• VANISH ΣΚΟΝΗ ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΟ 470ΓΡ. ΛΕΥΚΟ
  • VANISH ΣΚΟΝΗ ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΟ 470ΓΡ. ΛΕΥΚΟ

VANISH ΣΚΟΝΗ ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΟ 470ΓΡ. ΛΕΥΚΟ

47974
5011417570418
3,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Νεφελη σαλατιερα φ18 1259σαλ18

Η Νεφέλη σαλατιέρα φ18 1259σαλ18 είναι ένα προϊόν που θα ανανεώσει την κουζίνα σας με το μοντέρνο του design και την πρακτικότητά του. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα μπορείτε να σερβίρετε τις αγαπημένες σας σαλάτες με στυλ και άνεση. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η εύκολη συντήρηση το καθιστά ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε τώρα τη Νεφέλη σαλατιέρα φ18 1259σαλ18 και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα ?
Τιμή 6,57 €

TNS ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΑΛΛΙΩΝ - (3 ΧΡΩΜΑΤΑ) (YH-030)

Η νέα βούρτσα μαλλιών TNS YH-030 είναι η απόλυτη λύση για τα μαλλιά σας! Με την εξαιρετική ποιότητα και την εργονομική σχεδίαση της, αυτή η βούρτσα θα σας χαρίσει λαμπερά και υγιή μαλλιά με κάθε χτένισμα. Διατίθεται σε τρία υπέροχα χρώματα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε! Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία, αποκτήστε την TNS YH-030 τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή φροντίδα των μαλλιών σας!
Τιμή 1,80 €

PAMPERS PREMIUM CARE Νο 2 - (46τεμ.) (4-8kg)

Τα PAMPERS PREMIUM CARE Νο 2 είναι ο ιδανικός σύντροφος για το μωρό σας από 4 έως 8 κιλά. Με την υψηλή ποιότητα και την απαλότητα τους, τα PAMPERS PREMIUM CARE προσφέρουν άνεση και προστασία στο μωρό σας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μην αφήνετε το μωρό σας να αισθάνεται άβολα, επιλέξτε τα PAMPERS PREMIUM CARE για μια ευχάριστη εμπειρία φροντίδας.
Τιμή 13,49 €

Κορυφαία προϊόντα

Ματίνα χαμομήλι 40gr

Χαμομήλι της εταιρείας Matina σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Είναι αρωματικό και φαρμακευτικό, έχει ηρεμιστικές, αντισηπτικές και παρασιτοκτόνες ιδιότητες. Είναι απολαυστικό, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ανακουφίζει από το συνάχι, το κρυολόγημα και τον στομαχόπονο καθώς επίσης και από πολλές άλλες παθήσεις. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο, βιταμίνη C και βιταμίνη B1.

Τιμή 2,92 €

Hellmann's ketchup squeezy 560gr

H κέτσαπ Hellmann's φτιάχνεται από ώριμες τομάτες που καλλιεργούνται στην ύπαιθρο κάτω από τον ήλιο. 169gr πραγματικής ντομάτας επιλέγονται για την παραγωγή 100gr κέτσαπ, εξασφαλίζοντας φυσικά την υπέροχη γεύση.

Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ουσίες ή συντηρητικά.

Τιμή 3,22 €

Red rose σφουγγαρίστρα οικονομική

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,15 €

Arion food πέννες ριγέ 1kg

Οι πέννες ριγέ 1kg της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση στο τραπέζι σας. Με ποικιλία χρωμάτων και γεύσεων, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε ένα γνήσιο ιταλικό εστιατόριο. Αποκτήστε τις Arion food πέννες τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της καλής διατροφής!
Τιμή 1,53 €