FARELL ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ 250ml

50006
8691206054052
1,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πρεσσα καφε αλουμινιου φ53mm 1362

Η πρέσσα καφέ αλουμινίου διαμέτρου 53mm 1362 της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη του καφέ. Με την ακρίβειά της και την ευκολία χρήσης της, θα μπορείτε να παρασκευάσετε τον τέλειο καφέ στο σπίτι σας, απολαμβάνοντας κάθε φλιτζάνι σας σαν να βρίσκεστε σε ένα καφενείο στην πιο γραφική γωνιά της Ιταλίας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη και αποκτήστε την πρέσσα καφέ αλουμινίου τώρα!
Τιμή 20,06 €

Ξυλινο πιρουνακι διαινα 8,5cm 1000τεμ

Το ξύλινο πιρούνακι διαίνα 8,5cm 1000 τεμάχια είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με την ποιότητά του και την πρακτικότητά του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα σας!
Τιμή 5,24 €

Tns μπωλ πλαστικο 2,5lt dc860

Ανανεωτικό μπωλ πλαστικό 2,5lt dc860 από την Tns. Ιδανικό για κάθε σας ανάγκη στην κουζίνα. Ανθεκτικό, εύκολο στον καθαρισμό και με μοντέρνο design που θα δώσει στυλ στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε τώρα!
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Knorr ζωμός κότας 12τεμ

Ο Κλασικός Κύβος της Knorr με διαλεγμένα λαχανικά, μπαχαρικά και μυρωδικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές. Bάλτε τον κύβο Knorr σε κάθε φαγητό και ανακαλύψτε τη διαφορά στη γεύση!

Τιμή 1,99 €

D&D σφουγγάρι μπάνιου οβάλ No67

Το D&D σφουγγάρι μπάνιου οβάλ No67 είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια απολαυστική εμπειρία καθαρισμού στο μπάνιο σας. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα υλικών, το σφουγγάρι αυτό θα σας χαρίσει αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα μπάνιου με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα.
Τιμή 0,47 €

Μάκβελ σπαγγέτι No6 500gr

Απολαύστε τα με οποιαδήποτε ευφάνταστη δημιουργία σας, γιατί δεν θα σας προδώσουν ποτέ. Με λευκές ή κόκκινες καυτερές σάλτσες. Με κρέας ή θαλασσινά, αλλά και μόνο με φρέσκο ελαιόλαδο, τριμμένη ξηρή μηζύθρα και δυο φυλαράκια μαιντανού. Όπως και να τα σερβίρετε το σίγουρο είναι οτι θα τα απολαύσετε!

Τιμή 0,97 €

Haribo roulette ρολάκια ζαχαρωτών 50x25gr

Λαχταριστά ζελεδάκια Haribo Roulette! Τι γεύση θα σου τύχει; Με τις πέντε, λαχταριστές γεύσεις του HARIBO Roulette ό,τι και να τύχεις θα είναι απόλαυση! Φρουτένια λιχουδιά με γεύση λεμονιού, πορτοκαλιού, ανανά, φραμπουάζ και φράουλας, με την έξυπνη συσκευασία για να παίζεις ρουλέτα και να το έχεις μαζί σου παντού!

Τιμή 17,04 €
  • Πακέτο

Gliss σαμπουάν ultimate repair 400ml

Για πολύ ταλαιπωρημένα, ξηρά μαλλιά με ΥΓΡΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ + PEARL SERUM επαναφέρει τη χαμένη κερατίνη και επανορθώνει εντατικά τη δομή της τρίχας.

89% Συστατικά φυσικής προέλευσης.

Κορμός μπουκαλιού από 30% ανακυκλωμένο PE

Τιμή 3,10 €