• ΡΙΓΑΝΗ 70gr  - 1
  • ΡΙΓΑΝΗ 70gr  - 1

ΡΙΓΑΝΗ 70gr

Η ρίγανη 70gr της εταιρίας μας είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση της, δίνει μια μοναδική νότα σε κάθε πιάτο. Αναβαθμίστε τις γεύσεις σας με τη ρίγανη μας και απολαύστε την αυθεντική γεύση των μεσογειακών γεύσεων. Αποκτήστε τη ρίγανη μας σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά!
40232
5200414700052
1,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σχαρα ψησιματος ισια μικρη μεσσαια

Η σχάρα ψησίματος ισιά μικρή είναι η ιδανική λύση για ψήσιμο κρεάτων και λαχανικών με εξαιρετικά αποτελέσματα. Με τη σχάρα αυτή, μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας φαγητό με τον πιο υγιεινό τρόπο, διατηρώντας τη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά του. Είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας για όλους τους λάτρεις του ψησίματος. Αποκτήστε τη σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση της τέλεια ψημένης τροφής!
Τιμή 4,12 €

Κορυφαία προϊόντα

Toshiba μπαταρια lr1130 bp-1c με φορο 0,01€

Η Toshiba μπαταρία lr1130 bp-1c είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τις συσκευές σας λειτουργικές και απόλυτα αξιόπιστες. Με φορο 0,01€, αποτελεί μια οικονομική επιλογή που δε θα σας απογοητεύσει. Μην αφήνετε την ενέργεια να σας εγκαταλείψει, επενδύστε στην αξιόπιστη Toshiba μπαταρία lr1130 bp-1c και απολαύστε μακροχρόνια απόδοση και απόλυτη απόλαυση χρήσης.
Τιμή 0,55 €

Labico σφουγγάρι μπάνιου δίχτυ

Ένα σφουγγάρι μπάνιου δίχτυ είναι ένα είδος σφουγγαριού που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την απολέπιση του δέρματος κατά το μπάνιο ή το ντους. Έχει μια υφή διχτυού που μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση νεκρών κυττάρων δέρματος και ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα. Είναι σχεδιασμένο για να βελτιώνει τον καθαρισμό και την αίσθηση της επιδερμίδας σας.

Τιμή 0,89 €

Harpic υγρό καθαριστικό λεκάνης θαλάσσια φρεσκάδα 2x750ml

Το καθάρισμα της τουαλέτας είναι από τις πιο δύσκολες δουλειές του σπιτιού. Ένα αποτελεσματικό καθαριστικό τουαλέτας μπορεί να διευκολύνει σημαντικά αυτή τη δουλειά ώστε να γίνει γρήγορα και με λιγότερη κούραση. Το υγρό καθαριστικό λεκάνης Harpic εξουδετερώνει το 99,9% και των βακτηριδίων, διαλύει το πουρί ενώ περιέχει 20% περισσότερο άρωμα προκειμένου να μυρίζει ομορφότερα η τουαλέτα σας. Οι δύσκολοι λεκέδες εξαφανίζονται αφήνοντας την τουαλέτα σας ορατά καθαρή.

Τιμή 3,80 €
  • Πακέτο

Green αναψυκτικό cola χωρίς ζάχαρη με stevia 6x330ml

H Green Cola είναι η πρώτη cola με φυσικό γλυκαντικό στέβια, 0% ζάχαρη, 0% ασπαρτάμη, 0% φωσφορικό οξύ, 0% συντηρητικά, φυσικές αρωματικές ύλες και φυσική καφεΐνης από πράσινους κόκκους καφέ. Ελληνικό προϊόν.

Τιμή 2,84 €

Κύκλωψ πιάτο βαθύ πλαστικό 20,4cm

Το Κύκλωψ πιάτο βαθύ πλαστικό 20,4cm είναι ο τέλειος σύντροφος για τα γεύματά σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Η μοναδική σχεδίασή του προσθέτει στυλ στο τραπέζι σας, ενώ η βάθια κατασκευή του το καθιστά ιδανικό για σάλτσες και σούπες. Αποκτήστε το Κύκλωψ πιάτο τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 0,67 €