• Zebra χαρτι κουζινας 2 ρολα 3φ white mega  - 1
  • Zebra χαρτι κουζινας 2 ρολα 3φ white mega  - 1

Zebra χαρτι κουζινας 2 ρολα 3φ white mega

Ανακαλύψτε την νέα σειρά Zebra χαρτιού κουζίνας 2 ρόλων 3φύλλου σε λευκό χρώμα από την εταιρία White Mega. Ιδανικό για κάθε χρήση στην κουζίνα, το Zebra χαρτί κουζίνας σας προσφέρει απόλυτη ποιότητα και απόδοση. Προμηθευτείτε τώρα το Zebra χαρτί κουζίνας και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά!
30436
3800090304142
2,61 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μακο ρυζι 1kg, καρολινα

Το Μακο ρύζι 1kg, καρολίνα της εταιρίας Mako είναι το ιδανικό ρύζι για τις αγαπημένες σας συνταγές. Με τη μοναδική του γεύση και πλούσια υφή, θα κάνει κάθε γεύμα σας απολαυστικό. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 2,09 €

Papoutsanis σαπουνι 150gr, koymkoyat

Το Papoutsanis σαπούνι 150gr είναι η ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση. Με φυσικά συστατικά και απαλή σύνθεση, καθαρίζει αποτελεσματικά το δέρμα σας ενώ παράλληλα το προστατεύει και το ενυδατώνει. Η απόλυτη επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και αποτελεσματικότητα σε ένα προϊόν προσωπικής φροντίδας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια ευχάριστη εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 0,97 €

Tns πετσετες κουζινας μικροινας σετ 4τεμ 30x30cm tt4-30304s

Οι πετσέτες κουζίνας μικροϊνών σετ 4 τεμαχίων 30x30cm της Tns θα σας προσφέρουν απίστευτη μαλακότητα και απορροφητικότητα. Κάθε φορά που θα τις χρησιμοποιείτε, θα νιώθετε την ποιότητα και την πρακτικότητα τους. Με το μοντέρνο σχεδιασμό τους, θα δώσουν ένα ανανεωμένο και ξεχωριστό στυλ στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τώρα το σετ 4 τεμαχίων πετσετών κουζίνας μικροϊνών Tns και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία χρήσης!
Τιμή 1,43 €

Lux-plast σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ

Ανανεώστε τον χώρο σας με τις Lux-plast σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ. Απολαύστε την ποιότητα και την αντοχή τους και διατηρήστε το περιβάλλον σας καθαρό. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν.
Τιμή 1,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns σακουλα απορριματων ρολο 10τεμ αρωματικη 52x75cm 07-600-0065

Η Tns σακούλα απορριμάτων ρολό 10 τεμαχίων αρωματική 52x75cm 07-600-0065 είναι η τέλεια λύση για τη διαχείριση των απορριμάτων σας. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτή η σακούλα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Η αρωματική της φόρμουλα θα δώσει ένα ευχάριστο άρωμα στο χώρο σας, ενώ οι διαστάσεις της την καθιστούν ιδανική για κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν από την Tns και α
Τιμή 0,71 €

Αγγελίδης σόδα φαγητού βοσνίας 1kg

Η σόδα φαγητού Αγγελίδης από τη Βοσνία είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και κατάλληλο για χρήση στη μαγειρική και το ζαχαροπλαστείο. Η συσκευασία της σόδας φαγητού είναι 1kg και είναι ιδανική για να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες συνταγές και γλυκίσματα. Αποτελεί απαραίτητο συστατικό στην μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και προσφέρει αποτελεσματικά αποτελέσματα σε κάθε χρήση.
Τιμή 1,82 €

Bolsom υπερλευκαντικό ρούχων 17μεζ 1kg

Το λευκαντικό ρούχων της εταιρείας Bolsom ενισχύει τη δράση του απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξασφανίζει τους λεκέδες που αντιστέκονται στο απορρυπαντικό. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Μην το ρίχνετε κατευθείαν πάνω στα υφάσματα. Δεν συνίσταται για μάλλινα και μεταξωτά.

Τιμή 4,41 €

Παπαδοπούλου ψωμί γερμανικού τύπου σίκαλης σε φέτες 500gr

To ψωμί Γερμανικού Τύπου με σίκαλη είναι πλούσιο σε εδώδιμες ίνες, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά, ενώ αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών.

Ο συνδυασμός της σίκαλης με το φυσικό προζύμι χαρίζουν μία ξεχωριστή, μεστή γεύση και υφή στο ψωμί γερμανικού τύπου.

Τιμή 2,72 €

Melissa πέννες ριγέ 500gr

Οι Πέννες Ριγέ Melissa από τα πιο αγαπημένα σχήματα ζυμαρικών,παράγονται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας αυθεντική γεύση.

Τιμή 1,16 €