• ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 400ml - (BABY SHARK)
  • ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 400ml - (BABY SHARK)

ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 400ml - (BABY SHARK)

50039
5013692263474
1,57 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Zebra χαρτι κουζινας 2 ρολα 3φ white mega

Ανακαλύψτε την νέα σειρά Zebra χαρτιού κουζίνας 2 ρόλων 3φύλλου σε λευκό χρώμα από την εταιρία White Mega. Ιδανικό για κάθε χρήση στην κουζίνα, το Zebra χαρτί κουζίνας σας προσφέρει απόλυτη ποιότητα και απόδοση. Προμηθευτείτε τώρα το Zebra χαρτί κουζίνας και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά!
Τιμή 2,61 €

Κυκλωψ καπακι φουρνου μικροκυματων φ30 μεγαλο

Το Κυκλωψ καπάκι φούρνου μικροκυμάτων φ30 μεγάλο είναι ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη στην κουζίνα! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό προϊόν που θα σας διευκολύνει στο μαγείρεμα καθημερινά. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα καπάκια φούρνου μικροκυμάτων στην αγορά!
Τιμή 2,06 €

Κορυφαία προϊόντα

Γιώτης άνθος αραβοσίτου λεμονιού 43gr

Το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ, η αγαπημένη γεύση μικρών και μεγάλων, φτιάχνεται από φρέσκα και αγνά υλικά, που εμπιστεύονται οι γονείς και αγαπούν τα παιδιά. Είναι μια κρέμα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, που συμβάλλουν στην σωστή και ομαλή ανάπτυξη του οργανισμού.

Τιμή 0,51 €

Milka μπισκότα choc & choc με σοκολάτα 150gr

Τα Milka μπισκότα choc & choc είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γλυκιά απόλαυση με πλούσια σοκολάτα. Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, αυτά τα μπισκότα θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε στην απόλαυση. Αποκτήστε τα Milka μπισκότα choc & choc τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 2,00 €

Βοσινακη φρυγανια σιτου 250gr,

Η Βοσινάκη φρυγανιά σίτου 250gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να αισθανθείτε τη γεύση και τη νοστιμιά του παραδοσιακού ψωμιού. Με φρέσκες πρώτες ύλες και παραδοσιακή συνταγή, αυτή η φρυγανιά θα σας μεταφέρει στις γεύσεις της παράδοσης. Απολαύστε την με έναν καφέ ή ένα τσάι και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε γευστικές απολαύσεις.
Τιμή 1,94 €