μαγιονέζα Hellmann's real αποτελεί τη βασική γεύση σε πιάτα όπως σαλάτες από φρέσκα λαχανικά ή μαγειρεμένα, τοστ, σάντουιτς, ψάρια, θαλασσινά και κρέας.

Τιμή 2,67 €

Hellmann's μαγιονέζα 650ml

H μαγιονέζα Hellmann's real αποτελεί τη βασική γεύση σε πιάτα όπως σαλάτες από φρέσκα λαχανικά ή μαγειρεμένα, τοστ, σάντουιτς, ψάρια, θαλασσινά και κρέας.

Τιμή 4,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Melissa κριθαράκι μέτριο 500gr

Το κριθαράκι μέτριο Melissa είναι από τα πιο διάσημα σχήματα ψιλού ζυμαρικού

Παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας αυθεντική γεύση.

Τιμή 1,21 €

Tulip καραμέλες ζελέ φρούτων 1kg

Οι καραμέλες Tulip ζελέ φρούτων είναι γλυκές λιχουδιές με γεύση φρούτων και την υφή του ζελέ. Είναι πολύ δημοφιλείς για τη φρουτώδη γεύση τους και την ευχάριστη υφή του ζελέ που τις καθιστά μια αγαπημένη επιλογή για πολλούς ανθρώπους.

Τιμή 5,86 €

Soft lavatrice υγρό απορρυπαντικό ρούχων muschio bianco 32μεζ 2,25lt

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soft με άρωμα Muschio Bianco, μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση. Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στο λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας. Διαρκεί για 32 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 3,47 €

Felce azzurra υγρό πλυντηρίου ρούχων color 1,6lt

Το υγρό πλυντηρίου ρούχων Felce Azzurra Color έχει χωρητικότητα 1,6 λίτρα και είναι σχεδιασμένο ειδικά για τον καθαρισμό και τη διατήρηση των χρωμάτων των ρούχων σας. Η απαλή του φόρμουλα προστατεύει τα υφάσματα και διατηρεί τα χρώματα φρέσκα και λαμπερά. Επιπλέον, το άρωμά του αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα στα ρούχα σας. Αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας.

Τιμή 5,58 €