• FELCE AZZURRA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 650ml - (EBONY & VANILLA)
  • FELCE AZZURRA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 650ml - (EBONY & VANILLA)

FELCE AZZURRA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 650ml - (EBONY & VANILLA)

49978
8001280068102
2,86 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ζαχαριερα 220ml 6618101

Η Ζαχαριέρα 220ml 6618101 της εταιρίας είναι η ιδανική λύση για να διατηρείτε τη ζάχαρη σας φρέσκια και οργανωμένη στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ευκολία χρήσης, δεν θα μπορείτε πια να φανταστείτε την κουζίνα σας χωρίς αυτήν την πρακτική ζαχαριέρα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 3,20 €

Tns πατακι μπανιου 100x60cm crp/60100

Το πατάκι μπάνιου Tns διαστάσεων 100x60cm είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Tns, το πατάκι αυτό προσφέρει άνεση και ασφάλεια στον χώρο του μπάνιου σας. Με μοντέρνο σχεδιασμό και αντοχή στη χρήση, το πατάκι μπάνιου Tns θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 5,35 €

VANISH ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΠΛΥΣΗΣ OXI ACTION ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΛΕΥΚΑ 750ML

Αποκτήστε λαμπερά λευκά ρούχα με το VANISH ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΠΛΥΣΗΣ OXI ACTION ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΛΕΥΚΑ 750ML. Η μοναδική του φόρμουλα διαλύει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τις δυσάρεστες οσμές, ενώ προσφέρει λάμψη και φρεσκάδα στα ρούχα σας. Αφήστε το VANISH να κάνει τη διαφορά και απολαύστε άψογα λευκά ρούχα που θα κλέψουν την προσοχή σας κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 5,30 €

Κορυφαία προϊόντα

Palmolive κρεμοσάπουνο αντλία aquarium 300gr

Μια υποβρύχια εμπειρία σας περιμένει κάθε φορά που πλένετε τα χέρια σας με το κρεμοσάπουνο Palmolive Aquarium.

Περιέχει ένα υπέροχο άρωμα.

Είναι vegan με 97% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Τιμή 1,54 €

Pummaro σπιτική ντομάτα με τον τρίφτη 500gr

Το Pummaro διάλεξε για σας κόκκινες ζουμερές τομάτες και τις πέρασε από τον τρίφτη, κατά τον παραδοσιακό τρόπο! Το Pummaro Σπιτική Τομάτα από τον τρίφτη είναι ιδανικό για νόστιμες σπιτικές σάλτες, για λαδερά, κοκκινιστά, ζυμαρικά ή pizza, όπου θέλετε να δώσετε γεύση σπιτικής τομάτας.

Τιμή 1,07 €

Trata τονοσαλάτα με φακές 2x160gr

Ένα έτοιμο, ολοκληρωμένο γεύμα, πλούσιο σε πρωτεΐνη, με το αγαπημένο ελληνικό όσπριο, τις φακές, σε σαλάτα συντροφιά με την ξεχωριστή και ιδιαίτερη ταυτότητα του βραβευμένου Τόνου Καπνιστού TRATA που απογειώνει τη γεύση! Οι τονοσαλάτες TRATA παράγονται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack και άριστα λαχανικά. Λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ο τόνος skipjack ανήκει στα ψάρια των οποίων η κατανάλωση συνιστάται από την Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης.

Τιμή 4,54 €

Μάκβελ φιδές 500gr

Φιδές της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Έχει σχήμα πολύ παρόμοιο με τα μακριά μακαρόνια, αλλά μπορεί να είναι παχύτερο ή λεπτότερο ανάλογα με το πού παράγεται. Όπως και με άλλους τύπους ζυμαρικών, σερβίρεται συνήθως με μεγάλη ποικιλία από σάλτσες, τόσο παχιές όσο και λεπτές.

Συσκευασία 500 γραμμαρίων.

Τιμή 1,14 €