• Arion food μαγιονέζα 1lt Arion food - 1
  • Arion food μαγιονέζα 1lt Arion food - 2
  • Arion food μαγιονέζα 1lt Arion food - 1
  • Arion food μαγιονέζα 1lt Arion food - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food μαγιονέζα 1lt

Η μαγιονέζα Arion food 1lt είναι η ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσετε τα γεύματά σας. Με την πλούσια κρεμώδη υφή της και την απολαυστική γεύση της, δε θα μπορέσετε να αντισταθείτε στο να την προσθέσετε σε σαλάτες, σάντουιτς και άλλες λιχουδιές. Αποκτήστε τώρα την Arion food μαγιονέζα 1lt και απολαύστε τη μοναδική γεύση που θα σας ενθουσιάσει!
23733
2118624100018
6,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Heinz μαγιονέζα seriously good top down 400ml

Η Heinz μαγιονέζα seriously good top down 400ml είναι η τέλεια προσθήκη στα αγαπημένα σας φαγητά. Με τη μοναδική της γεύση και την εύκολη συσκευασία top down, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτή την απόλαυση. Αποκτήστε τώρα τη Heinz μαγιονέζα seriously good και αναβαθμίστε τα γεύματά σας με ένα μοναδικό τρόπο!
Τιμή 4,98 €

Hellmann's μαγιονέζα real 225ml

H μαγιονέζα Hellmann's real 225ml αποτελεί τη βασική γεύση σε πιάτα όπως σαλάτες από φρέσκα λαχανικά ή μαγειρεμένα, τοστ, σάντουιτς, ψάρια, θαλασσινά και κρέας. Σε έρευνα που διεξήχθη στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2011, η Hellmann’s Real ψηφίστηκε η μαγιονέζα με την καλύτερη Γεύση!

Τιμή 1,47 €

Kraft μαγιονέζα 175ml

Η μαγιονέζα Kraft δίνει στο κρέας, το ψάρι, τη σαλάτα και τα σάντουιτς τη νοστιμιά που τους αξίζει.

Η κλασική μαγιονέζα, για όλη την οικογένεια. Συνοδεύει ιδανικά το ψάρι ή τη σαλάτα του οικογενειακού τραπεζιού, ενώ προσθέτει υπέροχη γεύση σε sandwich, τηγατητές πατάτες και τοστ.

Συνοδεύει: σαλάτες, τοστ, ψάρι, κοτόπουλο.

Τιμή 1,71 €

Hellmann's μαγιονέζα 650ml

H μαγιονέζα Hellmann's real αποτελεί τη βασική γεύση σε πιάτα όπως σαλάτες από φρέσκα λαχανικά ή μαγειρεμένα, τοστ, σάντουιτς, ψάρια, θαλασσινά και κρέας.

Τιμή 4,27 €

Κύκνος μαγιονέζα premium χωρίς γλουτένη 400gr

Η premium μαγιονέζα Κύκνος χωρίς γλουτένη σε συσκευασία 400gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την απαλή της γεύση και την κρεμώδη υφή, η μαγιονέζα Κύκνος θα κάνει τα γεύματά σας ακόμα πιο νόστιμα και λαχταριστά. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες ή ως dip για τα αγαπημένα σας τσιπς. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 2,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Orzene beer σαμπουάν για φθαρμένα μαλλιά 400ml

Το ORZENE ΣΑΜΠΟΥΑΝ ARGAN OIL/ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ 7IN1 400ml είναι ένα εκπληκτικό προϊόν που θα μεταμορφώσει τα μαλλιά σας. Με τη μοναδική του σύνθεση από Argan Oil, αυτό το σαμπουάν προσφέρει εντατική θρέψη και επανόρθωση στα φθαρμένα μαλλιά. Αποκτήστε λαμπερά, υγιή μαλλιά με μια μόνο εφαρμογή. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να ανανεώσετε την εμφάνισή σας!
Τιμή 2,56 €

Φαράσι με λάστιχο πλαστικό με κοντάρι ορθοστατικό

Αυτό το προϊόν Φαράσι με λάστιχο πλαστικό είναι ο ιδανικός σύντροφος για την καθημερινή σας ζωή. Με το κοντάρι ορθοστατικό, θα νιώθετε άνετα και σταθερά όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ευκολία που σας προσφέρει σε κάθε κίνησή σας.
Τιμή 2,21 €

Wettex classic σπογγοπετσέτα No2

Η σπογγοπετσέτα Wettex Νo2 είναι έξτρα απορροφητική καθώς απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας). Μπορείτε να σκουπίσετε τον πάγκο της κουζίνας ή όποια άλλη επιφάνεια επιθυμείτε.

Παρασκευάζεται από 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες ενώ διαθέτει και πιστοποίηση Οeko-Τex .

Τιμή 1,27 €