• BIC ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ HYBRID FLEX 5 - (2 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤIΚΑ)  - 1
  • BIC ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ HYBRID FLEX 5 - (2 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤIΚΑ)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBic

Bic ξυραφάκι hybrid flex 5 με 2 ανταλλακτικά

BIC. Τα BIC ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ HYBRID FLEX 5 είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και άνετο ξύρισμα. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή τους, τα BIC ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ HYBRID FLEX 5 εξασφαλίζουν ένα ομαλό και αποτελεσματικό ξύρισμα χωρίς ενοχλήσεις. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της λείας επιδερμίδας κάθε μέρα!
37412
3086123644922
6,99 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml

Το Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml της Nivea προσφέρει μια αναζωογονητική αίσθηση και απαλό ξύρισμα. Η φρέσκια σύνθεσή του αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η μακράς διαρκείας φόρμουλα του εξασφαλίζει ένα κομψό αποτέλεσμα. Αποκτήστε το Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml για ένα απολαυστικό ξύρισμα που θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί κάθε μέρα.
Τιμή 6,25 €

Nivea κρέμα ξυρίσματος original 100ml

Η κρέμα ξυρίσματος Protect & Care μαλακώνει τα γένια & προσφέρει ευχάριστο και απαλό ξύρισμα. Η μοναδική σύνθεσή της με Aloe Vera και Pro-Vitamin B5 προστατεύει την επιδερμίδα από μικρο-κοψίματα και την αίσθηση τραβήγματος. Αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση αναζωογόνησης και περιποίησης.

Τιμή 2,95 €

Gillette ανταλλακτικές λεπίδες fusion5 4τεμ

Οι ανταλλακτικές κεφαλές ξυρίσματος Gillette Fusion5 διαθέτουν 5 λεπίδες κατά της τριβής για απίστευτα απαλό ξύρισμα. Η λεπίδα ακριβείας στο πίσω μέρος είναι ιδανική για τις δύσκολες περιοχές και το styling συγκεκριμένων σημείων του προσώπου. Η λιπαντική ταινία ξεθωριάζει για να σας δείξει ότι πλέον δεν απολαμβάνετε το βέλτιστο ξύρισμα. Μια ανταλλακτική λεπίδα ξυριστικής μηχανής αντιστοιχεί σε έως και έναν μήνα ξυρίσματος. Οι ανταλλακτικές κεφαλές ξυρίσματος Fusion5 ταιριάζουν σε όλες τις ξυριστικές μηχανές Fusion5 & Fusion5 Power. Μέχρι πρότινος ονομάζονταν Gillette Fusion.

Τιμή 15,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής με καρφί

Ο Κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής με καρφί είναι ο τέλειος σύντροφος για την κουζίνα σας. Με τον εντυπωσιακό του σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα σας ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή. Ξεχάστε το χέρι-με-χέρι στύψιμο των λεμονιών και απολαύστε τον χυμό τους με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε τον Κύκλωψ λεμονοστίφτη με καρφί τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο γευστική και εύκολη!
Τιμή 2,52 €

Palmolive naturals σαμπουάν με αλόη βέρα 350ml

Το σαμπουάν μαλλιών Palmolive Natural Silky Shine είναι εμπλουτισμένο με αλόη βέρα και πρωτεΐνες μεταξιού που τρέφουν τα μαλλιά σε βάθος από την ρίζα έως τις άκρες αφήνοντας τα απαλά και λαμπερά. Περιέχει ενεργά συστατικά από βιταμίνες φρούτων, αλόη βέρα και άρωμα που διαρκεί.

Τιμή 1,60 €

Haribo roulette ρολάκια ζαχαρωτών 25gr

Λαχταριστά ζελεδάκια Haribo Roulette! Τι γεύση θα σου τύχει; Με τις πέντε, λαχταριστές γεύσεις του HARIBO Roulette ό,τι και να τύχεις θα είναι απόλαυση! Φρουτένια λιχουδιά με γεύση λεμονιού, πορτοκαλιού, ανανά, φραμπουάζ και φράουλας, με την έξυπνη συσκευασία για να παίζεις ρουλέτα και να το έχεις μαζί σου παντού!

Τιμή 0,31 €

3άλφα φασόλια μαυρομάτικα 500gr

Τα Φασόλια Μαυρομάτικα 3αλφα είναι φασόλια με ευωδιαστό άρωμα, κρεμώδη υφή και ιδιαίτερη γεύση. Ιδανικά για σαλάτες ή έξυπνες υγιεινές συνταγές.

Τιμή 3,01 €