• GILLETTE 5 ΞYΡΑΦΑΚΙΑ BLUE ΣΤΑΘΕΡΟ  - 1
  • GILLETTE 5 ΞYΡΑΦΑΚΙΑ BLUE ΣΤΑΘΕΡΟ  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGillette

Gillette ξυραφάκια με σταθερή κεφαλή 5τεμ

Τα GILLETTE 5 ΞYΡΑΦΑΚΙΑ BLUE ΣΤΑΘΕΡΟ είναι η τέλεια επιλογή για κάθε άντρα που θέλει ένα κομψό και απροβλημάτιστο look. Με τις πέντε λεπίδες που προσφέρουν απαλή ξύριση και το σταθερό λαβής για άνετο κράτημα, αυτά τα ξυραφάκια θα σας βοηθήσουν να δείχνετε πάντα περιποιημένοι και εντυπωσιακοί. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό εαυτό σας!
40168
3014260201753
2,02 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nivea αφρός ξυρίσματος fresh kick 200ml

Αφρός ξυρίσματος με σύνθεση που περιέχει μέντα φυσικής προέλευσης και νερό κάκτου. Προσφέρει άμεση αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης στο πρόσωπο και ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα. Παράλληλα, βοηθά στο άνετο και βαθύ ξύρισμα, ενώ προστατεύει από μικρο-κοψίματα και ερεθισμούς.

Τιμή 4,45 €

Bic ξυραφάκι hybrid flex 5 με 2 ανταλλακτικά

BIC. Τα BIC ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ HYBRID FLEX 5 είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και άνετο ξύρισμα. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή τους, τα BIC ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ HYBRID FLEX 5 εξασφαλίζουν ένα ομαλό και αποτελεσματικό ξύρισμα χωρίς ενοχλήσεις. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της λείας επιδερμίδας κάθε μέρα!
Τιμή 6,99 €

Pino silvestre after shave 75ml

Το Pino Silvestre after shave 75ml είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε άνδρα που θέλει να αισθάνεται φρέσκος και ανανεωμένος μετά το ξύρισμα. Η μοναδική του μυρωδιά προσφέρει ένα αίσθημα δροσιάς και αναζωογόνησης που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την απόλυτη φρεσκάδα που σας προσφέρει το Pino Silvestre after shave.
Τιμή 8,21 €

Noxzema gel ξυρίσματος smoothing για σκληρά γένια 200ml

Αποκτήστε βελούδινα λεία γένια με το Noxzema gel ξυρίσματος smoothing 200ml. Η μοναδική φόρμουλα του είναι σχεδιασμένη ειδικά για τα σκληρά γένια, εξασφαλίζοντας άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας κάθε μέρα!
Τιμή 3,21 €

Gillette ξυραφάκια blue 2 plus slalom 5τεμ

Με τα ξυραφάκια μίας χρήσης Gillette Blue II Plus Slalom, το τέλειο ξύρισμα είναι στο χέρι σας. Διαθέτουν λιπαντική ταινία Lubrastrip με αλόη, λαβή Soft Ultragrip για τέλειο έλεγχο και κινούμενη κεφαλή που προσαρμόζεται στις καμπύλες του προσώπου.

Τιμή 3,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Coffeeway salted caramel καφές φίλτρου αλεσμένος 100% arabica 200gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τον Coffeeway salted caramel καφέ φίλτρου αλεσμένο 100% arabica 200gr. Ανακαλύψτε την πλούσια γεύση του καφέ συνδυασμένη με την απαλή γεύση του καραμελωμένου αλατιού. Ένας καφές που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές διαστάσεις και θα σας κερδίσει με την ποιότητά του. Απολαύστε τον κάθε πρωί και αναζωογονηθείτε με αυτήν την μοναδική γεύση.
Τιμή 7,52 €

Farcom arlem κρεμοσάπουνο άνθη αμυγδαλιάς σακούλα 1lt

Το Farcom arlem κρεμοσαπουνο 1lt doypack ανθη αμυγδαλιασ είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι μετά από κάθε χρήση. Η απαλή του σύνθεση με ανθη αμυγδάλου θα απαλύνει την επιδερμίδα σας και θα την αφήσει ενυδατωμένη και απαλή. Αποκτήστε το Farcom arlem κρεμοσαπουνο τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας καθημερινά.
Τιμή 2,25 €

Ωμέγα ρύζι γλασσέ 5kg

Το ρύζι γλασσέ Ωμέγα είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας ρύζι με μεγάλα, λαμπερά κόκκους. Έχει εξαιρετική γεύση και αρωματικότητα, και είναι ιδανικό για πολλές διαφορετικές συνταγές. Αυτή η συσκευασία περιέχει 5kg ρυζιού γλασσέ, που είναι αρκετό για πολλές μαγειρικές ευκαιρίες.
Τιμή 9,09 €
Dettol power & fresh καθαριστικό γενικής χρήσης θαλασσινή φρεσκάδα 500ml Dettol - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης power & fresh spray θαλασσινή φρεσκάδα 500ml

Ισχυρός καθαρισμός και απολύμανση, χωρίς σκληρά χημικά κατάλοιπα. Το Dettol Σπρέι Μπάνιου Power & Pure είναι ιδανικό για τον δύσκολο καθαρισμό του μπάνιου. Είναι καλύτερο από το λευκαντικό στην αφαίρεση των καταλοίπων του σαπουνιού αλλά σε αντίθεση με το λευκαντικό δεν αφήνει κανένα αψύ χημικό κατάλοιπο. Το Ενεργό Οξυγόνο του ενεργοποιείται μέσω των λεκέδων και διαλύεται σε νερό και οξυγόνο ώστε να μην απαιτείται ξέβγαλμα. Ενώ είναι σκληρό με τη βρωμιά, εξουδετερώνει και το 99,9% των βακτηριδίων και ιών, όπως το E. coli και ο ιός της γρίπης (H1N1).

Κανονική τιμή 2,62 € Τιμή 2,05 €
  • -0,57 €
  • -0,57 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού