• CAJOLINE ΣΥΜΠ. ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 1096ml (52μεζ.)  - (INTENSE) (SUNFRESH)
  • CAJOLINE ΣΥΜΠ. ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 1096ml (52μεζ.)  - (INTENSE) (SUNFRESH)

CAJOLINE ΣΥΜΠ. ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 1096ml (52μεζ.) - (INTENSE) (SUNFRESH)

49920
8720181528279
3,32 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Roshen wafers sandwich τραγανη γκοφρετα 142gr, σοκολατα

Η Roshen wafers sandwich τραγανή γκοφρέτα 142gr σοκολάτας από την εταιρία Roshen είναι ένα απολαυστικό γλυκό προϊόν που θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Η τραγανή γκοφρέτα συνδυάζεται με την πλούσια σοκολάτα της Roshen, δημιουργώντας ένα μοναδικό γευστικό παντελόνι που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα γύρω σας. Απολαύστε το και εσείς και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει.
Τιμή 1,38 €

Κορυφαία προϊόντα

ΒΙΑΠ παστίλιες αρωματικές 20x30gr

Οι ΒΙΑΠ παστίλιες αρωματικές 20x30gr της εταιρίας Βιάπ είναι ο απόλυτος τρόπος για να απολαύσετε μια ευχάριστη και αρωματική εμπειρία. Με τη μοναδική τους σύνθεση, αυτές οι παστίλιες θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε τώρα τις ΒΙΑΠ παστίλιες και ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο τους!
Τιμή 16,85 €

Jannis παστέλι με σουσάμι 30gr

Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες

Πηγή πρωτεΐνης

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς λακτόζη

Χωρίς συντηρητικά

Τιμή 0,39 €

Always singles normal σερβιετάκια 20τεμ

Τα Always singles normal σερβιετάκια 20τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε γυναίκα που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας για τη φροντίδα της υγιεινής της. Με την αξιόπιστη προστασία της Always και την άνεση που προσφέρουν τα σερβιετάκια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε ξανά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας κάθε μέρα!
Τιμή 1,92 €

Natura μανιτάρια τεμαχισμένα 400gr

Μανιτάρια τεμαχισμένα που μπορούν να συνοδεύσουν κάθε πιάτο. Τα μανιτάρια έχουν υψηλή θρεπτική αξία. Είναι υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτείνη και χαμηλής περιεκτικότητας σε κορεσμένο λίπος και νάτριο. 

Τιμή 1,35 €

Μάκβελ σπαγγέτι Νο6 3kg

Το Μάκβελ σπαγγέτι Νο6 3kg είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο γεύμα με την οικογένεια και τους φίλους σας. Με τη μοναδική του γεύση και ποιότητα, θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε το με νόστιμη σάλτσα ντομάτας και τυρί παρμεζάνα για ένα γευστικό γεύμα που θα σας κάνει να θέλετε να το ξαναδοκιμάσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 6,39 €