• Brava μαγιονεζα 235ml  - 1
  • Brava μαγιονεζα 235ml  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBrava

Brava μαγιονέζα 235ml

Η Brava μαγιονέζα 235ml είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια και γεμάτη γεύση της, θα δώσει μια μοναδική νότα σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την με σαλάτες, σάντουιτς, burgers και πολλά άλλα. Αφήστε την Brava μαγιονέζα 235ml να σας εντυπωσιάσει με την ποιότητα και τη γεύση της!
30649
5201106272499
1,71 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Hellmann's μαγιονέζα light 225ml

Η Hellmann's Light περιέχει λιγότερες από τις μισές θερμίδες και τα λιπαρά της real Μαγιονέζας και μόνο 41 θερμίδες ανά κουταλιά. Για όσους προσέχουν τη γραμμή τους, αλλά δεν θέλουν να στερηθούν τις αγαπημένες τους συνήθειες.

Τιμή 2,12 €

Arion food μαγιονέζα 5lt

Η μαγιονέζα Arion food 5lt είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και την απαλή υφή της, θα κάνει κάθε γεύμα αξέχαστο. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες ή ως συνοδευτικό σε κάθε γεύμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την μαγιονέζα Arion food και να ανακαλύψετε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 20,64 €

Hellmann's μαγιονέζα 650ml

H μαγιονέζα Hellmann's real αποτελεί τη βασική γεύση σε πιάτα όπως σαλάτες από φρέσκα λαχανικά ή μαγειρεμένα, τοστ, σάντουιτς, ψάρια, θαλασσινά και κρέας.

Τιμή 4,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Illy κάψουλες espresso decaf 10τεμ

Illy. Απολαύστε τη γεύση του πλούσιου espresso χωρίς καφεΐνη με τις κάψουλες Illy caps decaffeinato. Ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε όλη τη γεύση του καφέ χωρίς τον πειρασμό της καφεΐνης. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Illy espresso στο σπίτι σας με τις κάψουλες decaffeinato.
Τιμή 5,73 €

Harpic υγρό καθαριστικό λεκάνης power plus 750ml

Το Harpic gel 750ml Power Plus Original είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα και τη φρεσκάδα στο μπάνιο σας. Με τη δύναμη της σύνθεσής του, αφαιρεί αποτελεσματικά τα λεκέδες και τα βακτήρια, αφήνοντας ένα αναζωογονητικό άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το Harpic gel 750ml Power Plus Original σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο μπάνιο κάθε φορά.
Τιμή 2,00 €

Aim οδοντόβουρτσα white now antibacterial μέτρια

Οδοντόβουρτσα με μέτρια σκληρότητα της εταιρείας AIM σε γαλάζιο χρώμα, η οποία καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και τα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που συγκεντρώνουν σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τον καθαρισμό οδοντική πέτρα.

Σκληρότητα: Medium

Τιμή 2,62 €

Καγιά μπαχάρι άτριβο 30gr

Το Καγιά μπαχάρι άτριβο 30gr της εταιρίας Καγιά μπαχαρικά είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας. Με τη μοναδική του αίσθηση και γεύση, θα δώσει έναν εξαιρετικό χαρακτήρα στα φαγητά σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να επιστρέφετε για περισσότερο!
Τιμή 1,07 €

Bic bilama due ξυραφάκια 5τεμ

Ξυραφάκια μιας χρήσεως με στενή σταθερή κεφαλή. Άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι 2 λεπίδων με επίστρωση πολυμερούς χρωμίου. Μακρύτερη λαβή για καλύτερο κράτημα και έλεγχο.

Τιμή 1,27 €