• Brava μαγιονέζα 1lt Brava - 1
  • Brava μαγιονέζα 1lt Brava - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBrava

Brava μαγιονέζα 1lt

Η Brava μαγιονέζα 1lt είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε γεύμα σας. Με την πλούσια κρεμώδη υφή της και την απίστευτη γεύση της, θα μετατρέψει κάθε πιάτο σας σε μια απόλαυση γεύσης. Απολαύστε την Brava μαγιονέζα 1lt σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στα γεύματά σας!
23468
2112135400018
7,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Condito μαγιονέζα light 500ml

Πλαισιώνει κάθε σας πιάτο, χωρίς να σας στερεί την μοναδική, πλούσια γεύση της κλασικής μαγιονέζας. Συνοδέψτε τα πιάτα σας με τη light Μαγιονέζα Condito, χωρίς να νιώθετε τύψεις και ενοχές!

Χωρίς γλυκαντικά

Χωρίς γλουτένη

Τιμή 2,60 €

Brava μαγιονέζα 235ml

Η Brava μαγιονέζα 235ml είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια και γεμάτη γεύση της, θα δώσει μια μοναδική νότα σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την με σαλάτες, σάντουιτς, burgers και πολλά άλλα. Αφήστε την Brava μαγιονέζα 235ml να σας εντυπωσιάσει με την ποιότητα και τη γεύση της!
Τιμή 1,71 €

Condito μαγιονέζα top down 500ml

Ο συνδυασμός των κορυφαίων πρώτων υλών της Κλασικής Μαγιονέζας Condito, “απογειώνει’ γευστικά κάθε σας πιάτο! Χρησιμοποιείται και σε πολλούς συνδυασμούς σαν βάση: για πεντανόστιμες sauce και dressing ή και ως dip! Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και απολαύστε την, όπως εσείς αγαπάτε! Χωρίς γλουτένη/γλυκαντικά

Xωρίς γλυκαντικά

Xωρίς γλουτένη

Τιμή 2,92 €

Arion food μαγιονέζα 1lt

Η μαγιονέζα Arion food 1lt είναι η ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσετε τα γεύματά σας. Με την πλούσια κρεμώδη υφή της και την απολαυστική γεύση της, δε θα μπορέσετε να αντισταθείτε στο να την προσθέσετε σε σαλάτες, σάντουιτς και άλλες λιχουδιές. Αποκτήστε τώρα την Arion food μαγιονέζα 1lt και απολαύστε τη μοναδική γεύση που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 6,67 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού κεράσι 450gr

Το γλυκό του κουταλιού κεράσι της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Τιμή 4,77 €

Ομπρελα παιδικη μπαστουνι 45cm fiberglass princess 3517

Η παιδική ομπρέλα με μπαστούνι 45cm fiberglass princess 3517 είναι η τέλεια επιλογή για τις μικρές πριγκίπισσες που θέλουν να προστατευτούν από τον ήλιο και τη βροχή με στυλ. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτει ανθεκτικό μπαστούνι fiberglass που την καθιστά ιδανική για κάθε καιρική συνθήκη. Με το όμορφο σχεδιασμό της πριγκίπισσας, η μικρή σας θα νιώσει σαν αληθινή βασίλισσα κάθε φορά που τη χρησιμοποιεί. Αποκτήστε τώρα την ομπρέλα παιδ
Τιμή 5,01 €

Palmolive κρεμοσάπουνο αντλία aquarium 300gr

Μια υποβρύχια εμπειρία σας περιμένει κάθε φορά που πλένετε τα χέρια σας με το κρεμοσάπουνο Palmolive Aquarium.

Περιέχει ένα υπέροχο άρωμα.

Είναι vegan με 97% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Τιμή 1,54 €